Dimecres, 17 de Juliol de 2019
Santa Marcel•lina, verge
  • El Vaticà es convertirà en el primer Estat "lliure de plàstic d'un sol ús"
  • Primer cas d'Ebola a Goma, ciutat congolesa d'un milió d'habitants
  • El dispositiu d'atenció immediata pels MENA, a Collserola
  • Mèxic: Pregària per les víctimes d'abusos a l'Església
  • Filipines: Davant "l'emergència climàtica", els bisbes convoquen a una "conversió ecològica"
  • Encontre a Canàries de seminaristes de batxillerat
  • El Cardenal Omella rep el bisbe anglicà a Espanya
  • El franciscà guanyador del premi global de mestres 2019 visita Buenos Aires
  • Nacions Unides proclama el 22 d'agost Dia Internacional de les Víctimes de Violència per Motius Religiosos
  • Tàrrega celebrà amb nodrida participació les Festes del Carme 2019

Els targarins renoven la tradició de la Festa de Sant Cristòfor

Novament els targarins participaren de la Festa de Sant Cristòfor, patró dels conductors, en el dia de la festivitat del 10 de juliol. Aquesta és una celebració tradicional emmarcada dintre les centenàries Festes de la Mare de Déu del Carme, organitzades pels P. Carmelites i la Fraternitat Amics del Carme.

Josep Castellà per a Flama.info, 11 juliol 19

Al migdia, al Santuari dels Beats Màrtirs Carmelites i Mare de Déu del Carme, se celebrà una Missa presidida pel carmelita P. Manel Bonilla, Prior del Carme de Tàrrega, en l'homilia de la qual es referí al Sant protector dels conductors,"un sant al que  hem de demanar-li ajut en la pràctica de la caritat envers als altres"; i també “d'encomanar-nos i tenir fe en l’exercici d’una  prudent i bona conducció dels nostre vehicles”. En acabar es venerà la relíquia de Sant Cristòfor, beneint-se les medalles de Sant Cristòfor, després repartides entre aquells que acudeixen a la benedicció dels seus vehicles.

A la sortida de l’Eucaristia, el P. Manel Bonilla presidí al migdia la tradicional benedicció de vehicles davant mateix del Santuari dels Beats Màrtirs Carmelites i Mare de Déu del Carme. Al capvespre, després de la Novena del Carme i la missa, novament es procedí al repartiment de medalles i benedicció dels vehicles amb una nombrosa concurrència, calculant-se que participaren durant tota la diada una xifra propera al cinc-cents conductors de la ciutat i comarca.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIMECRES, 17 DE JULIOL

32è CURSET D’ESTIU AMB EL TEMA “SÍNODE PER A L’ESPERANÇA”. Sessió sobre “El Sínode diocesà”. Organitza: bisbat de Vic. Dies: del 15 al 17. Lloc: Seminari de Vic. Hora: de 10 a 17 h. A dintre l'agenda hi ha l'horari.

DISSABTE, 20 DE JULIOL

ORDENACIÓ DIACONAL DEL GERMÀ CARMELITA BLADIMIR RAMOS, PER LA PREGÀRIA I LA IMPOSICIÓ DE MANS DE MONS. JOSEP ÀNGEL SAIZ, BISBE DE TERRASSA. Lloc: parròquia de la Mare de Déu del Carme, Terrassa. Hora: 20 h

DILLUNS, 22 DE JULIOL

I TROBADA D’ANIMADORS DE CANT PER A LA LITÚRGIA. Formació intensiva en el ministeri de l’animació del cant en la litúrgia. La ponència d’enguany la impartiran M. Teresa Gamisans i Pau Prades, amb el títol «El diumenge: anunci i cant de la Paraula»Dies: del 22 al 27. A càrrec de: Montserrat Lluveras. Lloc: Monestir de MontserratAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.