Dissabte, 7 de Desembre de 2019
Sant Ambròs, bisbe i doctor
  • Justícia i Pau, menció honorífica del Premi Voluntariat 2019 per la seva actuació a les presons catalanes
  • Els bisbes catalans parlen de la Solemnitat de la Immaculada Concepció de la Benaurada Verge Maria
  • 57 persones mortes en el naufragi d'una pastera a Mauritània camí de les Canàries
  • El C6 ultima aspectes de la nova constitució apostòlica sobre la Cúria Romana
  • La cripta de la Sagrada Família recupera l’orgue
  • Mor fra Josep Massana
  • "Fundem la nostra vida en el Senyor i no en les aparences"
  • Mons. Bernardito Auza s'incorpora a la Nunciatura Apostòlica a Espanya
  • Eutanàsia, bisbes espanyols: "No és humà causar mort, si ho és alleujar el dolor"
  • El Vídeo del Papa: Cada nen que pateix és un crit que s'eleva a Déu

Possibilitat d'imposar sancions als països que atemptin contra la llibertat religiosa

Davant d'un informe recent sobre la resposta de l'Oficina d'Afers Exteriors a la persecució als cristians en el món, el govern britànic estudia la possibilitat d'imposar sancions als països que atempten contra la llibertat religiosa, segons ha comentat l'ambaixadora del Regne Unit davant la Santa Seu, Sally Axworthy.

AICA, 26 juliol 19

"El secretari de Relacions Exteriors va dir que considerarà d'imposar sancions a les persones que cometin violacions de la llibertat de religió i de creences, alhora que imposarem sancions a les persones que cometin altres tipus de delictes", ha indicat la diplomàtica a les notícies EWTN News.

Una comissió enviada pel govern britànic va establir que s'havien utilitzat inadequadament les oportunitats d'acció per frenar les amenaces i vulneracions a la llibertat religiosa al món. Per aquest motiu va recomanar dur a terme estratègies per protegir els drets dels cristians perseguits, objecte d'un 80 per cent dels actes de persecució religiosa al planeta.

"El secretari de Relacions Exteriors va dir que acceptarem totes les recomanacions de l'informe i, per descomptat, ara estudiem com ho farem", va afirmar l'ambaixadora. L'informe va ser presentat formalment el 15 de juliol en un acte realitzat a la basílica de Sant Bartomeu de Roma, amb presència del sotssecretari de Relacions amb els Estats, monsenyor Antoine Camilleri.

"La difícil situació dels cristians que pateixen la tortura i la mort és particularment angoixant a aquells que també compartim amb ells un profund vincle espiritual", ha indicat el prelat en la presentació. "Els governs han de preguntar fins a quin punt estan realment compromesos amb la defensa de la llibertat religiosa i la lluita contra la persecució basada en la religió i les creences".


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DISSABTE 7 DE DESEMBRE

VETLLA DE LA IMMACULADA, AMB EL LEMA “ESCOLTEU A MARIA, LA INFLUENCER DE DÉU”. Organitzen: delegacions de joventut de Barcelona, Sant Feliu de Llobregat i Terrassa. Lloc: Basílica de la Mare de Déu de la Mercè, Barcelona. Hora: 21 h

DIUMENGE 8 DE DESEMBRE

RETRANSMISSIÓ DE LA MISSA. Presideix la celebració: Mn. Carles Cahuana. Intervenció en els cants: Coral de l’Escola Maria Ward, de Badalona (Barcelonès, arxidiòcesi de Barcelona). Director: Toni Balada. Canal: TVE 2. Hora: 10.30 h

DIMARTS 10 DE DESEMBRE

NANOÈXODE. TROBADA SOBRE LA (NANO)CIÈNCIA I L’ART DES DE TEMPS IMMEMORIALS. Organitzen: Espai Nano (Associació Catalana de Comunicació Científica) i Ateneu Universitari Sant Pacià. Hi intervindran: investigadors científics, artistes i teòlegs: Jordi Díaz-Marcos, Víctor F. Puntes, Francisco Valderrama, Laura Lechuga, Pep Gatell, Emili Marlès, Joan Mendoza i Raül Toran. Actuacions musicals basades en nanotecnologia d’Antonie Reserbat-Plantey, Banda xdifference, Eudald Dantí i Josep Lluís Viladot. Lloc: Basílica dels Sants Màrtirs Just i Pastor, pl. de Sant Just, s/n, Barcelona. Hora: 19 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.