Dissabte, 7 de Desembre de 2019
Sant Ambròs, bisbe i doctor
  • Justícia i Pau, menció honorífica del Premi Voluntariat 2019 per la seva actuació a les presons catalanes
  • Els bisbes catalans parlen de la Solemnitat de la Immaculada Concepció de la Benaurada Verge Maria
  • 57 persones mortes en el naufragi d'una pastera a Mauritània camí de les Canàries
  • El C6 ultima aspectes de la nova constitució apostòlica sobre la Cúria Romana
  • La cripta de la Sagrada Família recupera l’orgue
  • Mor fra Josep Massana
  • "Fundem la nostra vida en el Senyor i no en les aparences"
  • Mons. Bernardito Auza s'incorpora a la Nunciatura Apostòlica a Espanya
  • Eutanàsia, bisbes espanyols: "No és humà causar mort, si ho és alleujar el dolor"
  • El Vídeo del Papa: Cada nen que pateix és un crit que s'eleva a Déu

Projecte Esperança: 20 anys amb les dones víctimes del tràfic de persones

La directora del Projecte Esperança (que impulsen les Adoratrius des de fa 20 anys), Ana Almarza, afirma amb rotunditat: "En el cinquè aniversari de la commemoració del Dia Mundial contra el Tràfic de Persones (30 de juliol) volem condemnar amb fermesa el tràfic de persones en totes les seves formes, perquè és un delicte i una amenaça greu per a la dignitat i la integritat física de les persones, els drets humans i el desenvolupament."

Catalunya Cristiana , 30 juliol 19

Amb motiu d’aquest dia mundial, Projecte Esperança llança el vídeo Muévete#contralatrata, elaborat per a la Direcció General de la Dona de la Comunitat de Madrid, en el marc de l’Estratègia Madrilenya contra el Tràfic de Persones amb Finalitats d’Explotació Sexual.

En aquests 20 anys, Projecte Esperança ha ofert suport integral a més de 1.086 dones víctimes del tràfic de persones, de 73 nacionalitats.

El programa d’atenció integral inclou acompanyament educatiu individualitzat amb serveis residencials (cases d’acollida) i serveis especialitzats (jurídics, atenció social, laboral i psicològic).

Projecte Esperança treballa des d’un enfocament de drets humans i se centra en els drets i el benestar de les víctimes amb una doble perspectiva: donar suport a la recuperació integral de cadascuna de les dones ateses i exigir que l’Estat assumeixi i compleixi la seva responsabilitat en lluita contra el tràfic de persones, tant en la prevenció, com en la protecció, reparació i compensació a les víctimes, evitant-ne la revictimització.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DISSABTE 7 DE DESEMBRE

VETLLA DE LA IMMACULADA, AMB EL LEMA “ESCOLTEU A MARIA, LA INFLUENCER DE DÉU”. Organitzen: delegacions de joventut de Barcelona, Sant Feliu de Llobregat i Terrassa. Lloc: Basílica de la Mare de Déu de la Mercè, Barcelona. Hora: 21 h

DIUMENGE 8 DE DESEMBRE

RETRANSMISSIÓ DE LA MISSA. Presideix la celebració: Mn. Carles Cahuana. Intervenció en els cants: Coral de l’Escola Maria Ward, de Badalona (Barcelonès, arxidiòcesi de Barcelona). Director: Toni Balada. Canal: TVE 2. Hora: 10.30 h

DIMARTS 10 DE DESEMBRE

NANOÈXODE. TROBADA SOBRE LA (NANO)CIÈNCIA I L’ART DES DE TEMPS IMMEMORIALS. Organitzen: Espai Nano (Associació Catalana de Comunicació Científica) i Ateneu Universitari Sant Pacià. Hi intervindran: investigadors científics, artistes i teòlegs: Jordi Díaz-Marcos, Víctor F. Puntes, Francisco Valderrama, Laura Lechuga, Pep Gatell, Emili Marlès, Joan Mendoza i Raül Toran. Actuacions musicals basades en nanotecnologia d’Antonie Reserbat-Plantey, Banda xdifference, Eudald Dantí i Josep Lluís Viladot. Lloc: Basílica dels Sants Màrtirs Just i Pastor, pl. de Sant Just, s/n, Barcelona. Hora: 19 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.