Dissabte, 29 de Febrer de 2020
  • La Basílica de la Sagrada Família inicia la Quaresma amb la missa «Sent la Creu»
  • La religió en la cultura climàtica, en l'àmbit laboral i en les cures pal·liatives
  • Veneçuela: Monsenyor Azuaje cita les claus del seminari per prevenir abusos
  • El Papa ajorna les audiències però continua amb la misses a Santa Marta
  • Inici de la Quaresma al Bisbat d'Urgell
  • 1 de març, dia d’Hispanoamèrica
  • Papa a la Pontifícia Acadèmia per a la Vida: Les tecnologies ben utilitzades poden donar bons fruits
  • Grècia: protestes contra els migrants a Lesbos i Chios
  • El Tribunal Constitucional despenalitza el suïcidi a Alemanya
  • Els bisbes catalans parlen de les pràctiques quaresmals i de les temptacions

La cantautora d'inspiració cristiana Kairy Márquez actuarà a Barcelona i a Sabadell

L'associació MÁS Evangelización ha assumit el repte de convidar la cantautora dominicana Kairy Márquez a Barcelona, aprofitant que està de gira per Europa. Aquesta associació, formada per un matrimoni catòlic amb residència a Barcelona, es dedica a propagar l'Evangeli fent ús adequat dels mitjans de comunicació, de la tecnologia i de totes les expressions artístiques.

Redacció, 6 setembre 19

La jove dominicana Kairy Márquez, resident a Atlanta (EUA) és una de les noves veus de la música hispana catòlica que està enlairant-se amb més força. A la República Dominicana, ja de nena, assistia al seu cor parroquial a la ciutat de Santiago i a la Legió de Maria amb la seva àvia. El seu trasllat a Nova York als 9 anys va iniciar una època dura en la seva vida, de ruptura amb el seu origen. Però als 15 anys va sentir "un toc de Déu" que la va fer sentir-se "estimada, protegida i sostinguda per Ell". Va començar a pregar amb serietat i des dels 16 anys serveix a Déu amb la música.

Kairy Márquez es va graduar en un programa per ministres laics de la diòcesi de Brooklyn. Casada i amb dos fills, es dedica a temps complet a l'evangelització amb la música. El seu lyric video "Volar" de 2016 supera els 700.000 visionats a YouTube.

On actuarà?

Kairy Márquez actuarà el proper diumenge 8 de setembre, a les 17.00 h, a la Parròquia de Santa Tecla de Barcelona (Avinguda de Madrid, 107) i el dimarts 10 de setembre, a les 21.00 h, a la Parròquia del Sagrat Cor de Sabadell (Passeig Sant Bernat, 46)


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIVENDRES, 28 DE FEBRER

4a EDICIÓ DE LA NIT DELS ANIMADORS DE LA FE, AMB EL TEMA “QUÈ ENTENEM PER FE?”. Organitza: Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans. Lloc: Basílica de la Sagrada Família, Barcelona. Hora: 20 h

DISSABTE, 29 DE FEBRER

VÍGILIA DE CONVERSIÓ I SANACIÓ ALS FRANCISCANS DE GRANOLLERS. Amb la participació de COR NOU i Ministeri Musical Sta. Maria Jaire. Hora: 21.00 h. Lloc: Parròquia Mare de Déu de Montserrat i Sant Antoni de Pàdua (C/ Joan Prim, 183, Granollers)

DIMARTS, 3 DE MARÇ

CURS 'QUÈ ÉS EL QUE EN VERITAT S'HA DE CREURE'. Amb José I. González-Faus. Organitza: Cristianisme i Justícia. Dates: Del 3 de març al 14 d'abril. Hora: 19.00 h. Lloc: C/ Roger de Llúria, 13, Barcelona

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.