Dijous, 22 d'Agost de 2019
  • Fundació Pere Tarrés: Gairebé 500 infants en situació vulnerable comencen els casals socials
  • Els joves de Càritas «fan enrenou»
  • Visites guiades a la catedral de la Seu d’Urgell
  • La Ciutat del Vaticà tindrà un sistema per denunciar abusos sexuals
  • Per primera vegada s'obre al públic la casa natal de Joan Pau I
  • Religiosos Escolapis visiten La Seu d'Urgell
  • L’enriquiment del diàleg interreligiós
  • Migrants: Església xilena demana solucions que involucrin tots els països de la regió
  • QUE TINGUEU UNES BONES VACANCES
  • L'ITF porta a Barcelona la llicenciatura en teologia fonamental

Projecte Esperança: 20 anys amb les dones víctimes del tràfic de persones

La directora del Projecte Esperança (que impulsen les Adoratrius des de fa 20 anys), Ana Almarza, afirma amb rotunditat: "En el cinquè aniversari de la commemoració del Dia Mundial contra el Tràfic de Persones (30 de juliol) volem condemnar amb fermesa el tràfic de persones en totes les seves formes, perquè és un delicte i una amenaça greu per a la dignitat i la integritat física de les persones, els drets humans i el desenvolupament."

Catalunya Cristiana , 30 juliol 19

Amb motiu d’aquest dia mundial, Projecte Esperança llança el vídeo Muévete#contralatrata, elaborat per a la Direcció General de la Dona de la Comunitat de Madrid, en el marc de l’Estratègia Madrilenya contra el Tràfic de Persones amb Finalitats d’Explotació Sexual.

En aquests 20 anys, Projecte Esperança ha ofert suport integral a més de 1.086 dones víctimes del tràfic de persones, de 73 nacionalitats.

El programa d’atenció integral inclou acompanyament educatiu individualitzat amb serveis residencials (cases d’acollida) i serveis especialitzats (jurídics, atenció social, laboral i psicològic).

Projecte Esperança treballa des d’un enfocament de drets humans i se centra en els drets i el benestar de les víctimes amb una doble perspectiva: donar suport a la recuperació integral de cadascuna de les dones ateses i exigir que l’Estat assumeixi i compleixi la seva responsabilitat en lluita contra el tràfic de persones, tant en la prevenció, com en la protecció, reparació i compensació a les víctimes, evitant-ne la revictimització.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS, 1 D'AGOST

CURS PRÀCTIC D’ICONOGRAFIA BIZANTINAA càrrec de: Neculai Saftiu, mestre iconogràfic. Dies: de l’1 al 6. Lloc: L’Albà (prop de Santes Creus). Més informació: tel. 678 933 391

DISSABTE, 3 D'AGOST

9è FESTIVAL DE MÚSICA DELS PIRINEUS. A càrrec d’: Auditexaudi. Lloc: Seminari, c. del Bisbe Benlloch, 9, La Seu d’Urgell. Hora: 21 h

DILLUNS, 5 D'AGOST

SETMANA DE PREGÀRIA AMB EL LEMA “JESÚS, MESTRE DE PREGÀRIA”. Organitza: Renovació Carismàtica Catòlica en l’Esperit a Catalunya. Dies: del 5 al 9. A càrrec del: P. Josep M. Massana. Lloc: Casal de Pau (a 3Km d’Arbúcies). Més informació: tel. 669 130 010 (Maria Artigas) o 618 293 992 (Ricard Martínez)Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.