Dimecres, 17 de Juliol de 2019
Santa Marcel•lina, verge
  • El Vaticà es convertirà en el primer Estat "lliure de plàstic d'un sol ús"
  • Primer cas d'Ebola a Goma, ciutat congolesa d'un milió d'habitants
  • El dispositiu d'atenció immediata pels MENA, a Collserola
  • Mèxic: Pregària per les víctimes d'abusos a l'Església
  • Filipines: Davant "l'emergència climàtica", els bisbes convoquen a una "conversió ecològica"
  • Encontre a Canàries de seminaristes de batxillerat
  • El Cardenal Omella rep el bisbe anglicà a Espanya
  • El franciscà guanyador del premi global de mestres 2019 visita Buenos Aires
  • Nacions Unides proclama el 22 d'agost Dia Internacional de les Víctimes de Violència per Motius Religiosos
  • Tàrrega celebrà amb nodrida participació les Festes del Carme 2019

S’inaugura el Congrés de la Sociologia de les Religions

Aquest dimarts 9 de juliol ha tingut lloc la inauguració del Congrés de la International Society for the Sociology of Religion, organitzat conjuntament pel grup ISOR de la Universitat Autònoma de Barcelona i el grup GRECS de la Universitat de Barcelona. Aquesta edició tindrà com a tema: La relació de la Religió i l’espiritualitat amb la política.

Arquebisbat de Barcelona, 10 juliol 19

Més de 500 acadèmics seran a Barcelona entre el 9 i el 12 de juliol on tractaran una enorme varietat de temes sobre sociologia de la religió, tals com l’emergència d’una nova pluralitat religiosa, l’increment de les discriminacions per motius religiosos com l’antisemitisme i la islamofòbia o la visibilitat de noves espiritualitats i moviments religiosos entre molts d’altres.

L’acte institucional del Congrés ha tingut lloc al hall del CCCB i ha comptat amb la presència de la Directora de l’ISOR, Dra. Mar Griera, dels Vice-rectors de la Universitat de Barcelona, Sr. Francesc Xavier Roigé Ventura i de la Universitat Autònoma de Barcelona, Sr. Javier Lafuente, i de la Consellera de Justícia de la Generalitat de Catalunya, la Hble. Sra. Ester Capella i Farré, els quals han remarcat la importància de poder abordar aquests temes de manera científica en una ciutat com Barcelona.

Tot seguit, ha tingut lloc una taula rodona amb el títol: Fronteres difuses: La Religió a la intersecció de l’espiritualitat, la cultura i la política de la mà d’Anna Fedele (CRIA-Lisbon University Institute); Julia Martínez-Ariño (University of Groningen) Roger Sansi (Universitat de Barcelona); i Avi Astor (ISOR Universitat Autònoma de Barcelona) i moderada per la Dra. Mar Griera.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIMECRES, 17 DE JULIOL

32è CURSET D’ESTIU AMB EL TEMA “SÍNODE PER A L’ESPERANÇA”. Sessió sobre “El Sínode diocesà”. Organitza: bisbat de Vic. Dies: del 15 al 17. Lloc: Seminari de Vic. Hora: de 10 a 17 h. A dintre l'agenda hi ha l'horari.

DISSABTE, 20 DE JULIOL

ORDENACIÓ DIACONAL DEL GERMÀ CARMELITA BLADIMIR RAMOS, PER LA PREGÀRIA I LA IMPOSICIÓ DE MANS DE MONS. JOSEP ÀNGEL SAIZ, BISBE DE TERRASSA. Lloc: parròquia de la Mare de Déu del Carme, Terrassa. Hora: 20 h

DILLUNS, 22 DE JULIOL

I TROBADA D’ANIMADORS DE CANT PER A LA LITÚRGIA. Formació intensiva en el ministeri de l’animació del cant en la litúrgia. La ponència d’enguany la impartiran M. Teresa Gamisans i Pau Prades, amb el títol «El diumenge: anunci i cant de la Paraula»Dies: del 22 al 27. A càrrec de: Montserrat Lluveras. Lloc: Monestir de MontserratAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.