• 21 de setembre, Peregrinació Rociera a Montserrat
  • Almacelles recapta 3.900 euros per reparar la teulada de la parròquia
  • Cultura - Redacció, 19 set. 19 Cor Francesc Valls: Missa Benedicta Es Caelorum Regina de Morales
  • Nou Superior de la Província d'Espanya de la Companyia de Maria
  • Talitha Kum: La xarxa de lluita contra el tràfic compleix 10 anys
  • 100 anys de Caravaggio a Montserrat, el llibre que desvetlla tots els detalls de l’obra
  • Itinerari guiat de Catalonia Sacra per conèixer les esglésies de les colònies industrials del Llobregat
  • Noves protestes a Haití a causa de la falta de combustible
  • Europa ha de recordar el seu passat per construir el seu futur
  • El Seminari Major Interdiocesà inicia un nou curs

La cantautora d'inspiració cristiana Kairy Márquez actuarà a Barcelona i a Sabadell

L'associació MÁS Evangelización ha assumit el repte de convidar la cantautora dominicana Kairy Márquez a Barcelona, aprofitant que està de gira per Europa. Aquesta associació, formada per un matrimoni catòlic amb residència a Barcelona, es dedica a propagar l'Evangeli fent ús adequat dels mitjans de comunicació, de la tecnologia i de totes les expressions artístiques.

Redacció, 6 setembre 19

La jove dominicana Kairy Márquez, resident a Atlanta (EUA) és una de les noves veus de la música hispana catòlica que està enlairant-se amb més força. A la República Dominicana, ja de nena, assistia al seu cor parroquial a la ciutat de Santiago i a la Legió de Maria amb la seva àvia. El seu trasllat a Nova York als 9 anys va iniciar una època dura en la seva vida, de ruptura amb el seu origen. Però als 15 anys va sentir "un toc de Déu" que la va fer sentir-se "estimada, protegida i sostinguda per Ell". Va començar a pregar amb serietat i des dels 16 anys serveix a Déu amb la música.

Kairy Márquez es va graduar en un programa per ministres laics de la diòcesi de Brooklyn. Casada i amb dos fills, es dedica a temps complet a l'evangelització amb la música. El seu lyric video "Volar" de 2016 supera els 700.000 visionats a YouTube.

On actuarà?

Kairy Márquez actuarà el proper diumenge 8 de setembre, a les 17.00 h, a la Parròquia de Santa Tecla de Barcelona (Avinguda de Madrid, 107) i el dimarts 10 de setembre, a les 21.00 h, a la Parròquia del Sagrat Cor de Sabadell (Passeig Sant Bernat, 46)


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS, 19 DE SETEMBRE

CONGRÉS NACIONAL DE MISSIONS, amb motiu del Mes Missioner Extraordinari “Batejats i enviats: l’Església de Crist en missió al món”, convocat pel papa Francesc per a l’octubre de 2019. Dies: del 19 al 22. Lloc: Parròquia de Sant Francesc de Borja, c. Maldonado, 1, Madrid.

DIVENDRES, 20 DE SETEMBRE

ESPECTACLE “MISERICÒRDIA: DE REUS AL CEL”. Aquest espectacle escènic de cant, música, dansa i teatre narra l’aparició de la Mare de Déu de Misericòrdia a la pastoreta Isabel Besora explicant també detalls i trames secundàries, a partir de l’estudi de textos i publicacions. A càrrec de: l’Orfeó Reusenc. Lloc: Prioral de Sant Pere, Reus. Hora: 21.30 h

DIUMENGE, 22 DE SETEMBRE

ORDENACIÓ PRESBITERAL DE MN. JORDI MONDRAGÓN I MN. JAVIER OJEDA, PER LA PREGÀRIA I LA IMPOSICIÓ DE MANS DE MONS. AGUSTÍ CORTÉS, BISBE DE SANT FELIU DE LLOBREGATLloc: Catedral de Sant Llorenç, Sant Feliu de Llobregat. Hora: 18 h

REPRESENTACIÓ DEL MISTERI DE LA SELVA, el drama sacre assumpcionista més antic d’Europa en llengua romànica. Acte presidit pel cardenal Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona. Lloc: Basílica de la Sagrada Família, Barcelona. Hora: 20 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.