Dijous, 22 d'Agost de 2019
  • Fundació Pere Tarrés: Gairebé 500 infants en situació vulnerable comencen els casals socials
  • Els joves de Càritas «fan enrenou»
  • Visites guiades a la catedral de la Seu d’Urgell
  • La Ciutat del Vaticà tindrà un sistema per denunciar abusos sexuals
  • Per primera vegada s'obre al públic la casa natal de Joan Pau I
  • Religiosos Escolapis visiten La Seu d'Urgell
  • L’enriquiment del diàleg interreligiós
  • Migrants: Església xilena demana solucions que involucrin tots els països de la regió
  • QUE TINGUEU UNES BONES VACANCES
  • L'ITF porta a Barcelona la llicenciatura en teologia fonamental

Possibilitat d'imposar sancions als països que atemptin contra la llibertat religiosa

Davant d'un informe recent sobre la resposta de l'Oficina d'Afers Exteriors a la persecució als cristians en el món, el govern britànic estudia la possibilitat d'imposar sancions als països que atempten contra la llibertat religiosa, segons ha comentat l'ambaixadora del Regne Unit davant la Santa Seu, Sally Axworthy.

AICA, 26 juliol 19

"El secretari de Relacions Exteriors va dir que considerarà d'imposar sancions a les persones que cometin violacions de la llibertat de religió i de creences, alhora que imposarem sancions a les persones que cometin altres tipus de delictes", ha indicat la diplomàtica a les notícies EWTN News.

Una comissió enviada pel govern britànic va establir que s'havien utilitzat inadequadament les oportunitats d'acció per frenar les amenaces i vulneracions a la llibertat religiosa al món. Per aquest motiu va recomanar dur a terme estratègies per protegir els drets dels cristians perseguits, objecte d'un 80 per cent dels actes de persecució religiosa al planeta.

"El secretari de Relacions Exteriors va dir que acceptarem totes les recomanacions de l'informe i, per descomptat, ara estudiem com ho farem", va afirmar l'ambaixadora. L'informe va ser presentat formalment el 15 de juliol en un acte realitzat a la basílica de Sant Bartomeu de Roma, amb presència del sotssecretari de Relacions amb els Estats, monsenyor Antoine Camilleri.

"La difícil situació dels cristians que pateixen la tortura i la mort és particularment angoixant a aquells que també compartim amb ells un profund vincle espiritual", ha indicat el prelat en la presentació. "Els governs han de preguntar fins a quin punt estan realment compromesos amb la defensa de la llibertat religiosa i la lluita contra la persecució basada en la religió i les creences".


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS, 1 D'AGOST

CURS PRÀCTIC D’ICONOGRAFIA BIZANTINAA càrrec de: Neculai Saftiu, mestre iconogràfic. Dies: de l’1 al 6. Lloc: L’Albà (prop de Santes Creus). Més informació: tel. 678 933 391

DISSABTE, 3 D'AGOST

9è FESTIVAL DE MÚSICA DELS PIRINEUS. A càrrec d’: Auditexaudi. Lloc: Seminari, c. del Bisbe Benlloch, 9, La Seu d’Urgell. Hora: 21 h

DILLUNS, 5 D'AGOST

SETMANA DE PREGÀRIA AMB EL LEMA “JESÚS, MESTRE DE PREGÀRIA”. Organitza: Renovació Carismàtica Catòlica en l’Esperit a Catalunya. Dies: del 5 al 9. A càrrec del: P. Josep M. Massana. Lloc: Casal de Pau (a 3Km d’Arbúcies). Més informació: tel. 669 130 010 (Maria Artigas) o 618 293 992 (Ricard Martínez)Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.