Diumenge, 16 de Febrer de 2020
Sant Onèsim
 • El dengue a les Amèriques marca un nou rècord amb tres milions de casos
 • Mor el professor i dominic Vicent Igual
 • La relació entre l’Església i l’ecologia al nou número d'El Senyal del Bisbat de Girona
 • El Papa rep en audiència el president de la República de Mali
 • Camí del ‘Congreso de Laicos 2020’
 • La Taula del Tercer Sector trasllada al Relator de l’ONU les dificultats en la Renda Garantida
 • El Parlament sirià reconeix i condemna el Genocidi armeni
 • Papa Francesc: tenir en el cor als que ens acompanyen en el camí de la vida
 • Els bisbes catalans parlen de la Jornada Mundial del Malalt i del Congrés de Laics
 • El Vaticà organitza un taller sobre Intel·ligència Artificial

7a cursa Correm Junts amb la discapacitat intel·lectual

Ja estan obertes les inscripcions per la milla inclusiva i solidària de Barcelona que organitza la Fundació Aspasim el proper diumenge 27 d’octubre de 2019 a Sarrià.

Fundació Aspasim, 6 setembre 19

Se celebra per setena edició la cursa competitiva i homologada per la Federació Catalana d’Atletisme que posa accent en la inclusió de les persones amb discapacitat. L’objectiu de Correm Junts és que les persones amb discapacitat no siguin un grup especial, sinó que corrin conjuntament amb la resta de corredors del mateix sexe i franja d’edat.

Es pot fer la inscripció individual o viure la millaXperience en equips de 5 persones, el que permet vincular-se a una persones amb discapacitat intel·lectual i posar-se un repte compartit: córrer juntes una milla.

Consulta el recorregut, categories, premis, horaris i altres detalls pràctics a corremjunts.org

LA MILLA XPERIENCE

Fer la millaXperience suposa fer la cursa Correm Junts en equip i permet:

 • Conèixer una persona amb discapacitat intel·lectual. Podeu fer una passejada, compartir les seves activitats quotidianes, un intercanvi de postals o el que tingueu ganes.
 • Aportar des de 500 € per finançar alguna de les seves necessitats. Us explicarem en detall els projectes que desenvolupa la Fundació Aspasim.
 • Córrer junts la cursa Correm Junts. Compartir el repte de córrer una milla (1.609 metres) amb una persona amb discapacitat intel·lectual i passar junts un dia festiu.
 • Difondre l’experiència solidària. Parlarem dels equips Xperience pels canals corporatius i en lones i altaveus el dia de la cursa.

LA POLSERA CORREM JUNTS

La cursa 2019 incorpora la polsera Correm Junts per tal que tothom qui ho vulgui es pugui implicar en difondre l’esdeveniment i recaptar fons per als projectes d’atenció a persones amb discapacitat de la Fundació Aspasim.

Les polseres es poden comprar per 3€ online o presencialment, al carrer Cornet i Mas 46, de Barcelona (Sarrià) de 10h a 16h.

FUNDACIÓ ASPASIM

La Fundació Aspasim és una entitat sense ànim de lucre que fa 80 anys que vetlla per a les persones amb discapacitat greu.

Potenciem el benestar i la integració a la societat de les persones amb discapacitat a través de projectes d’assistència i rehabilitació, educatius, ocupacionals, d’habitatge i d’oci.

Així la Fundació Aspasim ofereix suport als centres educatius per a incloure els infants amb discapacitat a l’escola ordinària, té una escola pròpia pels infants que ho necessiten, fa formació sobre inclusió per a professorat, té tallers ocupacionals, gestiona una xarxa d’habitatges, manté un grup de contacontes infantil que fa gira per les escoles…

La cursa Correm Junts és una proposa de sensibilització i participació ciutadana entorn a la discapacitat intel·lectual.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIVENDRES, 14 DE FEBRER

CONGRÉS DE LAICS “POBLE DE DÉU EN SORTIDA”. Dies: del 14 al 16. Organitza: Comissió Episcopal d’Apostolat Seglar de la Conferència Episcopal Espanyola. Lloc: Madrid

DISSABTE, 15 DE FEBRER

RECÉS DE L’ACCIÓ CATÒLICA OBRERA AMB EL TEMA “ALS 25 ANYS DEL DOCUMENT ‘LA PASTORAL OBRERA DE TOTA L’ESGLÉSIA’”Organitza: Acció Catòlica Obrera. A càrrec de: Pepe Rodado, director del Secretariat Interdiocesà de Pastoral Obrera de Catalunya. Lloc: Parròquia de Sant Josep Obrer, c. de Palamós, 40, Barcelona. Hora: 10 h

DIJOUS, 20 DE FEBRER

DINS DEL CICLE "LITERATURA; ART I CRISTIANISME III" QUE ES REALITZA A POMPEIA, LA SÍLVIA COLL-VINENT PARLARÀ SOBRE L'ESCRIPTOR, DRAMATURG I GUIONISTA GRAHAM GREENE. Lloc: Carrer Riera de Sant Miquel 1, Barcelona bis. Entrada lliure. Hora: 20.00 h

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.