Dijous, 22 d'Agost de 2019
  • Fundació Pere Tarrés: Gairebé 500 infants en situació vulnerable comencen els casals socials
  • Els joves de Càritas «fan enrenou»
  • Visites guiades a la catedral de la Seu d’Urgell
  • La Ciutat del Vaticà tindrà un sistema per denunciar abusos sexuals
  • Per primera vegada s'obre al públic la casa natal de Joan Pau I
  • Religiosos Escolapis visiten La Seu d'Urgell
  • L’enriquiment del diàleg interreligiós
  • Migrants: Església xilena demana solucions que involucrin tots els països de la regió
  • QUE TINGUEU UNES BONES VACANCES
  • L'ITF porta a Barcelona la llicenciatura en teologia fonamental

Es publica un nou llibre sobre la Divina Misericòrdia

S’ha publicat recentment en format digital i físic el llibre "Divina Misericòrdia, confiar en la misericòrdia de Déu avui", autopublicat a Amazon per l'autor Josep Àngel Colomés (Solsona, 1981). Aquesta llibre, mitjançant 60 breus capítols, pretén animar i formar el lector cristià amb reflexions sobre la Divina Misericòrdia, l'Eucaristia, l'adoració al Santíssim i la confessió. Tot dins de la lògica Misericòrdia, Eucaristia, Misericòrdia… per rebre la misericòrdia de Déu, viure-la i després portar-la als altres.

Redacció, 26 juliol 19

L'autor, que recentment també ha publicat "Els fruits de la castedat, Reflexions d'Eduardo Verástegui i Amada R. Pérez a La opción V a TV", opina que un llibre sobre la Divina Misericòrdia en el format plantejat pot donar a conèixer més a fons la devoció a la imatge de la Divina Misericòrdia i pot motivar a resar la Coroneta de la Divina Misericòrdia al lector així com a participar amb més freqüència dels sagraments de la Missa i de la confessió. I a partir d’aquí posar més en pràctica les obres de misericòrdia amb els altres.

El llibre, amb llenguatge senzill i pràctic, està escrit didàcticament tant pel creient practicant com per l’allunyat de la fe o el que hagi oblidat la pràctica dels sagraments.

Informació sobre l'autor Josep Àngel Colomés (Solsona, Lleida, 1981):

Llicenciat en filologia catalana l'any 2006, ha treballat com a director del full diocesà del bisbat de Solsona (2006-2008) i ha publicat diferents llibres, els dos últims Divina Misericòrdia i els Fruits de la castedat. Ha col·laborat en diferents mitjans com Ràdio Estel i a la seva parròquia de Solsona com a lector en les Misses, catequista i coordinador d’un grup d'oració. Ha realitzat un curs de Bíblia a la Parròquia, té la Certificació de predicadors de l'Escola Sant Andreu i també ha participat en el curs Alpha.

Links dels llibres publicats a Amazon per Josep Àngel Colomés:

Divina Misericòrdia en català (2019): https://www.amazon.es/dp/1080986790

Divina Misericòrdia en castellà (2019): https://www.amazon.es/dp/1081582588

Els fruits de la castedat en català (2019): https://www.amazon.es/dp/1081135298

Els fruits de la castedat en castellà (2019): https://www.amazon.es/dp/1081682787

Devocionari de pregàries en català (2019): https://www.amazon.es/dp/1081328053

 


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS, 1 D'AGOST

CURS PRÀCTIC D’ICONOGRAFIA BIZANTINAA càrrec de: Neculai Saftiu, mestre iconogràfic. Dies: de l’1 al 6. Lloc: L’Albà (prop de Santes Creus). Més informació: tel. 678 933 391

DISSABTE, 3 D'AGOST

9è FESTIVAL DE MÚSICA DELS PIRINEUS. A càrrec d’: Auditexaudi. Lloc: Seminari, c. del Bisbe Benlloch, 9, La Seu d’Urgell. Hora: 21 h

DILLUNS, 5 D'AGOST

SETMANA DE PREGÀRIA AMB EL LEMA “JESÚS, MESTRE DE PREGÀRIA”. Organitza: Renovació Carismàtica Catòlica en l’Esperit a Catalunya. Dies: del 5 al 9. A càrrec del: P. Josep M. Massana. Lloc: Casal de Pau (a 3Km d’Arbúcies). Més informació: tel. 669 130 010 (Maria Artigas) o 618 293 992 (Ricard Martínez)Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.