Dijous, 22 d'Agost de 2019
  • Fundació Pere Tarrés: Gairebé 500 infants en situació vulnerable comencen els casals socials
  • Els joves de Càritas «fan enrenou»
  • Visites guiades a la catedral de la Seu d’Urgell
  • La Ciutat del Vaticà tindrà un sistema per denunciar abusos sexuals
  • Per primera vegada s'obre al públic la casa natal de Joan Pau I
  • Religiosos Escolapis visiten La Seu d'Urgell
  • L’enriquiment del diàleg interreligiós
  • Migrants: Església xilena demana solucions que involucrin tots els països de la regió
  • QUE TINGUEU UNES BONES VACANCES
  • L'ITF porta a Barcelona la llicenciatura en teologia fonamental

Nova superiora general de les Mares Escolàpies

A Nemi (Itàlia) s'està celebrant el 27è capítol general de les Mares Escolàpies que iniciat el 8 de juliol conclourà el 13 d'agost. En la sessió del 23 de juliol va ser escollida la nova congregació general, com denominen a les màximes autoritats de l'institut. La Superiora general serà la mare Assumpció Pérez García, qui succeirà a l'actual, mare Divina García Calzada.

AICA, 30 juliol 19

La nova superiora general de les mares escolàpies va néixer a Luque, Còrdova, Espanya, el 14 de març de 1953. Va cursar estudis de Magisteri a Tarragona. Va ingressar a la Congregació al setembre de 1973 i va emetre els seus primers vots el 5 de setembre de 1976. Va completar el seu temps de formació a la Pontifícia Universitat Sant Tomás d'Aquino (Angelicum) de Roma on va cursar la llicenciatura en Teologia Moral.

Va exercir la docència a les escoles de Saragossa, Astorga, Logronyo i Soria. Va ser mestra de novícies de 1989 a 1998. Va exercir tasques de govern formant part de la Congregació Provincial de 2007 a 2019. En els últims deu anys va participar activament en el procés de creació de la Fundació Educativa Escolàpies i del 2013 al 2019 va ser la directora general l'Equip de Titularitat d'aquesta Fundació.

En la sessió del dia 24, van ser triades consultores generals les germanes: Josefina Costa-Jussà Bordas, espanyola de 65 anys; Valeria Pereira Costa, brasilera de 42 anys; Urszula Kwasnieswka, polonesa de 49 anys; i Martha Norma Ramírez Ibáñez, mexicana de 61 anys.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS, 1 D'AGOST

CURS PRÀCTIC D’ICONOGRAFIA BIZANTINAA càrrec de: Neculai Saftiu, mestre iconogràfic. Dies: de l’1 al 6. Lloc: L’Albà (prop de Santes Creus). Més informació: tel. 678 933 391

DISSABTE, 3 D'AGOST

9è FESTIVAL DE MÚSICA DELS PIRINEUS. A càrrec d’: Auditexaudi. Lloc: Seminari, c. del Bisbe Benlloch, 9, La Seu d’Urgell. Hora: 21 h

DILLUNS, 5 D'AGOST

SETMANA DE PREGÀRIA AMB EL LEMA “JESÚS, MESTRE DE PREGÀRIA”. Organitza: Renovació Carismàtica Catòlica en l’Esperit a Catalunya. Dies: del 5 al 9. A càrrec del: P. Josep M. Massana. Lloc: Casal de Pau (a 3Km d’Arbúcies). Més informació: tel. 669 130 010 (Maria Artigas) o 618 293 992 (Ricard Martínez)Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.