Dijous, 22 d'Agost de 2019
  • Fundació Pere Tarrés: Gairebé 500 infants en situació vulnerable comencen els casals socials
  • Els joves de Càritas «fan enrenou»
  • Visites guiades a la catedral de la Seu d’Urgell
  • La Ciutat del Vaticà tindrà un sistema per denunciar abusos sexuals
  • Per primera vegada s'obre al públic la casa natal de Joan Pau I
  • Religiosos Escolapis visiten La Seu d'Urgell
  • L’enriquiment del diàleg interreligiós
  • Migrants: Església xilena demana solucions que involucrin tots els països de la regió
  • QUE TINGUEU UNES BONES VACANCES
  • L'ITF porta a Barcelona la llicenciatura en teologia fonamental

Itàlia- Migrants: també els scalabrinians recolzen la crida de les clarisses i carmelites

Les Germanes Missioneres de Sant Carles Borromeo (Scalabrinianes) donen suport a la crida de les clarisses i carmelites enviat al president de la República Italiana, Sergio Mattarella, i al primer ministre, Giuseppe Conte, l'11 de juliol passat. En el text, les monges expressen la seva "preocupació per la difusió a Itàlia de sentiments d'intolerància, rebuig i discriminació violenta contra els migrants i refugiats que busquen acollida i protecció a les nostres terres".

Fides, 17 juliol 19

La crida va ser acceptada per la Província de Sant Josep de les Scalabrinianes, de la qual forma part Itàlia, i per tota la Congregació. Així ho informa la nota rebuda per l'Agència Fides per part del govern general dels scalabrinians, que des de la seva fundació, el 1895, porten a terme les seves activitats de suport als migrants.

La superiora provincial, la Gmna. Milva Caro, dóna suport a la crida de les clarisses i carmelites mostrant "la més profund estima, suport i comunió, perquè d'aquesta manera tots arribem a ser constructors d'una nova humanitat que posi a l'home i a la humanitat en el centre. Els Missioners Scalabrinians, conscients de la vocació que han rebut, no poden fer una altra cosa i continuaran sent, en les seves possibilitats, un simple instrument de mediació i acollida cap a aquells que busquen una nova dignitat al nostre país ".

"Un compromís intercongregacional és cada vegada més necessari, per donar l'enèsim signe de com la vida religiosa de les dones està marcada per una sola veu. Fins i tot una carta com aquesta pot pesar sobre les consciències civils. La preocupació pel creixement dels sentiments d'intolerància a Itàlia és la mateixa que en molts països d'Europa i de la resta del món. Fer de la migració un problema significa qüestionar els mateixos valors de fraternitat i humanitat que caracteritzen una política de pau", va dir la germana Neusa de Fàtima Mariano, superiora general, en el text enviat a Fides.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS, 1 D'AGOST

CURS PRÀCTIC D’ICONOGRAFIA BIZANTINAA càrrec de: Neculai Saftiu, mestre iconogràfic. Dies: de l’1 al 6. Lloc: L’Albà (prop de Santes Creus). Més informació: tel. 678 933 391

DISSABTE, 3 D'AGOST

9è FESTIVAL DE MÚSICA DELS PIRINEUS. A càrrec d’: Auditexaudi. Lloc: Seminari, c. del Bisbe Benlloch, 9, La Seu d’Urgell. Hora: 21 h

DILLUNS, 5 D'AGOST

SETMANA DE PREGÀRIA AMB EL LEMA “JESÚS, MESTRE DE PREGÀRIA”. Organitza: Renovació Carismàtica Catòlica en l’Esperit a Catalunya. Dies: del 5 al 9. A càrrec del: P. Josep M. Massana. Lloc: Casal de Pau (a 3Km d’Arbúcies). Més informació: tel. 669 130 010 (Maria Artigas) o 618 293 992 (Ricard Martínez)Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.