• Nova missa vespertina a la basílica de la Sagrada Família
  • 4 de cada 10 persones pobres considera que la seva salut és regular, dolenta o molt dolenta
  • El món admira l'ONU com a vehicle per aconseguir la pau, la seguretat i els drets humans universals
  • El Papa: "Els projectes humans sense la signatura de Déu fallen"
  • Catalonia Sacra se suma a les Jornades Europees del Patrimoni
  • El papa Francesc resa i demana més suport per a malalts d'Alzheimer
  • Sant Tomàs d'Aquino reuneix estudiants europeus i americans
  • La Santa Seu s'instal·la permanentment a l'OEA
  • La Sagrada Família acull una representació del ‘Misteri de la Selva’
  • El Papa obrirà el Mes Missioner Extraordinari a la basílica de Sant Pere

El Papa demana 'un minut' per pregar per la pau al Pròxim Orient

En concloure l'audiència general d'aquest dimecres 5 de juny, el papa Francesc va recordar la iniciativa "d'un minut per la pau", promoguda pel Fòrum Internacional d'Acció Catòlica (FIAC), l'Acció Catòlica Italiana, l'Acció Catòlica Argentina, la Unió Mundial d'Organitzacions de Dones Catòliques (UMOFC) i altres organisme, per recordar la històrica trobada als jardins del Vaticà entre els president d'Israel, Shimon Peres i de Palestina, Mahmud Abbas, esdevingut el 6 de juny de 2014, al costat del patriarca de Constantinoble Bartomeu I.

AICA, 5 juny 19

En la seva crida el Sant Pare va convidar a creients i no creients a la unitat de propòsits i a la pregària per un món més fratern: "El proper dissabte, 8 de juny, es complirà el cinquè aniversari de la trobada, aquí al Vaticà, dels Presidents d'Israel i Palestina amb mi i amb el Patriarca Bartomeu.

A la una del migdia estem convidats a dedicar 'un minut per la pau' -de pregària, per als creients; de reflexió, per als que no creuen- tots junts per un món més fratern. Gràcies a l'Acció Catòlica Internacional que promou aquesta iniciativa ", va expressar Francesc.

Pentecosta

Així mateix, el papa Francesc va recordar als fidels congregats a la plaça de Sant Pere, que diumenge que ve se celebra la solemnitat de la Pentecosta per commemorar el descens de l'Esperit Sant sobre Maria i els apòstols reunits a Jerusalem al Cenacle.

"Que el Senyor els trobi a tots preparats per rebre l'abundant efusió de l'Esperit Sant. La gràcia dels seus dons infongui en vosaltres nova vitalitat a la seva fe, revitalitzi l'esperança i doni força operativa a la caritat", va dir el Papa.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS, 19 DE SETEMBRE

CONGRÉS NACIONAL DE MISSIONS, amb motiu del Mes Missioner Extraordinari “Batejats i enviats: l’Església de Crist en missió al món”, convocat pel papa Francesc per a l’octubre de 2019. Dies: del 19 al 22. Lloc: Parròquia de Sant Francesc de Borja, c. Maldonado, 1, Madrid.

DIVENDRES, 20 DE SETEMBRE

ESPECTACLE “MISERICÒRDIA: DE REUS AL CEL”. Aquest espectacle escènic de cant, música, dansa i teatre narra l’aparició de la Mare de Déu de Misericòrdia a la pastoreta Isabel Besora explicant també detalls i trames secundàries, a partir de l’estudi de textos i publicacions. A càrrec de: l’Orfeó Reusenc. Lloc: Prioral de Sant Pere, Reus. Hora: 21.30 h

DIUMENGE, 22 DE SETEMBRE

ORDENACIÓ PRESBITERAL DE MN. JORDI MONDRAGÓN I MN. JAVIER OJEDA, PER LA PREGÀRIA I LA IMPOSICIÓ DE MANS DE MONS. AGUSTÍ CORTÉS, BISBE DE SANT FELIU DE LLOBREGATLloc: Catedral de Sant Llorenç, Sant Feliu de Llobregat. Hora: 18 h

REPRESENTACIÓ DEL MISTERI DE LA SELVA, el drama sacre assumpcionista més antic d’Europa en llengua romànica. Acte presidit pel cardenal Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona. Lloc: Basílica de la Sagrada Família, Barcelona. Hora: 20 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.