• 21 de setembre, Peregrinació Rociera a Montserrat
 • Almacelles recapta 3.900 euros per reparar la teulada de la parròquia
 • Cultura - Redacció, 19 set. 19 Cor Francesc Valls: Missa Benedicta Es Caelorum Regina de Morales
 • Nou Superior de la Província d'Espanya de la Companyia de Maria
 • Talitha Kum: La xarxa de lluita contra el tràfic compleix 10 anys
 • 100 anys de Caravaggio a Montserrat, el llibre que desvetlla tots els detalls de l’obra
 • Itinerari guiat de Catalonia Sacra per conèixer les esglésies de les colònies industrials del Llobregat
 • Noves protestes a Haití a causa de la falta de combustible
 • Europa ha de recordar el seu passat per construir el seu futur
 • El Seminari Major Interdiocesà inicia un nou curs

7a cursa Correm Junts amb la discapacitat intel·lectual

Ja estan obertes les inscripcions per la milla inclusiva i solidària de Barcelona que organitza la Fundació Aspasim el proper diumenge 27 d’octubre de 2019 a Sarrià.

Fundació Aspasim, 6 setembre 19

Se celebra per setena edició la cursa competitiva i homologada per la Federació Catalana d’Atletisme que posa accent en la inclusió de les persones amb discapacitat. L’objectiu de Correm Junts és que les persones amb discapacitat no siguin un grup especial, sinó que corrin conjuntament amb la resta de corredors del mateix sexe i franja d’edat.

Es pot fer la inscripció individual o viure la millaXperience en equips de 5 persones, el que permet vincular-se a una persones amb discapacitat intel·lectual i posar-se un repte compartit: córrer juntes una milla.

Consulta el recorregut, categories, premis, horaris i altres detalls pràctics a corremjunts.org

LA MILLA XPERIENCE

Fer la millaXperience suposa fer la cursa Correm Junts en equip i permet:

 • Conèixer una persona amb discapacitat intel·lectual. Podeu fer una passejada, compartir les seves activitats quotidianes, un intercanvi de postals o el que tingueu ganes.
 • Aportar des de 500 € per finançar alguna de les seves necessitats. Us explicarem en detall els projectes que desenvolupa la Fundació Aspasim.
 • Córrer junts la cursa Correm Junts. Compartir el repte de córrer una milla (1.609 metres) amb una persona amb discapacitat intel·lectual i passar junts un dia festiu.
 • Difondre l’experiència solidària. Parlarem dels equips Xperience pels canals corporatius i en lones i altaveus el dia de la cursa.

LA POLSERA CORREM JUNTS

La cursa 2019 incorpora la polsera Correm Junts per tal que tothom qui ho vulgui es pugui implicar en difondre l’esdeveniment i recaptar fons per als projectes d’atenció a persones amb discapacitat de la Fundació Aspasim.

Les polseres es poden comprar per 3€ online o presencialment, al carrer Cornet i Mas 46, de Barcelona (Sarrià) de 10h a 16h.

FUNDACIÓ ASPASIM

La Fundació Aspasim és una entitat sense ànim de lucre que fa 80 anys que vetlla per a les persones amb discapacitat greu.

Potenciem el benestar i la integració a la societat de les persones amb discapacitat a través de projectes d’assistència i rehabilitació, educatius, ocupacionals, d’habitatge i d’oci.

Així la Fundació Aspasim ofereix suport als centres educatius per a incloure els infants amb discapacitat a l’escola ordinària, té una escola pròpia pels infants que ho necessiten, fa formació sobre inclusió per a professorat, té tallers ocupacionals, gestiona una xarxa d’habitatges, manté un grup de contacontes infantil que fa gira per les escoles…

La cursa Correm Junts és una proposa de sensibilització i participació ciutadana entorn a la discapacitat intel·lectual.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS, 19 DE SETEMBRE

CONGRÉS NACIONAL DE MISSIONS, amb motiu del Mes Missioner Extraordinari “Batejats i enviats: l’Església de Crist en missió al món”, convocat pel papa Francesc per a l’octubre de 2019. Dies: del 19 al 22. Lloc: Parròquia de Sant Francesc de Borja, c. Maldonado, 1, Madrid.

DIVENDRES, 20 DE SETEMBRE

ESPECTACLE “MISERICÒRDIA: DE REUS AL CEL”. Aquest espectacle escènic de cant, música, dansa i teatre narra l’aparició de la Mare de Déu de Misericòrdia a la pastoreta Isabel Besora explicant també detalls i trames secundàries, a partir de l’estudi de textos i publicacions. A càrrec de: l’Orfeó Reusenc. Lloc: Prioral de Sant Pere, Reus. Hora: 21.30 h

DIUMENGE, 22 DE SETEMBRE

ORDENACIÓ PRESBITERAL DE MN. JORDI MONDRAGÓN I MN. JAVIER OJEDA, PER LA PREGÀRIA I LA IMPOSICIÓ DE MANS DE MONS. AGUSTÍ CORTÉS, BISBE DE SANT FELIU DE LLOBREGATLloc: Catedral de Sant Llorenç, Sant Feliu de Llobregat. Hora: 18 h

REPRESENTACIÓ DEL MISTERI DE LA SELVA, el drama sacre assumpcionista més antic d’Europa en llengua romànica. Acte presidit pel cardenal Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona. Lloc: Basílica de la Sagrada Família, Barcelona. Hora: 20 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.