Dissabte, 7 de Desembre de 2019
Sant Ambròs, bisbe i doctor
  • Justícia i Pau, menció honorífica del Premi Voluntariat 2019 per la seva actuació a les presons catalanes
  • Els bisbes catalans parlen de la Solemnitat de la Immaculada Concepció de la Benaurada Verge Maria
  • 57 persones mortes en el naufragi d'una pastera a Mauritània camí de les Canàries
  • El C6 ultima aspectes de la nova constitució apostòlica sobre la Cúria Romana
  • La cripta de la Sagrada Família recupera l’orgue
  • Mor fra Josep Massana
  • "Fundem la nostra vida en el Senyor i no en les aparences"
  • Mons. Bernardito Auza s'incorpora a la Nunciatura Apostòlica a Espanya
  • Eutanàsia, bisbes espanyols: "No és humà causar mort, si ho és alleujar el dolor"
  • El Vídeo del Papa: Cada nen que pateix és un crit que s'eleva a Déu

Cas Orlandi: Els ossos en les tombes vaticanes no són de la jove desapareguda

Va concloure aquest diumenge el procés d'anàlisi dels ossos recollits en tombes del cementiri Teutònic del Vaticà que havia començat l'11 de juliol passat. D'acord a l'anàlisi dels experts forenses guiats pel prof. Giovanni Arcudi, i davant la presència del perit de la família Orlandi, cap de les nombroses restes òssies recollides són d'una època posterior al final del segle XIX.

AICA, 30 juliol 19

L'Oficina de Premsa de la Santa Seu ha informat aquest diumenge 28 de juliol que va concloure el procés d'anàlisi dels ossos recollits en tombes del cementiri Teutònic del Vaticà que havia començat el dia 11 de juliol.

D'acord a l'anàlisi dels experts forenses guiats pel professor Giovanni Arcudi, i davant la presència del perit de confiança nomenat per la família Orlandi, cap de les nombroses restes òssies són d'una època posterior al final del segle XIX i per aquest motiu no es va acceptar la sol·licitud d'ulteriors anàlisis de laboratori.

No obstant això, les mostres recollides romandran custodiades en el Comandament de la Gendarmeria vaticana a disposició del Promotor de Justícia.

Per això, "la Santa Seu confirma la seva voluntat pròpia de recerca de la veritat sobre el cas de la desaparició d'Emanuela Orlandi i desmenteix categòricament que aquesta actitud de plena col·laboració i transparència pugui significar en alguna manera, com alguns han afirmat, l'admissió implícita de responsabilitat ", va declarar aquest diumenge la direcció de l'Oficina de Premsa vaticana.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DISSABTE 7 DE DESEMBRE

VETLLA DE LA IMMACULADA, AMB EL LEMA “ESCOLTEU A MARIA, LA INFLUENCER DE DÉU”. Organitzen: delegacions de joventut de Barcelona, Sant Feliu de Llobregat i Terrassa. Lloc: Basílica de la Mare de Déu de la Mercè, Barcelona. Hora: 21 h

DIUMENGE 8 DE DESEMBRE

RETRANSMISSIÓ DE LA MISSA. Presideix la celebració: Mn. Carles Cahuana. Intervenció en els cants: Coral de l’Escola Maria Ward, de Badalona (Barcelonès, arxidiòcesi de Barcelona). Director: Toni Balada. Canal: TVE 2. Hora: 10.30 h

DIMARTS 10 DE DESEMBRE

NANOÈXODE. TROBADA SOBRE LA (NANO)CIÈNCIA I L’ART DES DE TEMPS IMMEMORIALS. Organitzen: Espai Nano (Associació Catalana de Comunicació Científica) i Ateneu Universitari Sant Pacià. Hi intervindran: investigadors científics, artistes i teòlegs: Jordi Díaz-Marcos, Víctor F. Puntes, Francisco Valderrama, Laura Lechuga, Pep Gatell, Emili Marlès, Joan Mendoza i Raül Toran. Actuacions musicals basades en nanotecnologia d’Antonie Reserbat-Plantey, Banda xdifference, Eudald Dantí i Josep Lluís Viladot. Lloc: Basílica dels Sants Màrtirs Just i Pastor, pl. de Sant Just, s/n, Barcelona. Hora: 19 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.