Dijous, 22 d'Agost de 2019
  • Fundació Pere Tarrés: Gairebé 500 infants en situació vulnerable comencen els casals socials
  • Els joves de Càritas «fan enrenou»
  • Visites guiades a la catedral de la Seu d’Urgell
  • La Ciutat del Vaticà tindrà un sistema per denunciar abusos sexuals
  • Per primera vegada s'obre al públic la casa natal de Joan Pau I
  • Religiosos Escolapis visiten La Seu d'Urgell
  • L’enriquiment del diàleg interreligiós
  • Migrants: Església xilena demana solucions que involucrin tots els països de la regió
  • QUE TINGUEU UNES BONES VACANCES
  • L'ITF porta a Barcelona la llicenciatura en teologia fonamental

Visita de l’Arquebisbe Vives a Queralbs i Núria

El diumenge dia 28 de juliol, l'Arquebisbe d'Urgell va visitar la Parròquia de Sant Jaume de Queralbs i hi va celebrar l'Eucaristia dominical. Va poder saludar una Regidora de l'Ajuntament de Queralbs, i els fidels que s'hi acostaven en el diumenge dins les festes del patró de la Parròquia, entre ells els qui normalment tenen cura de tenir a punt l'església parroquial i les celebracions. Va animar-los a sentir-se Església viva i a ser ferms en l'oració que salva el món i és intercessora per a tots els germans i per a tot el món.

Bisbat d'Urgell, 30 juliol 19

Després l'Arquebisbe Joan-Enric s'encaminà amb el tren Cremallera cap al Santuari-Basílica de la Mare de Déu de Núria, patrona del Bisbat d'Urgell, on saludà treballadors de Ferrocarrils de la Generalitat, i els mossens i grups de pelegrins que hi havia, i presidí la solemne Eucaristia dominical. A l'homilia recordà el valor de la intercessió del nostre pare en la fe, Abraham, que intercedí per la ciutat, regatejant amb Déu la seva misericòrdia, i féu notar com l'Evangeli ens dóna la més bella i la més gran de les pregàries, el Parenostre. Jesús pregava i atreia els deixebles cap al Pare. Els donà l'oració del Parenostre que hem de tenir en gran estima i resar-lo cada dia i en moltes ocasions. I animà a captar el valor del demanar, trucar i cercar, per obtenir el do de l'Esperit Sant.

Remarcà que Núria era un indret del Pirineu català a 2.000 metres d'altitud on el poble cristià des de fa molts segles hi ha venerat la Santa Mare de Déu, que ens dóna el seu Fill Jesucrist, que ens beneeix i ens dóna l'Evangeli, que va descalç perquè es féu pobre per nosaltres, per tal d'enriquir-nos a tots, i que ens el dóna als pelegrins, excursionistes i devots, perquè puguem trobar vida, fecunditat en bones obres, i unió i amor a les famílies.

Va aprofitar aquesta visita per poder trobar-se amb els infants i adolescents de l'Esplai Gaspar de Portolà i amb el Mossens que serveixen el Santuari de Núria i les Parròquies de la Vall de Ribes de Freser.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS, 1 D'AGOST

CURS PRÀCTIC D’ICONOGRAFIA BIZANTINAA càrrec de: Neculai Saftiu, mestre iconogràfic. Dies: de l’1 al 6. Lloc: L’Albà (prop de Santes Creus). Més informació: tel. 678 933 391

DISSABTE, 3 D'AGOST

9è FESTIVAL DE MÚSICA DELS PIRINEUS. A càrrec d’: Auditexaudi. Lloc: Seminari, c. del Bisbe Benlloch, 9, La Seu d’Urgell. Hora: 21 h

DILLUNS, 5 D'AGOST

SETMANA DE PREGÀRIA AMB EL LEMA “JESÚS, MESTRE DE PREGÀRIA”. Organitza: Renovació Carismàtica Catòlica en l’Esperit a Catalunya. Dies: del 5 al 9. A càrrec del: P. Josep M. Massana. Lloc: Casal de Pau (a 3Km d’Arbúcies). Més informació: tel. 669 130 010 (Maria Artigas) o 618 293 992 (Ricard Martínez)Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.