Dimecres, 17 de Juliol de 2019
Santa Marcel•lina, verge
  • El Vaticà es convertirà en el primer Estat "lliure de plàstic d'un sol ús"
  • Primer cas d'Ebola a Goma, ciutat congolesa d'un milió d'habitants
  • El dispositiu d'atenció immediata pels MENA, a Collserola
  • Mèxic: Pregària per les víctimes d'abusos a l'Església
  • Filipines: Davant "l'emergència climàtica", els bisbes convoquen a una "conversió ecològica"
  • Encontre a Canàries de seminaristes de batxillerat
  • El Cardenal Omella rep el bisbe anglicà a Espanya
  • El franciscà guanyador del premi global de mestres 2019 visita Buenos Aires
  • Nacions Unides proclama el 22 d'agost Dia Internacional de les Víctimes de Violència per Motius Religiosos
  • Tàrrega celebrà amb nodrida participació les Festes del Carme 2019

El Cardenal Omella visita Terral

El cardenal Omella ha visitat el centre d'activitats Terral. El projecte està promogut per Raval en acció que pretén orientar i proporcionar suport socioeducatiu a dones tant grans com joves. Amb uns objectius molt clars: “promocionar a la dona, facilitar la integració a totes les persones immigrants, formar i promocionar-les” explicava la seva directora Concepció Ordeix.

Arquebisbat de Barcelona, 11 juliol 19

Visita pastoral del Cardenal

El cardenal Omella ha pogut conèixer les instal·lacions i a moltes de les persones que en formen part. Ha parlat amb elles i ha conegut situacions veritablement difícils. Les nenes del casal del centre han ofert al cardenal una cançó i un ball de benvinguda, així com un vídeo resum de les activitats ofertes com les tècniques d’estudi o els casals d’estiu.

Activitats de Terral

El primer és l’anomenat «1@1». A través d’un sistema tutorial individual s’ofereix un seguiment acadèmic a cada estudiant i el suport necessari per superar els estudis. Es treballa comptant amb la col·laboració dels pares i en contacte amb l’escola. Seguidament es troben les activitats extraescolars. Aquestes estan orientades a educar el temps de lleure, a fomentar la convivència i l’amistat entre nenes de diferents cultures i procedències, i a desenvolupar habilitats i capacitats artístiques, musicals o psicomotrius. Els esports també és una activitat que Terral fomenta, per això tenen un equip de bàsquet i diferents competicions que reforcen la integració. Finalment ens trobem amb el casal d’estiu que proporciona durant el juliol activitats culturals, esportives i cíviques.

Terral ajuda a totes aquestes dones a fer créixer la seva confiança proporcionant un ventall d’oportunitats pel seu present i el seu futur.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIMECRES, 17 DE JULIOL

32è CURSET D’ESTIU AMB EL TEMA “SÍNODE PER A L’ESPERANÇA”. Sessió sobre “El Sínode diocesà”. Organitza: bisbat de Vic. Dies: del 15 al 17. Lloc: Seminari de Vic. Hora: de 10 a 17 h. A dintre l'agenda hi ha l'horari.

DISSABTE, 20 DE JULIOL

ORDENACIÓ DIACONAL DEL GERMÀ CARMELITA BLADIMIR RAMOS, PER LA PREGÀRIA I LA IMPOSICIÓ DE MANS DE MONS. JOSEP ÀNGEL SAIZ, BISBE DE TERRASSA. Lloc: parròquia de la Mare de Déu del Carme, Terrassa. Hora: 20 h

DILLUNS, 22 DE JULIOL

I TROBADA D’ANIMADORS DE CANT PER A LA LITÚRGIA. Formació intensiva en el ministeri de l’animació del cant en la litúrgia. La ponència d’enguany la impartiran M. Teresa Gamisans i Pau Prades, amb el títol «El diumenge: anunci i cant de la Paraula»Dies: del 22 al 27. A càrrec de: Montserrat Lluveras. Lloc: Monestir de MontserratAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.