Dijous, 22 d'Agost de 2019
  • Fundació Pere Tarrés: Gairebé 500 infants en situació vulnerable comencen els casals socials
  • Els joves de Càritas «fan enrenou»
  • Visites guiades a la catedral de la Seu d’Urgell
  • La Ciutat del Vaticà tindrà un sistema per denunciar abusos sexuals
  • Per primera vegada s'obre al públic la casa natal de Joan Pau I
  • Religiosos Escolapis visiten La Seu d'Urgell
  • L’enriquiment del diàleg interreligiós
  • Migrants: Església xilena demana solucions que involucrin tots els països de la regió
  • QUE TINGUEU UNES BONES VACANCES
  • L'ITF porta a Barcelona la llicenciatura en teologia fonamental

Atemptat contra l'AMIA: Justícia i Pau s'uneix a la crida de la comunitat jueva

La Comissió Nacional de Justícia i Pau (CNJyP), organisme de la Conferència Episcopal Argentina, va fer arribar la seva proximitat a la comunitat jueva amb motiu de complir-se els 25 anys de l'atemptat terrorista contra la seu de l'Associació Mutual Israelita Argentina (AMIA), en la qual van morir 85 persones. La carta va ser enviada pel president de la CNJyP, l'enginyer Emilio Inzaurraga, al president de la mutual jueva, Ariel Eichbaum.

AICA, 18 juliol 19

"Es compleixen 25 anys del pitjor atemptat terrorista al nostre país, que va colpejar amb especial brutalitat a la comunitat jueva però que ens va ferir la mateixa manera tots els argentins sense distinció de credos", va afirmar, i va afegir: "El temps transcorregut no disminueix el dolor, per les víctimes, per les seqüeles de l'atemptat i també perquè persisteix la impunitat".

L'organisme episcopal, compost majorment per laics, va convidar a "seguir testimoniant amb força que estem cridats a viure com a germans, a alliberar-nos de les pesades càrregues de la desconfiança, dels fonamentalismes i de l'odi, que mai la violència és el camí i que cap agressió pot ser justificada utilitzant el nom de Déu, el nostre Pare comú ".

"Cap convicció religiosa pot ni ha de ser usada per justificar el terrorisme, o qualsevol altra forma de violència contra els germans", van recordar, i es van unir a la crida de l'AMIA per justícia i veritat.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS, 1 D'AGOST

CURS PRÀCTIC D’ICONOGRAFIA BIZANTINAA càrrec de: Neculai Saftiu, mestre iconogràfic. Dies: de l’1 al 6. Lloc: L’Albà (prop de Santes Creus). Més informació: tel. 678 933 391

DISSABTE, 3 D'AGOST

9è FESTIVAL DE MÚSICA DELS PIRINEUS. A càrrec d’: Auditexaudi. Lloc: Seminari, c. del Bisbe Benlloch, 9, La Seu d’Urgell. Hora: 21 h

DILLUNS, 5 D'AGOST

SETMANA DE PREGÀRIA AMB EL LEMA “JESÚS, MESTRE DE PREGÀRIA”. Organitza: Renovació Carismàtica Catòlica en l’Esperit a Catalunya. Dies: del 5 al 9. A càrrec del: P. Josep M. Massana. Lloc: Casal de Pau (a 3Km d’Arbúcies). Més informació: tel. 669 130 010 (Maria Artigas) o 618 293 992 (Ricard Martínez)Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.