• 21 de setembre, Peregrinació Rociera a Montserrat
  • Almacelles recapta 3.900 euros per reparar la teulada de la parròquia
  • Cultura - Redacció, 19 set. 19 Cor Francesc Valls: Missa Benedicta Es Caelorum Regina de Morales
  • Nou Superior de la Província d'Espanya de la Companyia de Maria
  • Talitha Kum: La xarxa de lluita contra el tràfic compleix 10 anys
  • 100 anys de Caravaggio a Montserrat, el llibre que desvetlla tots els detalls de l’obra
  • Itinerari guiat de Catalonia Sacra per conèixer les esglésies de les colònies industrials del Llobregat
  • Noves protestes a Haití a causa de la falta de combustible
  • Europa ha de recordar el seu passat per construir el seu futur
  • El Seminari Major Interdiocesà inicia un nou curs

El Museu Bíblic i el Museu Diocesà de Tarragona participen en una nova edició del Misteri als Museus

Aquesta iniciativa promoguda per vuit centres museístics i sales d’exposicions de la ciutat de Tarragona tindrà lloc del dia 4 al 12 d’octubre en el marc de les Jornades Europees de Patrimoni. L’objectiu de la iniciativa és donar a conèixer els diferents espais museístics que acull la ciutat.

Arquebisbat de Tarragona, 6 setembre 19

El repte que proposa aquesta segona edició consisteix en salvaguardar el patrimoni museístic de la ciutat, amenaçat per un geni criminal que ha instal·lat bombes als principals espais culturals. L’objectiu és resoldre els enigmes plantejats per cada centre adherit: el Museu Bíblic Tarraconense, el Museu Diocesà, el Museu Nacional Arqueològic, el Museu d’Història, el Museu del Port, el Museu d’Art Modern, el Centre d’Art de Tarragona i el CaixaForum. Auriga Serveis Culturals s’encarregarà de desenvolupar i coordinar l’activitat.

Per a participar-hi cal inscriure’s en grup d’un màxim de sis persones a través del web http://aurigasc.com/misteri_museu. Del divendres, dia 4 d’octubre, al dissabte, dia 12, els participants podran visitar lliurement i de manera gratuïta les diferents institucions en el seu horari d’obertura. El diumenge, dia 13, a les 12.00 h, serà el moment de resoldre l’enigma a la Casa Canals (c/ Granada, 11).


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS, 19 DE SETEMBRE

CONGRÉS NACIONAL DE MISSIONS, amb motiu del Mes Missioner Extraordinari “Batejats i enviats: l’Església de Crist en missió al món”, convocat pel papa Francesc per a l’octubre de 2019. Dies: del 19 al 22. Lloc: Parròquia de Sant Francesc de Borja, c. Maldonado, 1, Madrid.

DIVENDRES, 20 DE SETEMBRE

ESPECTACLE “MISERICÒRDIA: DE REUS AL CEL”. Aquest espectacle escènic de cant, música, dansa i teatre narra l’aparició de la Mare de Déu de Misericòrdia a la pastoreta Isabel Besora explicant també detalls i trames secundàries, a partir de l’estudi de textos i publicacions. A càrrec de: l’Orfeó Reusenc. Lloc: Prioral de Sant Pere, Reus. Hora: 21.30 h

DIUMENGE, 22 DE SETEMBRE

ORDENACIÓ PRESBITERAL DE MN. JORDI MONDRAGÓN I MN. JAVIER OJEDA, PER LA PREGÀRIA I LA IMPOSICIÓ DE MANS DE MONS. AGUSTÍ CORTÉS, BISBE DE SANT FELIU DE LLOBREGATLloc: Catedral de Sant Llorenç, Sant Feliu de Llobregat. Hora: 18 h

REPRESENTACIÓ DEL MISTERI DE LA SELVA, el drama sacre assumpcionista més antic d’Europa en llengua romànica. Acte presidit pel cardenal Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona. Lloc: Basílica de la Sagrada Família, Barcelona. Hora: 20 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.