• 21 de setembre, Peregrinació Rociera a Montserrat
  • Almacelles recapta 3.900 euros per reparar la teulada de la parròquia
  • Cultura - Redacció, 19 set. 19 Cor Francesc Valls: Missa Benedicta Es Caelorum Regina de Morales
  • Nou Superior de la Província d'Espanya de la Companyia de Maria
  • Talitha Kum: La xarxa de lluita contra el tràfic compleix 10 anys
  • 100 anys de Caravaggio a Montserrat, el llibre que desvetlla tots els detalls de l’obra
  • Itinerari guiat de Catalonia Sacra per conèixer les esglésies de les colònies industrials del Llobregat
  • Noves protestes a Haití a causa de la falta de combustible
  • Europa ha de recordar el seu passat per construir el seu futur
  • El Seminari Major Interdiocesà inicia un nou curs

El Papa visita la casa de Scholas Ocurrentes a Moçambic

En el marc de la seva visita apostòlica a Moçambic, el papa Francesc va iniciar aquest dijous les seves activitats celebrant la missa matutina en privat a la seu de nunciatura apostòlica i abans de la visita de cortesia al president de la República, Filipe Jacinto Nyusi, al Palau Ponta Vermelha, va visitar la casa de Scholas Ocurrentes a Maputo i va mantenir una breu trobada amb un grup de participants dels programes actuals de la Fundació que opera a diferents ciutats del país.

AICA, 5 setembre 19

Durant la trobada, els joves van mostrar al Papa les activitats que desenvolupen, especialment en el camp de l'esport i la formació humana. Per la seva banda, el Sant Pare els va explicar alguns episodis de la seva infància a Buenos Aires, en aquesta època en què "jugava a futbol amb pilotes fetes amb draps en un pati prop de casa" i els va assenyalar la importància que el treball i el joc "sempre estiguin units".

Els joves estudiants que van conversar amb el pontífex són delegats de Scholas de Maputo, Mangunze, Muvamba, Xai-Xai i Tofo, en representació dels més de 2.700 que participen dels programes de Scholas Ciutadania, FutVal i Surf.

Scholas Moçambic es troba transitant el programa FutVal, Futbol amb Valors, des del 22 d'agost passat i fins al 6 de setembre, a la ciutat de Muvamba, província d'Inhambane, sud-est del país.

La Fundació ha posat en marxa importants iniciatives a Moçambic, entre les quals es destaca la primera edició de Scholas Ciutadania, programa fundacional de Scholas, en Mangunze el 2017, quan va reunir prop de 200 alumnes de sis escoles de la zona. El 2018 va ser el torn per a l'esport: el programa de FutVal i el Surf Club de Scholas: més de 200 joves de la província de Gaza van participar de l'experiència pionera de futbol amb valors, que va comptar amb el suport d'associacions civils i religioses i de la Governació de la Província de Gaza.

Després d'aquesta visita a la seu de Scholas el Sant Pare es va dirigir fins al Palau Ponta Vermelha per realitzar la visita de cortesia al president de la República, Filipe Jacinto Nyusi. Durant la càlida trobada, van procedir a la signatura del Llibre d'Honor, el Sant Pare va saludar a la família del mandatari i va tenir lloc un intercanvi de regals. El Papa va regalar a Nyusi una reproducció en pergamí de la carta geogràfica històrica per la tipografia del Vaticà de Willem Janszoon Blaeu.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS, 19 DE SETEMBRE

CONGRÉS NACIONAL DE MISSIONS, amb motiu del Mes Missioner Extraordinari “Batejats i enviats: l’Església de Crist en missió al món”, convocat pel papa Francesc per a l’octubre de 2019. Dies: del 19 al 22. Lloc: Parròquia de Sant Francesc de Borja, c. Maldonado, 1, Madrid.

DIVENDRES, 20 DE SETEMBRE

ESPECTACLE “MISERICÒRDIA: DE REUS AL CEL”. Aquest espectacle escènic de cant, música, dansa i teatre narra l’aparició de la Mare de Déu de Misericòrdia a la pastoreta Isabel Besora explicant també detalls i trames secundàries, a partir de l’estudi de textos i publicacions. A càrrec de: l’Orfeó Reusenc. Lloc: Prioral de Sant Pere, Reus. Hora: 21.30 h

DIUMENGE, 22 DE SETEMBRE

ORDENACIÓ PRESBITERAL DE MN. JORDI MONDRAGÓN I MN. JAVIER OJEDA, PER LA PREGÀRIA I LA IMPOSICIÓ DE MANS DE MONS. AGUSTÍ CORTÉS, BISBE DE SANT FELIU DE LLOBREGATLloc: Catedral de Sant Llorenç, Sant Feliu de Llobregat. Hora: 18 h

REPRESENTACIÓ DEL MISTERI DE LA SELVA, el drama sacre assumpcionista més antic d’Europa en llengua romànica. Acte presidit pel cardenal Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona. Lloc: Basílica de la Sagrada Família, Barcelona. Hora: 20 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.