Dimecres, 17 de Juliol de 2019
Santa Marcel•lina, verge
  • El Vaticà es convertirà en el primer Estat "lliure de plàstic d'un sol ús"
  • Primer cas d'Ebola a Goma, ciutat congolesa d'un milió d'habitants
  • El dispositiu d'atenció immediata pels MENA, a Collserola
  • Mèxic: Pregària per les víctimes d'abusos a l'Església
  • Filipines: Davant "l'emergència climàtica", els bisbes convoquen a una "conversió ecològica"
  • Encontre a Canàries de seminaristes de batxillerat
  • El Cardenal Omella rep el bisbe anglicà a Espanya
  • El franciscà guanyador del premi global de mestres 2019 visita Buenos Aires
  • Nacions Unides proclama el 22 d'agost Dia Internacional de les Víctimes de Violència per Motius Religiosos
  • Tàrrega celebrà amb nodrida participació les Festes del Carme 2019

El Papa demana 'un minut' per pregar per la pau al Pròxim Orient

En concloure l'audiència general d'aquest dimecres 5 de juny, el papa Francesc va recordar la iniciativa "d'un minut per la pau", promoguda pel Fòrum Internacional d'Acció Catòlica (FIAC), l'Acció Catòlica Italiana, l'Acció Catòlica Argentina, la Unió Mundial d'Organitzacions de Dones Catòliques (UMOFC) i altres organisme, per recordar la històrica trobada als jardins del Vaticà entre els president d'Israel, Shimon Peres i de Palestina, Mahmud Abbas, esdevingut el 6 de juny de 2014, al costat del patriarca de Constantinoble Bartomeu I.

AICA, 5 juny 19

En la seva crida el Sant Pare va convidar a creients i no creients a la unitat de propòsits i a la pregària per un món més fratern: "El proper dissabte, 8 de juny, es complirà el cinquè aniversari de la trobada, aquí al Vaticà, dels Presidents d'Israel i Palestina amb mi i amb el Patriarca Bartomeu.

A la una del migdia estem convidats a dedicar 'un minut per la pau' -de pregària, per als creients; de reflexió, per als que no creuen- tots junts per un món més fratern. Gràcies a l'Acció Catòlica Internacional que promou aquesta iniciativa ", va expressar Francesc.

Pentecosta

Així mateix, el papa Francesc va recordar als fidels congregats a la plaça de Sant Pere, que diumenge que ve se celebra la solemnitat de la Pentecosta per commemorar el descens de l'Esperit Sant sobre Maria i els apòstols reunits a Jerusalem al Cenacle.

"Que el Senyor els trobi a tots preparats per rebre l'abundant efusió de l'Esperit Sant. La gràcia dels seus dons infongui en vosaltres nova vitalitat a la seva fe, revitalitzi l'esperança i doni força operativa a la caritat", va dir el Papa.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIMECRES, 17 DE JULIOL

32è CURSET D’ESTIU AMB EL TEMA “SÍNODE PER A L’ESPERANÇA”. Sessió sobre “El Sínode diocesà”. Organitza: bisbat de Vic. Dies: del 15 al 17. Lloc: Seminari de Vic. Hora: de 10 a 17 h. A dintre l'agenda hi ha l'horari.

DISSABTE, 20 DE JULIOL

ORDENACIÓ DIACONAL DEL GERMÀ CARMELITA BLADIMIR RAMOS, PER LA PREGÀRIA I LA IMPOSICIÓ DE MANS DE MONS. JOSEP ÀNGEL SAIZ, BISBE DE TERRASSA. Lloc: parròquia de la Mare de Déu del Carme, Terrassa. Hora: 20 h

DILLUNS, 22 DE JULIOL

I TROBADA D’ANIMADORS DE CANT PER A LA LITÚRGIA. Formació intensiva en el ministeri de l’animació del cant en la litúrgia. La ponència d’enguany la impartiran M. Teresa Gamisans i Pau Prades, amb el títol «El diumenge: anunci i cant de la Paraula»Dies: del 22 al 27. A càrrec de: Montserrat Lluveras. Lloc: Monestir de MontserratAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.