Dissabte, 7 de Desembre de 2019
Sant Ambròs, bisbe i doctor
  • Justícia i Pau, menció honorífica del Premi Voluntariat 2019 per la seva actuació a les presons catalanes
  • Els bisbes catalans parlen de la Solemnitat de la Immaculada Concepció de la Benaurada Verge Maria
  • 57 persones mortes en el naufragi d'una pastera a Mauritània camí de les Canàries
  • El C6 ultima aspectes de la nova constitució apostòlica sobre la Cúria Romana
  • La cripta de la Sagrada Família recupera l’orgue
  • Mor fra Josep Massana
  • "Fundem la nostra vida en el Senyor i no en les aparences"
  • Mons. Bernardito Auza s'incorpora a la Nunciatura Apostòlica a Espanya
  • Eutanàsia, bisbes espanyols: "No és humà causar mort, si ho és alleujar el dolor"
  • El Vídeo del Papa: Cada nen que pateix és un crit que s'eleva a Déu

Visita de l’Arquebisbe Vives a Queralbs i Núria

El diumenge dia 28 de juliol, l'Arquebisbe d'Urgell va visitar la Parròquia de Sant Jaume de Queralbs i hi va celebrar l'Eucaristia dominical. Va poder saludar una Regidora de l'Ajuntament de Queralbs, i els fidels que s'hi acostaven en el diumenge dins les festes del patró de la Parròquia, entre ells els qui normalment tenen cura de tenir a punt l'església parroquial i les celebracions. Va animar-los a sentir-se Església viva i a ser ferms en l'oració que salva el món i és intercessora per a tots els germans i per a tot el món.

Bisbat d'Urgell, 30 juliol 19

Després l'Arquebisbe Joan-Enric s'encaminà amb el tren Cremallera cap al Santuari-Basílica de la Mare de Déu de Núria, patrona del Bisbat d'Urgell, on saludà treballadors de Ferrocarrils de la Generalitat, i els mossens i grups de pelegrins que hi havia, i presidí la solemne Eucaristia dominical. A l'homilia recordà el valor de la intercessió del nostre pare en la fe, Abraham, que intercedí per la ciutat, regatejant amb Déu la seva misericòrdia, i féu notar com l'Evangeli ens dóna la més bella i la més gran de les pregàries, el Parenostre. Jesús pregava i atreia els deixebles cap al Pare. Els donà l'oració del Parenostre que hem de tenir en gran estima i resar-lo cada dia i en moltes ocasions. I animà a captar el valor del demanar, trucar i cercar, per obtenir el do de l'Esperit Sant.

Remarcà que Núria era un indret del Pirineu català a 2.000 metres d'altitud on el poble cristià des de fa molts segles hi ha venerat la Santa Mare de Déu, que ens dóna el seu Fill Jesucrist, que ens beneeix i ens dóna l'Evangeli, que va descalç perquè es féu pobre per nosaltres, per tal d'enriquir-nos a tots, i que ens el dóna als pelegrins, excursionistes i devots, perquè puguem trobar vida, fecunditat en bones obres, i unió i amor a les famílies.

Va aprofitar aquesta visita per poder trobar-se amb els infants i adolescents de l'Esplai Gaspar de Portolà i amb el Mossens que serveixen el Santuari de Núria i les Parròquies de la Vall de Ribes de Freser.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DISSABTE 7 DE DESEMBRE

VETLLA DE LA IMMACULADA, AMB EL LEMA “ESCOLTEU A MARIA, LA INFLUENCER DE DÉU”. Organitzen: delegacions de joventut de Barcelona, Sant Feliu de Llobregat i Terrassa. Lloc: Basílica de la Mare de Déu de la Mercè, Barcelona. Hora: 21 h

DIUMENGE 8 DE DESEMBRE

RETRANSMISSIÓ DE LA MISSA. Presideix la celebració: Mn. Carles Cahuana. Intervenció en els cants: Coral de l’Escola Maria Ward, de Badalona (Barcelonès, arxidiòcesi de Barcelona). Director: Toni Balada. Canal: TVE 2. Hora: 10.30 h

DIMARTS 10 DE DESEMBRE

NANOÈXODE. TROBADA SOBRE LA (NANO)CIÈNCIA I L’ART DES DE TEMPS IMMEMORIALS. Organitzen: Espai Nano (Associació Catalana de Comunicació Científica) i Ateneu Universitari Sant Pacià. Hi intervindran: investigadors científics, artistes i teòlegs: Jordi Díaz-Marcos, Víctor F. Puntes, Francisco Valderrama, Laura Lechuga, Pep Gatell, Emili Marlès, Joan Mendoza i Raül Toran. Actuacions musicals basades en nanotecnologia d’Antonie Reserbat-Plantey, Banda xdifference, Eudald Dantí i Josep Lluís Viladot. Lloc: Basílica dels Sants Màrtirs Just i Pastor, pl. de Sant Just, s/n, Barcelona. Hora: 19 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.