Dimecres, 17 de Juliol de 2019
Santa Marcel•lina, verge
  • El Vaticà es convertirà en el primer Estat "lliure de plàstic d'un sol ús"
  • Primer cas d'Ebola a Goma, ciutat congolesa d'un milió d'habitants
  • El dispositiu d'atenció immediata pels MENA, a Collserola
  • Mèxic: Pregària per les víctimes d'abusos a l'Església
  • Filipines: Davant "l'emergència climàtica", els bisbes convoquen a una "conversió ecològica"
  • Encontre a Canàries de seminaristes de batxillerat
  • El Cardenal Omella rep el bisbe anglicà a Espanya
  • El franciscà guanyador del premi global de mestres 2019 visita Buenos Aires
  • Nacions Unides proclama el 22 d'agost Dia Internacional de les Víctimes de Violència per Motius Religiosos
  • Tàrrega celebrà amb nodrida participació les Festes del Carme 2019

L'estiu sona a ritme de rap missioner

Arriba l’estiu i amb ell les cançons més enganxoses. Encara que aquest any, el reggaeton deixarà pas a un renovat rap que arriba de la mà d’Obres Missionals Pontifícies (OMP) en col·laboració amb Grilex i els nois de Not From This World, dues conegudes formacions artístiques del món raper urbà.

Arquebisbat de Tarragona, 10 juliol 19

Amb el concepte «Cadena de Bondats», OMP pretén conscienciar la població sobre la possibilitat de fer d’aquest un món millor, i que cada un té un paper fonamental en la Missió. Cada petit gest compta i amb la col·laboració de tots, la presència de les missions arreu del món és possible.

OMP ha creat un videoclip en el qual s’explica, a través de la ficció, la història d’una cadena de bondats que comença amb la donació altruista d’un noi (cameo de Grilex) a un captaire, gest que desencadena una successió de bones accions per part de diferents personatges connectats fortuïtament al llarg del videoclip. Per, finalment, acabar convidant l’espectador a unir-se a una «Cadena de Bondats» real. Una cadena que neix a la donació i que acaba en el dia a dia dels missioners.

D’aquesta manera és com els rapers Grilex i Not From This World posen lletra a la campanya del Mes Missioner Extraordinari, que tindrà lloc aquest proper mes d’octubre i que, segons indicacions del papa Francesc, estarà dedicat a les missions i a la importància d’implicar-s'hi i col·laborar-hi.

La monetització generada per les escoltes i els visionats seran donats a les missions. D’aquesta manera, cada vegada que algú l’escolti, a més de contagiar-se del missatge missioner, estarà fent un petit donatiu a l’OMP i formant part així de la «Cadena de Bondats.»

Per consultar el videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=AbE_81IpLoU


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIMECRES, 17 DE JULIOL

32è CURSET D’ESTIU AMB EL TEMA “SÍNODE PER A L’ESPERANÇA”. Sessió sobre “El Sínode diocesà”. Organitza: bisbat de Vic. Dies: del 15 al 17. Lloc: Seminari de Vic. Hora: de 10 a 17 h. A dintre l'agenda hi ha l'horari.

DISSABTE, 20 DE JULIOL

ORDENACIÓ DIACONAL DEL GERMÀ CARMELITA BLADIMIR RAMOS, PER LA PREGÀRIA I LA IMPOSICIÓ DE MANS DE MONS. JOSEP ÀNGEL SAIZ, BISBE DE TERRASSA. Lloc: parròquia de la Mare de Déu del Carme, Terrassa. Hora: 20 h

DILLUNS, 22 DE JULIOL

I TROBADA D’ANIMADORS DE CANT PER A LA LITÚRGIA. Formació intensiva en el ministeri de l’animació del cant en la litúrgia. La ponència d’enguany la impartiran M. Teresa Gamisans i Pau Prades, amb el títol «El diumenge: anunci i cant de la Paraula»Dies: del 22 al 27. A càrrec de: Montserrat Lluveras. Lloc: Monestir de MontserratAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.