Dijous, 22 d'Agost de 2019
  • Fundació Pere Tarrés: Gairebé 500 infants en situació vulnerable comencen els casals socials
  • Els joves de Càritas «fan enrenou»
  • Visites guiades a la catedral de la Seu d’Urgell
  • La Ciutat del Vaticà tindrà un sistema per denunciar abusos sexuals
  • Per primera vegada s'obre al públic la casa natal de Joan Pau I
  • Religiosos Escolapis visiten La Seu d'Urgell
  • L’enriquiment del diàleg interreligiós
  • Migrants: Església xilena demana solucions que involucrin tots els països de la regió
  • QUE TINGUEU UNES BONES VACANCES
  • L'ITF porta a Barcelona la llicenciatura en teologia fonamental

Cas Orlandi: Els ossos en les tombes vaticanes no són de la jove desapareguda

Va concloure aquest diumenge el procés d'anàlisi dels ossos recollits en tombes del cementiri Teutònic del Vaticà que havia començat l'11 de juliol passat. D'acord a l'anàlisi dels experts forenses guiats pel prof. Giovanni Arcudi, i davant la presència del perit de la família Orlandi, cap de les nombroses restes òssies recollides són d'una època posterior al final del segle XIX.

AICA, 30 juliol 19

L'Oficina de Premsa de la Santa Seu ha informat aquest diumenge 28 de juliol que va concloure el procés d'anàlisi dels ossos recollits en tombes del cementiri Teutònic del Vaticà que havia començat el dia 11 de juliol.

D'acord a l'anàlisi dels experts forenses guiats pel professor Giovanni Arcudi, i davant la presència del perit de confiança nomenat per la família Orlandi, cap de les nombroses restes òssies són d'una època posterior al final del segle XIX i per aquest motiu no es va acceptar la sol·licitud d'ulteriors anàlisis de laboratori.

No obstant això, les mostres recollides romandran custodiades en el Comandament de la Gendarmeria vaticana a disposició del Promotor de Justícia.

Per això, "la Santa Seu confirma la seva voluntat pròpia de recerca de la veritat sobre el cas de la desaparició d'Emanuela Orlandi i desmenteix categòricament que aquesta actitud de plena col·laboració i transparència pugui significar en alguna manera, com alguns han afirmat, l'admissió implícita de responsabilitat ", va declarar aquest diumenge la direcció de l'Oficina de Premsa vaticana.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS, 1 D'AGOST

CURS PRÀCTIC D’ICONOGRAFIA BIZANTINAA càrrec de: Neculai Saftiu, mestre iconogràfic. Dies: de l’1 al 6. Lloc: L’Albà (prop de Santes Creus). Més informació: tel. 678 933 391

DISSABTE, 3 D'AGOST

9è FESTIVAL DE MÚSICA DELS PIRINEUS. A càrrec d’: Auditexaudi. Lloc: Seminari, c. del Bisbe Benlloch, 9, La Seu d’Urgell. Hora: 21 h

DILLUNS, 5 D'AGOST

SETMANA DE PREGÀRIA AMB EL LEMA “JESÚS, MESTRE DE PREGÀRIA”. Organitza: Renovació Carismàtica Catòlica en l’Esperit a Catalunya. Dies: del 5 al 9. A càrrec del: P. Josep M. Massana. Lloc: Casal de Pau (a 3Km d’Arbúcies). Més informació: tel. 669 130 010 (Maria Artigas) o 618 293 992 (Ricard Martínez)Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.