Dimarts, 26 de Maig de 2020
Sant Felip Neri, prevere
  • El Papa reprendrà el rés del Regina Coeli amb fidels a la plaça de Sant Pere
  • Assistència als oficis de Montserrat durant la Fase 1
  • La tornada de la Missa Dominical al Bisbat de Lleida
  • Una Eucaristia per commemorar el final de curs
  • El coronavirus posa en risc el primer Congrés dels nens de la Infància Missionera a Malawi
  • El Museu Episcopal de Vic reobre portes aquest dissabte amb una aposta per gaudir de l'art amb seguretat
  • Nova comunitat de la xarxa d'Hospitalitat a Sant Cugat del Vallès
  • Catholic Relief Service llança una campanya per acabar amb la fam
  • El Papa: La unitat no és només el resultat de la nostra acció, és do de l'Esperit
  • Dissabte 30 de maig la pregària del Rosari amb el papa Francesc

Regina Coeli: El Papa explica la "lògica de l'Evangeli" que ensenya l'Esperit Sant

En finalitzar el rés del Regina Coeli aquest diumenge 26 de maig al Vaticà, el papa Francesc va explicar com l'Esperit Sant ensenya la "lògica de l'Evangeli" i així ajuda a l'Església a recordar fidelment els ensenyaments de Jesús.

ACiprensa, 27 maig 19

"El Senyor avui ens convida a obrir els nostres cors al do de l'Esperit Sant, per guiar-nos pels camins de la història. Dia a dia ens ensenya la lògica de l'Evangeli, la lògica de l'amor acollidor, 'ensenyant-nos tot' i 'recordant-nos tot el que el Senyor ens ha dit'", va dir el papa Francesc davant els fidels i els pelegrins reunits a la Plaça de Sant Pere.

Aquest diumenge, el Sant Pare va reflexionar sobre el discurs que Jesús va dirigir als Apòstols en l'Últim Sopar sobre la missió de l'Esperit Sant: "El Paràclit, l'Esperit Sant que el Pare els enviarà en nom meu, els ensenyarà totes les coses, i els recordarà tot el que jo els he dit ".

En aquest sentit, el Papa explica que Jesús els va recordar que l'Esperit Sant sempre els anava a donar suport a "la missió de portar l'Evangeli a tothom. Així mateix, induirà a les persones "a posar en pràctica concretament els ensenyaments de Jesús".
"Jesús torna al Pare, però continua instruint i animant els seus deixebles a través de l'acció de l'Esperit Sant", ha afegit.

En un altre moment, el papa Francesc va assenyalar que l'Església mai "pot romandre estàtica", sinó "actua com una comunitat en moviment, animada i recolzada per la llum i la força de l'Esperit Sant que fa que totes les coses siguin noves".

"Es tracta d'alliberar-nos dels lligams mundans que representen els nostres punts de vista, les nostres estratègies, els nostres objectius, que sovint pesen sobre el camí de la fe, i de posar-nos a l'escolta dòcil de la Paraula del Senyor", va explicar.

Finalment, el Sant Pare va destacar que, en permetre la guia de l'Esperit de Déu, podrà brillar "el rostre autèntic, bonic i lluminós, desitjat per Crist".

Al final del Regina Coaeli, el papa Francesc va saludar, com és habitual, les famílies, grups parroquials i associacions.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

Si vols escoltar les laudes cantades, connecta't al facebook de Cor Nou amb l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström, cada dia a les 6.30 h (matí).

Els dimarts, a les 21.30 h, grup de pregària (bilingüe) amb Cor Nou.

Els dissabtes a les 19.00 h, lloança, amb Cor Nou.

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020


Fundació
Institució Josefa Maresch

Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.