Dimecres, 17 de Juliol de 2019
Santa Marcel•lina, verge
  • El Vaticà es convertirà en el primer Estat "lliure de plàstic d'un sol ús"
  • Primer cas d'Ebola a Goma, ciutat congolesa d'un milió d'habitants
  • El dispositiu d'atenció immediata pels MENA, a Collserola
  • Mèxic: Pregària per les víctimes d'abusos a l'Església
  • Filipines: Davant "l'emergència climàtica", els bisbes convoquen a una "conversió ecològica"
  • Encontre a Canàries de seminaristes de batxillerat
  • El Cardenal Omella rep el bisbe anglicà a Espanya
  • El franciscà guanyador del premi global de mestres 2019 visita Buenos Aires
  • Nacions Unides proclama el 22 d'agost Dia Internacional de les Víctimes de Violència per Motius Religiosos
  • Tàrrega celebrà amb nodrida participació les Festes del Carme 2019

Inauguració exposició sobre la Bíblia a Madrid

CaixaForum Madrid presenta La Biblia. Un viaje por las lenguas del mundo. Organitzada per "la Caixa" amb la col·laboració del Govern d'Andorra i l'Arxiprestat d'Andorra, la mostra reuneix els 1.600 volums que componen aquesta sorprenent col·lecció d'exemplars de la Bíblia, en més de 1.900 llengües diferents.

Bisbat d'Urgell, 28 juny 19

Es tracta de l'extensa col·lecció de Pere Roquet cedida a l'Arxiprestat de les Valls d'Andorra, que des de 1995 atresora exemplars de l'Antic i el Nou Testament procedents dels cinc continents. Més enllà del seu significat religiós, la col·lecció permet valorar la diversitat lingüística mundial.

Amb més de 6.000 milions d'exemplars publicats segons algunes estimacions, la Bíblia és el llibre més editat de la història, així com l'obra més traduïda. En l'actualitat és possible llegir-la totalment o parcialment en 3.350 llengües.

Entre les Bíblies exposades, destaquen exemplars com la Bíblia Septuaginta o l'escrita en esperanto; llibres llegits en la clandestinitat, com una Bíblia procedent de Corea del Nord; volums en llengües minoritàries o en perill d'extinció, així com adaptacions a nous llenguatges, com una Bíblia en format de còmic.

La mostra va ser inaugurada per l'Arquebisbe d'Urgell i Copríncep d'Andorra, Mons Joan-Enric Vives; l'impulsor de la col·lecció de Bíblies, Pere Roquet; el Director general de la Fundació Bancària "la Caixa", Jaume Giró, i la Ministra de Cultura i Esports del Govern d'Andorra, M.I. Sra. Sílvia Riva.

La Biblia. Un viaje por las lenguas del mundo es pot visitar del 27 de juny l'1 de setembre de 2019 a CaixaForum Madrid (Paseo del Prado, 36).


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIMECRES, 17 DE JULIOL

32è CURSET D’ESTIU AMB EL TEMA “SÍNODE PER A L’ESPERANÇA”. Sessió sobre “El Sínode diocesà”. Organitza: bisbat de Vic. Dies: del 15 al 17. Lloc: Seminari de Vic. Hora: de 10 a 17 h. A dintre l'agenda hi ha l'horari.

DISSABTE, 20 DE JULIOL

ORDENACIÓ DIACONAL DEL GERMÀ CARMELITA BLADIMIR RAMOS, PER LA PREGÀRIA I LA IMPOSICIÓ DE MANS DE MONS. JOSEP ÀNGEL SAIZ, BISBE DE TERRASSA. Lloc: parròquia de la Mare de Déu del Carme, Terrassa. Hora: 20 h

DILLUNS, 22 DE JULIOL

I TROBADA D’ANIMADORS DE CANT PER A LA LITÚRGIA. Formació intensiva en el ministeri de l’animació del cant en la litúrgia. La ponència d’enguany la impartiran M. Teresa Gamisans i Pau Prades, amb el títol «El diumenge: anunci i cant de la Paraula»Dies: del 22 al 27. A càrrec de: Montserrat Lluveras. Lloc: Monestir de MontserratAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.