• XV Jornades d’Atenció Espiritual i Religiosa
  • Els bisbes de Costa Rica donen suport a la iniciativa "40 dies per la vida" en contra de l'avortament
  • Monsenyor Auza a l'ONU: "El futur de la humanitat està en l'actual generació"
  • "Val la pena viure la fe de l'Església?"
  • Papa Francesc: "Un evangelitzador afavoreix la trobada dels homes amb Déu"
  • Juan de la Rubia inaugura aquest dissabte el VII Festival Internacional d’Orgue de Poblet
  • El bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, guanya el premi Abat Marcet
  • El Concurs Bíblic de Catalunya arriba a la 35a edició
  • Sínode: "Els laics són el cor de l'Església"
  • Els bisbes parlen del Domund

Celebració de la festa de la Mare de Déu del Carme a la Diòcesi de Girona

La Mare de Déu del Carme compta amb una gran devoció a la Diòcesi de Girona, especialment a les poblacions de costa. Amb motiu de la seva festivitat, que tindrà lloc el proper dimarts, 16 de juliol, són diverses les activitats religioses que s'organitzen. A continuació en teniu una relació:

Bisbat de Girona, 11 juliol 19

Dissabte, 13 de juliol

Arenys de Mar: A les 6 de la tarda, processó marítima presidida pel bisbe Francesc. Tot seguit, missa al port.

Begur: A un quart d'11 del matí, processó marítima des de Sa Riera fins a Sa Tuna. Tot seguit, celebració litúrgica a la capella de Sa Tuna. A la 1 del migdia, ofrena floral a majòlica de l'entrada de Can Galí i Can Bellés i passeig d'Es Racó.

Dilluns, 15 de juliol

Olot: A les 11 de la nit, cant de la Salve, pregària del Flos Carmeli i besamans. A l'església del Carme.

Dimarts, 16 de juliol

Cadaqués: A les 6 de la tarda, processó marítima. Sortida des del Moll de Portodguer.

Calella de Palafrugell: A les 6 de la tarda, processó des de l'església fins a l'embarcador de la platja del Port Bo i processó marítima. Tot seguit, missa solemne.

Castelló d'Empúries-Empuriabrava: A les 7 de la tarda, processó pels canals d'Empuriabrava amenitzada per la Xaranga Los Labradores. Sortida de la zona de la bocana. A les 8 del vespre, benedicció i cants a la Mare de Déu a la plaça de les Palmeres.

L'Escala: A les 10 del matí, presentació de la Catifa de Sal, a la plaça de l'església. A les 11 del matí, processó marítima, presidida pel bisbe Francesc, des del port de la Clota fins a la platja. Tot seguit, processó fins a l'església. A dos quarts de 12 del migdia, missa amb l'acompanyament musical de la Cobla Costa Brava.

L'Estartit: A les 12 del migdia, missa a l'església de Santa Anna amb l'acompanyament musical de Foment del Montgrí. A les 6 de la tarda, processó marítima.

Llançà: A les 11 del matí, missa amb l'acompanyament musical de la Coral Palandriu a la pineda de la capella del port. A dos quarts d'1 del migdia, processó marítima.

Olot: A les 8, 9 i 10 del matí, missa. A dos quarts de 12 del migdia, missa solemne, amb besamans a la Mare de Déu i el cant dels goigs. A les 7 de la tarda, rosari i missa. A les 11 de la nit, cant de la Salve, pregària del Flos Carmeli i besamans. A l'església del Carme.

Dissabte 20 de juliol

Sant Feliu de Guíxols: A dos quarts de 12 del migdia, passejada pel port, pregària i ofrena Floral. A les 12 del migdia, processó marítima (preu: 5€. Anticipat a l'Oficina de Turisme o al port una hora abans).

Diumenge, 21 de juliol

Palamós: A les 12 del migdia, missa solemne a l'església de Santa Maria. Tot seguit, processó terrestre fins al Moll Vell i processó marítima.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS, 17 D'OCTUBRE

INAUGURACIÓ DEL CURS ACADÈMIC 2019-2020 DE L’INSTITUT “SANT FRUCTUÓS” DE TARRAGONA. Eucaristia presidida per Mons. Joan Planellas, arquebisbe de Tarragona i lliçó inaugural sobre “La misión universal en el dinamismo de la Iglesia local: un paradigma para la actividad pastoral”. Organitza: Institut Superior de Ciències Religioses “Sant Fructuós”. A càrrec del: Dr. Eloy Bueno de la Fuente, doctor en Missionologia per la Universitat Urbaniana de Roma. Lloc: Centre Tarraconense “el Seminari”, c. Sant Pau, 4, Tarragona. Hora: a les 18.30 h, Eucaristia a la Capella del Seminari; a les 19 h, acte d’inauguració a l’Espai Catedral.

CONFERÈNCIA AMB EL TEMA “APRENDRE A MIRAR AMB ALEGRIA”. A càrrec de: Mn. Simó Gras, plebà de Montblanc. Lloc: parròquia de Sant Joan Baptista, Reus. Hora: 20 h        

DISSABTE, 19 D'OCTUBRE

TROBADA INTERDIOCESANA “EL TREN MISSIONER”. Acte inserit en el Mes Missioner Extraordinari. Organitzen: Cristians Sense Fronteres i delegacions diocesanes de missions de Catalunya. Lloc: Monestir de Santa Maria, Montserrat. Hora: 9.30 h

DIMECRES, 23 D'OCTUBRE

PREVENCIÓ DE LA RADICALITZACIÓ: RELIGIÓ A L'ESCOLA. Comptarà amb la participació de diverses personalitats, entre les quals en destaquen el Sr. Marcel·lí Joan, director general d'Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Joan Heràndez i Serret, director del Grup de Treball Estable de Religions (GTER), i el Sr. Mohamed el Ghaidouni, president de la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya (UCIDCAT), entre d'altres. Lloc: Facultat de Dret (UB). Aula Magna. Hora: 19.00 h

DISSABTE, 26 D'OCTUBRE

SESSIÓ DE BIOÈTICA DE LA SECCIÓ DE GINECOLOGIA DE METGES CRISTIANS DE CATALUNYA SOBRE EL PROBLEMA PSICOLÒGIC QUE DEIXA L'AVORTAMENT VOLUNTARI. "Síndrome postaborto, una realidad incómoda". Els ponents seran la Dra. Montse Lafuente, psiquiatra, i Teresa Lamarca, coordinadora de projecte Raquel. Posteriorment hi haurà un col·loqui i l'assessorament ètic-moral de Mn. Joan Costa, consiliari. Lloc: C/ Calàbria, 273-275, entresòl 4a, Barcelona. Hora: De 10.30 h a 13.00 h



Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.