Dissabte, 7 de Desembre de 2019
Sant Ambròs, bisbe i doctor
  • Justícia i Pau, menció honorífica del Premi Voluntariat 2019 per la seva actuació a les presons catalanes
  • Els bisbes catalans parlen de la Solemnitat de la Immaculada Concepció de la Benaurada Verge Maria
  • 57 persones mortes en el naufragi d'una pastera a Mauritània camí de les Canàries
  • El C6 ultima aspectes de la nova constitució apostòlica sobre la Cúria Romana
  • La cripta de la Sagrada Família recupera l’orgue
  • Mor fra Josep Massana
  • "Fundem la nostra vida en el Senyor i no en les aparences"
  • Mons. Bernardito Auza s'incorpora a la Nunciatura Apostòlica a Espanya
  • Eutanàsia, bisbes espanyols: "No és humà causar mort, si ho és alleujar el dolor"
  • El Vídeo del Papa: Cada nen que pateix és un crit que s'eleva a Déu

El Bisbe de Terrassa peregrina a Santiago amb més de 300 joves

Entre els dies 22 i 29 de juliol ha tingut lloc la sisena peregrinació diocesana de joves organitzada per la Delegació de Joventut de la diòcesi de Terrassa, en aquesta ocasió a Santiago de Compostel·la.

Bisbat de Terrassa, 29 juliol 19

Ha presidit la peregrinació Mons. Josep Àngel Saiz Meneses, acompanyat pel seu bisbe auxiliar, Mons. Salvador Cristau, 10 preveres i 2 diaques. Hi ha participat 310 joves de la major part dels arxiprestats de la diòcesi de Terrassa. Eren joves de Terrassa (Sant Esperit, Sagrada Família, Sant Pau, Sant Llorenç, Mare de Déu del Carme i les Fonts), Matadepera, Sabadell (Sant Feliu, Sagrat Cor i Escola La Salut), Rubí (Sant Pere i Santa Maria) Sant Quirze del Vallès, Sant Cugat del Vallès, Valldoreix, Cerdanyola del Vallès (Mare de Déu del Roser), Cardedeu, L’Ametlla del Vallès i Montornès del Vallès.

Ha estat una veritable experiència de fe que ha ajudat els joves a viure com a peregrins el sentit de la vida i a reflexionar sobre la necessitat d’esdevenir veritables apòstols de la joventut, compromesos en els seus ambients i parròquies i a la nostra societat. 

Cada dia tenia el seu espai de pregària de bon matí i al vespre, de caminar durant tot el matí, reflexionar i compartir a la tarda en catequesis i tallers, i celebrar la Missa al vespre. Un dels dies tingué lloc la celebració de la Reconciliació. Hi hagueren també moments de convivència i lúdics i amb activitats esportives.

La peregrinació començà a caminar des de Finisterre el dimarts 23 de juliol i arribà a Santiago de Compostel·la el dissabte 27 de juliol. El dilluns 22 va ser el dia d’anada en viatge, i el diumenge 28 el dia de tornada. El diumenge se celebrà la Missa de cloenda a la Catedral de Burgos i el Sr. Bisbe anuncià que el pelegrinatge del proper any serà al Santuari de la Mare de Déu de Lourdes.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DISSABTE 7 DE DESEMBRE

VETLLA DE LA IMMACULADA, AMB EL LEMA “ESCOLTEU A MARIA, LA INFLUENCER DE DÉU”. Organitzen: delegacions de joventut de Barcelona, Sant Feliu de Llobregat i Terrassa. Lloc: Basílica de la Mare de Déu de la Mercè, Barcelona. Hora: 21 h

DIUMENGE 8 DE DESEMBRE

RETRANSMISSIÓ DE LA MISSA. Presideix la celebració: Mn. Carles Cahuana. Intervenció en els cants: Coral de l’Escola Maria Ward, de Badalona (Barcelonès, arxidiòcesi de Barcelona). Director: Toni Balada. Canal: TVE 2. Hora: 10.30 h

DIMARTS 10 DE DESEMBRE

NANOÈXODE. TROBADA SOBRE LA (NANO)CIÈNCIA I L’ART DES DE TEMPS IMMEMORIALS. Organitzen: Espai Nano (Associació Catalana de Comunicació Científica) i Ateneu Universitari Sant Pacià. Hi intervindran: investigadors científics, artistes i teòlegs: Jordi Díaz-Marcos, Víctor F. Puntes, Francisco Valderrama, Laura Lechuga, Pep Gatell, Emili Marlès, Joan Mendoza i Raül Toran. Actuacions musicals basades en nanotecnologia d’Antonie Reserbat-Plantey, Banda xdifference, Eudald Dantí i Josep Lluís Viladot. Lloc: Basílica dels Sants Màrtirs Just i Pastor, pl. de Sant Just, s/n, Barcelona. Hora: 19 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.