• 21 de setembre, Peregrinació Rociera a Montserrat
  • Almacelles recapta 3.900 euros per reparar la teulada de la parròquia
  • Cultura - Redacció, 19 set. 19 Cor Francesc Valls: Missa Benedicta Es Caelorum Regina de Morales
  • Nou Superior de la Província d'Espanya de la Companyia de Maria
  • Talitha Kum: La xarxa de lluita contra el tràfic compleix 10 anys
  • 100 anys de Caravaggio a Montserrat, el llibre que desvetlla tots els detalls de l’obra
  • Itinerari guiat de Catalonia Sacra per conèixer les esglésies de les colònies industrials del Llobregat
  • Noves protestes a Haití a causa de la falta de combustible
  • Europa ha de recordar el seu passat per construir el seu futur
  • El Seminari Major Interdiocesà inicia un nou curs

Cinema espiritual: «El Gordo y el Flaco» i «Las Invisibles»

A més de les sales de cinema, també es pot gaudir d’una bona pel·lícula a casa amb unes crispetes. Per això, Mn. Peio Sánchez ens proposa dos DVD’s que han sortit recentment a la venda i que ens poden solucionar un pla d’una tarda de pluja d’estiu o bé una nit amb els amics. Aquestes dues pel·lícules són: El gordo y el Flaco y Las Invisibles.

Arquebisbat de Barcelona, 6 setembre 19

El Gordo y el Flaco

Estrenada el passat 2018 ara arriba en DVD l’aventura del Stan (Steve Coogan) i l’Ollie (John C. Reilly), coneguts principalment com el “El gros i el prim”. 

El relat ens situa al final dels seus grans anys de glòria, quan s’embarquen en una gira de comiat. Amb l’ajuda de les seves respectives dones, Lucille (Shirley Henderson) i Anada (Nina Arianda), tots dos aconsegueixen conquistar el públic de les sales de Regne Unit gràcies a la seva peculiar manera d’interpretar i d’entendre el món. Tal com explica Mn. Peio Sánchez, «ensenyen a valorar les coses senzilles passen a la ficció explicant el final de la seva vida». 

L’especialista en cinema espiritual, assegura que amb aquesta posada en escena es fa «una gran radiografia d’aquests dos personatges que tant van fer riure». Aprofundeix en la personalitat de tots dos i en les circumstàncies que els van convertir en els personatges còmics que ara recordem.

Las Invisibles

També, entre les pel·lícules que arriben en DVD, destaca la dirigida pel francés Louis-Julien Petit. Louis-Julien Petit: Las Invisibles. Es tracta d’una pel·lícula que entra en un tema social delicat com la pobresa i els desnonaments i ho fa d’una manera transparent però sense perdre un to d’humor. 

Així explica com un dels centres socials més populars de França es veu forçat a tancar per les retallades pressupostàries de l’Ajuntament. Amb aquest tancament, totes aquelles dones sense llar a les quals el centre ajudava es troben perdudes. Per això, les responsables del centre, que han agafat afecte a les dones,  tenen només tres mesos per aconseguir que totes elles es reintegrin a la societat. Amb aquest objectiu miraran d’ubicar-les i reinserir-les a cada una segons la seva situació, en un temps rècord. 

La pel·lícula està basada en el llibre escrit per Clara Lajeunie. Tal com explica el crític, el film ens descobreix davant els nostres inconvenients de la vida i les possibilitats que tenim per fer-hi front.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS, 19 DE SETEMBRE

CONGRÉS NACIONAL DE MISSIONS, amb motiu del Mes Missioner Extraordinari “Batejats i enviats: l’Església de Crist en missió al món”, convocat pel papa Francesc per a l’octubre de 2019. Dies: del 19 al 22. Lloc: Parròquia de Sant Francesc de Borja, c. Maldonado, 1, Madrid.

DIVENDRES, 20 DE SETEMBRE

ESPECTACLE “MISERICÒRDIA: DE REUS AL CEL”. Aquest espectacle escènic de cant, música, dansa i teatre narra l’aparició de la Mare de Déu de Misericòrdia a la pastoreta Isabel Besora explicant també detalls i trames secundàries, a partir de l’estudi de textos i publicacions. A càrrec de: l’Orfeó Reusenc. Lloc: Prioral de Sant Pere, Reus. Hora: 21.30 h

DIUMENGE, 22 DE SETEMBRE

ORDENACIÓ PRESBITERAL DE MN. JORDI MONDRAGÓN I MN. JAVIER OJEDA, PER LA PREGÀRIA I LA IMPOSICIÓ DE MANS DE MONS. AGUSTÍ CORTÉS, BISBE DE SANT FELIU DE LLOBREGATLloc: Catedral de Sant Llorenç, Sant Feliu de Llobregat. Hora: 18 h

REPRESENTACIÓ DEL MISTERI DE LA SELVA, el drama sacre assumpcionista més antic d’Europa en llengua romànica. Acte presidit pel cardenal Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona. Lloc: Basílica de la Sagrada Família, Barcelona. Hora: 20 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.