Dimecres, 17 de Juliol de 2019
Santa Marcel•lina, verge
  • El Vaticà es convertirà en el primer Estat "lliure de plàstic d'un sol ús"
  • Primer cas d'Ebola a Goma, ciutat congolesa d'un milió d'habitants
  • El dispositiu d'atenció immediata pels MENA, a Collserola
  • Mèxic: Pregària per les víctimes d'abusos a l'Església
  • Filipines: Davant "l'emergència climàtica", els bisbes convoquen a una "conversió ecològica"
  • Encontre a Canàries de seminaristes de batxillerat
  • El Cardenal Omella rep el bisbe anglicà a Espanya
  • El franciscà guanyador del premi global de mestres 2019 visita Buenos Aires
  • Nacions Unides proclama el 22 d'agost Dia Internacional de les Víctimes de Violència per Motius Religiosos
  • Tàrrega celebrà amb nodrida participació les Festes del Carme 2019

Missa funeral per la Teresa Cardona a Barcelona

Aquest dijous 27 de juny tindrà lloc a la basílica de Santa Maria del Mar una missa per la Teresa Cardona que va perdre la vida el 22 de juny passat en un accident a Costa d'Ivori quan estava participant d'un projecte social en aquest país africà.

Opus Dei, 26 juny 19

A les 12 h d'aquest dijous 27 de juny a la basílica de Santa Maria del Mar en el cor de Barcelona tindrà lloc la missa funeral per la Teresa Cardona, fidel de l'Opus Dei que va perdre la vida en un accident a Costa d'Ivori.

La missa la celebrarà Mn. Manuel Cardona, germà de la difunta, i concelebrada pel vicari de l'Opus Dei per a Catalunya, Mn. Ignasi Font i altres preveres.

La Teresa va néixer el 22 de novembre de 1975, a Barcelona, la petita de set germans. Va estudiar Dret a la Universitat de Navarra.

Va dedicar gran part de la seva trajectòria professional a l'ensenyament: els últims 13 anys ha estat sotsdirectora del col·legi de Foment Canigó. Estava vinculada a projectes educatius de gent jove en entitats sense ànim de lucre. Actualment estava implicada en el desenvolupament professional i personal de les universitàries del Col·legi Major Bonaigua.

Era molt esportista; jugava habitualment a tenis. L'apassionava la música: tocava la guitarra i l'acordió (que portava amb ella a tot arreu). Destacava la seva vitalitat i l'alegria amb què assumia qualsevol repte o tasca, fent-ho fàcil. Els últims anys, juntament amb els seus germans, tenia cura amb gran tendresa dels seus pares, tots dos amb Alzheimer.

Ahir van arribar 24 estudiants i 3 adults del grup que participava del projecte @AnitieKossob. Van arribar a les 12 del migdia a l'Aeroport de Barcelona tal com estava previst i van ser rebudes pels familiars en un espai reservat. Al llarg del dia s'espera que arribi el cos de la Teresa. I tan aviat com els donin l'alta les tres ferides que resten al país africà.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIMECRES, 17 DE JULIOL

32è CURSET D’ESTIU AMB EL TEMA “SÍNODE PER A L’ESPERANÇA”. Sessió sobre “El Sínode diocesà”. Organitza: bisbat de Vic. Dies: del 15 al 17. Lloc: Seminari de Vic. Hora: de 10 a 17 h. A dintre l'agenda hi ha l'horari.

DISSABTE, 20 DE JULIOL

ORDENACIÓ DIACONAL DEL GERMÀ CARMELITA BLADIMIR RAMOS, PER LA PREGÀRIA I LA IMPOSICIÓ DE MANS DE MONS. JOSEP ÀNGEL SAIZ, BISBE DE TERRASSA. Lloc: parròquia de la Mare de Déu del Carme, Terrassa. Hora: 20 h

DILLUNS, 22 DE JULIOL

I TROBADA D’ANIMADORS DE CANT PER A LA LITÚRGIA. Formació intensiva en el ministeri de l’animació del cant en la litúrgia. La ponència d’enguany la impartiran M. Teresa Gamisans i Pau Prades, amb el títol «El diumenge: anunci i cant de la Paraula»Dies: del 22 al 27. A càrrec de: Montserrat Lluveras. Lloc: Monestir de MontserratAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.