Dissabte, 7 de Desembre de 2019
Sant Ambròs, bisbe i doctor
  • Justícia i Pau, menció honorífica del Premi Voluntariat 2019 per la seva actuació a les presons catalanes
  • Els bisbes catalans parlen de la Solemnitat de la Immaculada Concepció de la Benaurada Verge Maria
  • 57 persones mortes en el naufragi d'una pastera a Mauritània camí de les Canàries
  • El C6 ultima aspectes de la nova constitució apostòlica sobre la Cúria Romana
  • La cripta de la Sagrada Família recupera l’orgue
  • Mor fra Josep Massana
  • "Fundem la nostra vida en el Senyor i no en les aparences"
  • Mons. Bernardito Auza s'incorpora a la Nunciatura Apostòlica a Espanya
  • Eutanàsia, bisbes espanyols: "No és humà causar mort, si ho és alleujar el dolor"
  • El Vídeo del Papa: Cada nen que pateix és un crit que s'eleva a Déu

Es publica un nou llibre sobre la Divina Misericòrdia

S’ha publicat recentment en format digital i físic el llibre "Divina Misericòrdia, confiar en la misericòrdia de Déu avui", autopublicat a Amazon per l'autor Josep Àngel Colomés (Solsona, 1981). Aquesta llibre, mitjançant 60 breus capítols, pretén animar i formar el lector cristià amb reflexions sobre la Divina Misericòrdia, l'Eucaristia, l'adoració al Santíssim i la confessió. Tot dins de la lògica Misericòrdia, Eucaristia, Misericòrdia… per rebre la misericòrdia de Déu, viure-la i després portar-la als altres.

Redacció, 26 juliol 19

L'autor, que recentment també ha publicat "Els fruits de la castedat, Reflexions d'Eduardo Verástegui i Amada R. Pérez a La opción V a TV", opina que un llibre sobre la Divina Misericòrdia en el format plantejat pot donar a conèixer més a fons la devoció a la imatge de la Divina Misericòrdia i pot motivar a resar la Coroneta de la Divina Misericòrdia al lector així com a participar amb més freqüència dels sagraments de la Missa i de la confessió. I a partir d’aquí posar més en pràctica les obres de misericòrdia amb els altres.

El llibre, amb llenguatge senzill i pràctic, està escrit didàcticament tant pel creient practicant com per l’allunyat de la fe o el que hagi oblidat la pràctica dels sagraments.

Informació sobre l'autor Josep Àngel Colomés (Solsona, Lleida, 1981):

Llicenciat en filologia catalana l'any 2006, ha treballat com a director del full diocesà del bisbat de Solsona (2006-2008) i ha publicat diferents llibres, els dos últims Divina Misericòrdia i els Fruits de la castedat. Ha col·laborat en diferents mitjans com Ràdio Estel i a la seva parròquia de Solsona com a lector en les Misses, catequista i coordinador d’un grup d'oració. Ha realitzat un curs de Bíblia a la Parròquia, té la Certificació de predicadors de l'Escola Sant Andreu i també ha participat en el curs Alpha.

Links dels llibres publicats a Amazon per Josep Àngel Colomés:

Divina Misericòrdia en català (2019): https://www.amazon.es/dp/1080986790

Divina Misericòrdia en castellà (2019): https://www.amazon.es/dp/1081582588

Els fruits de la castedat en català (2019): https://www.amazon.es/dp/1081135298

Els fruits de la castedat en castellà (2019): https://www.amazon.es/dp/1081682787

Devocionari de pregàries en català (2019): https://www.amazon.es/dp/1081328053

 


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DISSABTE 7 DE DESEMBRE

VETLLA DE LA IMMACULADA, AMB EL LEMA “ESCOLTEU A MARIA, LA INFLUENCER DE DÉU”. Organitzen: delegacions de joventut de Barcelona, Sant Feliu de Llobregat i Terrassa. Lloc: Basílica de la Mare de Déu de la Mercè, Barcelona. Hora: 21 h

DIUMENGE 8 DE DESEMBRE

RETRANSMISSIÓ DE LA MISSA. Presideix la celebració: Mn. Carles Cahuana. Intervenció en els cants: Coral de l’Escola Maria Ward, de Badalona (Barcelonès, arxidiòcesi de Barcelona). Director: Toni Balada. Canal: TVE 2. Hora: 10.30 h

DIMARTS 10 DE DESEMBRE

NANOÈXODE. TROBADA SOBRE LA (NANO)CIÈNCIA I L’ART DES DE TEMPS IMMEMORIALS. Organitzen: Espai Nano (Associació Catalana de Comunicació Científica) i Ateneu Universitari Sant Pacià. Hi intervindran: investigadors científics, artistes i teòlegs: Jordi Díaz-Marcos, Víctor F. Puntes, Francisco Valderrama, Laura Lechuga, Pep Gatell, Emili Marlès, Joan Mendoza i Raül Toran. Actuacions musicals basades en nanotecnologia d’Antonie Reserbat-Plantey, Banda xdifference, Eudald Dantí i Josep Lluís Viladot. Lloc: Basílica dels Sants Màrtirs Just i Pastor, pl. de Sant Just, s/n, Barcelona. Hora: 19 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.