Dijous, 22 d'Agost de 2019
  • Fundació Pere Tarrés: Gairebé 500 infants en situació vulnerable comencen els casals socials
  • Els joves de Càritas «fan enrenou»
  • Visites guiades a la catedral de la Seu d’Urgell
  • La Ciutat del Vaticà tindrà un sistema per denunciar abusos sexuals
  • Per primera vegada s'obre al públic la casa natal de Joan Pau I
  • Religiosos Escolapis visiten La Seu d'Urgell
  • L’enriquiment del diàleg interreligiós
  • Migrants: Església xilena demana solucions que involucrin tots els països de la regió
  • QUE TINGUEU UNES BONES VACANCES
  • L'ITF porta a Barcelona la llicenciatura en teologia fonamental

El Bisbe de Terrassa peregrina a Santiago amb més de 300 joves

Entre els dies 22 i 29 de juliol ha tingut lloc la sisena peregrinació diocesana de joves organitzada per la Delegació de Joventut de la diòcesi de Terrassa, en aquesta ocasió a Santiago de Compostel·la.

Bisbat de Terrassa, 29 juliol 19

Ha presidit la peregrinació Mons. Josep Àngel Saiz Meneses, acompanyat pel seu bisbe auxiliar, Mons. Salvador Cristau, 10 preveres i 2 diaques. Hi ha participat 310 joves de la major part dels arxiprestats de la diòcesi de Terrassa. Eren joves de Terrassa (Sant Esperit, Sagrada Família, Sant Pau, Sant Llorenç, Mare de Déu del Carme i les Fonts), Matadepera, Sabadell (Sant Feliu, Sagrat Cor i Escola La Salut), Rubí (Sant Pere i Santa Maria) Sant Quirze del Vallès, Sant Cugat del Vallès, Valldoreix, Cerdanyola del Vallès (Mare de Déu del Roser), Cardedeu, L’Ametlla del Vallès i Montornès del Vallès.

Ha estat una veritable experiència de fe que ha ajudat els joves a viure com a peregrins el sentit de la vida i a reflexionar sobre la necessitat d’esdevenir veritables apòstols de la joventut, compromesos en els seus ambients i parròquies i a la nostra societat. 

Cada dia tenia el seu espai de pregària de bon matí i al vespre, de caminar durant tot el matí, reflexionar i compartir a la tarda en catequesis i tallers, i celebrar la Missa al vespre. Un dels dies tingué lloc la celebració de la Reconciliació. Hi hagueren també moments de convivència i lúdics i amb activitats esportives.

La peregrinació començà a caminar des de Finisterre el dimarts 23 de juliol i arribà a Santiago de Compostel·la el dissabte 27 de juliol. El dilluns 22 va ser el dia d’anada en viatge, i el diumenge 28 el dia de tornada. El diumenge se celebrà la Missa de cloenda a la Catedral de Burgos i el Sr. Bisbe anuncià que el pelegrinatge del proper any serà al Santuari de la Mare de Déu de Lourdes.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS, 1 D'AGOST

CURS PRÀCTIC D’ICONOGRAFIA BIZANTINAA càrrec de: Neculai Saftiu, mestre iconogràfic. Dies: de l’1 al 6. Lloc: L’Albà (prop de Santes Creus). Més informació: tel. 678 933 391

DISSABTE, 3 D'AGOST

9è FESTIVAL DE MÚSICA DELS PIRINEUS. A càrrec d’: Auditexaudi. Lloc: Seminari, c. del Bisbe Benlloch, 9, La Seu d’Urgell. Hora: 21 h

DILLUNS, 5 D'AGOST

SETMANA DE PREGÀRIA AMB EL LEMA “JESÚS, MESTRE DE PREGÀRIA”. Organitza: Renovació Carismàtica Catòlica en l’Esperit a Catalunya. Dies: del 5 al 9. A càrrec del: P. Josep M. Massana. Lloc: Casal de Pau (a 3Km d’Arbúcies). Més informació: tel. 669 130 010 (Maria Artigas) o 618 293 992 (Ricard Martínez)Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.