Dimecres, 17 de Juliol de 2019
Santa Marcel•lina, verge
  • El Vaticà es convertirà en el primer Estat "lliure de plàstic d'un sol ús"
  • Primer cas d'Ebola a Goma, ciutat congolesa d'un milió d'habitants
  • El dispositiu d'atenció immediata pels MENA, a Collserola
  • Mèxic: Pregària per les víctimes d'abusos a l'Església
  • Filipines: Davant "l'emergència climàtica", els bisbes convoquen a una "conversió ecològica"
  • Encontre a Canàries de seminaristes de batxillerat
  • El Cardenal Omella rep el bisbe anglicà a Espanya
  • El franciscà guanyador del premi global de mestres 2019 visita Buenos Aires
  • Nacions Unides proclama el 22 d'agost Dia Internacional de les Víctimes de Violència per Motius Religiosos
  • Tàrrega celebrà amb nodrida participació les Festes del Carme 2019

Celebració de la festa de la Mare de Déu del Carme a la Diòcesi de Girona

La Mare de Déu del Carme compta amb una gran devoció a la Diòcesi de Girona, especialment a les poblacions de costa. Amb motiu de la seva festivitat, que tindrà lloc el proper dimarts, 16 de juliol, són diverses les activitats religioses que s'organitzen. A continuació en teniu una relació:

Bisbat de Girona, 11 juliol 19

Dissabte, 13 de juliol

Arenys de Mar: A les 6 de la tarda, processó marítima presidida pel bisbe Francesc. Tot seguit, missa al port.

Begur: A un quart d'11 del matí, processó marítima des de Sa Riera fins a Sa Tuna. Tot seguit, celebració litúrgica a la capella de Sa Tuna. A la 1 del migdia, ofrena floral a majòlica de l'entrada de Can Galí i Can Bellés i passeig d'Es Racó.

Dilluns, 15 de juliol

Olot: A les 11 de la nit, cant de la Salve, pregària del Flos Carmeli i besamans. A l'església del Carme.

Dimarts, 16 de juliol

Cadaqués: A les 6 de la tarda, processó marítima. Sortida des del Moll de Portodguer.

Calella de Palafrugell: A les 6 de la tarda, processó des de l'església fins a l'embarcador de la platja del Port Bo i processó marítima. Tot seguit, missa solemne.

Castelló d'Empúries-Empuriabrava: A les 7 de la tarda, processó pels canals d'Empuriabrava amenitzada per la Xaranga Los Labradores. Sortida de la zona de la bocana. A les 8 del vespre, benedicció i cants a la Mare de Déu a la plaça de les Palmeres.

L'Escala: A les 10 del matí, presentació de la Catifa de Sal, a la plaça de l'església. A les 11 del matí, processó marítima, presidida pel bisbe Francesc, des del port de la Clota fins a la platja. Tot seguit, processó fins a l'església. A dos quarts de 12 del migdia, missa amb l'acompanyament musical de la Cobla Costa Brava.

L'Estartit: A les 12 del migdia, missa a l'església de Santa Anna amb l'acompanyament musical de Foment del Montgrí. A les 6 de la tarda, processó marítima.

Llançà: A les 11 del matí, missa amb l'acompanyament musical de la Coral Palandriu a la pineda de la capella del port. A dos quarts d'1 del migdia, processó marítima.

Olot: A les 8, 9 i 10 del matí, missa. A dos quarts de 12 del migdia, missa solemne, amb besamans a la Mare de Déu i el cant dels goigs. A les 7 de la tarda, rosari i missa. A les 11 de la nit, cant de la Salve, pregària del Flos Carmeli i besamans. A l'església del Carme.

Dissabte 20 de juliol

Sant Feliu de Guíxols: A dos quarts de 12 del migdia, passejada pel port, pregària i ofrena Floral. A les 12 del migdia, processó marítima (preu: 5€. Anticipat a l'Oficina de Turisme o al port una hora abans).

Diumenge, 21 de juliol

Palamós: A les 12 del migdia, missa solemne a l'església de Santa Maria. Tot seguit, processó terrestre fins al Moll Vell i processó marítima.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIMECRES, 17 DE JULIOL

32è CURSET D’ESTIU AMB EL TEMA “SÍNODE PER A L’ESPERANÇA”. Sessió sobre “El Sínode diocesà”. Organitza: bisbat de Vic. Dies: del 15 al 17. Lloc: Seminari de Vic. Hora: de 10 a 17 h. A dintre l'agenda hi ha l'horari.

DISSABTE, 20 DE JULIOL

ORDENACIÓ DIACONAL DEL GERMÀ CARMELITA BLADIMIR RAMOS, PER LA PREGÀRIA I LA IMPOSICIÓ DE MANS DE MONS. JOSEP ÀNGEL SAIZ, BISBE DE TERRASSA. Lloc: parròquia de la Mare de Déu del Carme, Terrassa. Hora: 20 h

DILLUNS, 22 DE JULIOL

I TROBADA D’ANIMADORS DE CANT PER A LA LITÚRGIA. Formació intensiva en el ministeri de l’animació del cant en la litúrgia. La ponència d’enguany la impartiran M. Teresa Gamisans i Pau Prades, amb el títol «El diumenge: anunci i cant de la Paraula»Dies: del 22 al 27. A càrrec de: Montserrat Lluveras. Lloc: Monestir de MontserratAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.