Dissabte, 7 de Desembre de 2019
Sant Ambròs, bisbe i doctor
  • Justícia i Pau, menció honorífica del Premi Voluntariat 2019 per la seva actuació a les presons catalanes
  • Els bisbes catalans parlen de la Solemnitat de la Immaculada Concepció de la Benaurada Verge Maria
  • 57 persones mortes en el naufragi d'una pastera a Mauritània camí de les Canàries
  • El C6 ultima aspectes de la nova constitució apostòlica sobre la Cúria Romana
  • La cripta de la Sagrada Família recupera l’orgue
  • Mor fra Josep Massana
  • "Fundem la nostra vida en el Senyor i no en les aparences"
  • Mons. Bernardito Auza s'incorpora a la Nunciatura Apostòlica a Espanya
  • Eutanàsia, bisbes espanyols: "No és humà causar mort, si ho és alleujar el dolor"
  • El Vídeo del Papa: Cada nen que pateix és un crit que s'eleva a Déu

Un incendi destrueix una església històrica nord-americana de més de 120 anys

Una històrica església amb més de 120 anys d'antiguitat va ser destruïda aquest dilluns per un incendi a la Diòcesi d'Austin, Texas (Estats Units), provocant el dolor de la petita comunitat de 244 famílies que acollia. Es tracta de l'església de fusta de la Visitació, que des de finals del segle XIX ha servit als fidels del sud-oest del comtat de Falls, molts d'ells immigrants de la regió alemanya de Westfàlia. Es diu que els seus més de 20 vitralls provenien d'aquesta zona d'Europa.

ACiprensa, 31 juliol 19

En el seu compte de Facebook, la Diòcesi d'Austin va transmetre el dolor del Bisbe local, Mons. Joe S. Vásquez. "M'entristeix la gent de Westfàlia que ha patit aquesta tremenda pèrdua", va expressar el Prelat, que va agrair a "tots els bombers i departaments que van respondre a l'incendi".

La Diòcesi ha indicat que la parròquia va ser fundada el 1893 i que no es van registrar ferits.

Mons. Vásquez va visitar el lloc i, segons la premsa, tot i el dolor es va mostrar optimista en poder reconstruir l'edifici.

"Crec que sí, hem de reconstruir. Amb la gran tradició d'aquest lloc, hi ha molta cosa que no podem abandonar ", va afirmar.

"Aquest és un lloc que significa molt per a la gent. La gent ha portat als seus fills per ser batejats aquí. Es van casar aquí. Van celebrar els sagraments aquí. Van ser enterrats per aquesta església. Hi ha un gran amor i tradició en aquesta església", ha indicat.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DISSABTE 7 DE DESEMBRE

VETLLA DE LA IMMACULADA, AMB EL LEMA “ESCOLTEU A MARIA, LA INFLUENCER DE DÉU”. Organitzen: delegacions de joventut de Barcelona, Sant Feliu de Llobregat i Terrassa. Lloc: Basílica de la Mare de Déu de la Mercè, Barcelona. Hora: 21 h

DIUMENGE 8 DE DESEMBRE

RETRANSMISSIÓ DE LA MISSA. Presideix la celebració: Mn. Carles Cahuana. Intervenció en els cants: Coral de l’Escola Maria Ward, de Badalona (Barcelonès, arxidiòcesi de Barcelona). Director: Toni Balada. Canal: TVE 2. Hora: 10.30 h

DIMARTS 10 DE DESEMBRE

NANOÈXODE. TROBADA SOBRE LA (NANO)CIÈNCIA I L’ART DES DE TEMPS IMMEMORIALS. Organitzen: Espai Nano (Associació Catalana de Comunicació Científica) i Ateneu Universitari Sant Pacià. Hi intervindran: investigadors científics, artistes i teòlegs: Jordi Díaz-Marcos, Víctor F. Puntes, Francisco Valderrama, Laura Lechuga, Pep Gatell, Emili Marlès, Joan Mendoza i Raül Toran. Actuacions musicals basades en nanotecnologia d’Antonie Reserbat-Plantey, Banda xdifference, Eudald Dantí i Josep Lluís Viladot. Lloc: Basílica dels Sants Màrtirs Just i Pastor, pl. de Sant Just, s/n, Barcelona. Hora: 19 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.