Dimecres, 17 de Juliol de 2019
Santa Marcel•lina, verge
  • El Vaticà es convertirà en el primer Estat "lliure de plàstic d'un sol ús"
  • Primer cas d'Ebola a Goma, ciutat congolesa d'un milió d'habitants
  • El dispositiu d'atenció immediata pels MENA, a Collserola
  • Mèxic: Pregària per les víctimes d'abusos a l'Església
  • Filipines: Davant "l'emergència climàtica", els bisbes convoquen a una "conversió ecològica"
  • Encontre a Canàries de seminaristes de batxillerat
  • El Cardenal Omella rep el bisbe anglicà a Espanya
  • El franciscà guanyador del premi global de mestres 2019 visita Buenos Aires
  • Nacions Unides proclama el 22 d'agost Dia Internacional de les Víctimes de Violència per Motius Religiosos
  • Tàrrega celebrà amb nodrida participació les Festes del Carme 2019

El govern aposta per un model que reforci el sector agrari

El vicepresident del govern, Pere Aragonès, i la consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, van visitar ahir el territori afectat per l’incendi de la Ribera d’Ebre, el Segrià i les Garrigues. Els dos membres del govern van sobrevolar la zona afectada i van fer una visita sobre el terreny, on van parlar amb ramaders afectats per la catàstrofe. Després de la visita, van aprofitar també per donar suport als efectius que van fer front a l’emergència i als que continuen a la zona, pendents que no hi hagi revifades.

El Punt Avui, 3 juliol 19

Aragonès va recordar que “passades les flames toca fer la valoració de danys” i que el procés acabarà els pròxims dies “prenent mesures per actuar”. El vicepresident va destacar també que, tot i les necessitats urgents que requereixen les explotacions agrícoles i ramaderes, és també imprescindible “una mirada llarga” per poder revifar el territori. A més, Aragonès va afirmar que “cal una millor gestió” i que s’hi impliqui tothom.

Per la seva banda, Jordà va llançar un missatge a favor del sector agrari i va destacar “l’esforç que fan cada dia per ajudar a apagar foc”. Per Jordà, “la criminalització del sector agrari s’ha d’acabar de manera immediata”, perquè “són un sector cabdal que hauríem d’escoltar, cuidar i potenciar”. La consellera va defensar també que “és el primer incendi que fa que l’opinió pública es plantegi la importància de la gestió del sector primari” i que això “ha de ser una oportunitat”.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIMECRES, 17 DE JULIOL

32è CURSET D’ESTIU AMB EL TEMA “SÍNODE PER A L’ESPERANÇA”. Sessió sobre “El Sínode diocesà”. Organitza: bisbat de Vic. Dies: del 15 al 17. Lloc: Seminari de Vic. Hora: de 10 a 17 h. A dintre l'agenda hi ha l'horari.

DISSABTE, 20 DE JULIOL

ORDENACIÓ DIACONAL DEL GERMÀ CARMELITA BLADIMIR RAMOS, PER LA PREGÀRIA I LA IMPOSICIÓ DE MANS DE MONS. JOSEP ÀNGEL SAIZ, BISBE DE TERRASSA. Lloc: parròquia de la Mare de Déu del Carme, Terrassa. Hora: 20 h

DILLUNS, 22 DE JULIOL

I TROBADA D’ANIMADORS DE CANT PER A LA LITÚRGIA. Formació intensiva en el ministeri de l’animació del cant en la litúrgia. La ponència d’enguany la impartiran M. Teresa Gamisans i Pau Prades, amb el títol «El diumenge: anunci i cant de la Paraula»Dies: del 22 al 27. A càrrec de: Montserrat Lluveras. Lloc: Monestir de MontserratAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.