• Nova missa vespertina a la basílica de la Sagrada Família
  • 4 de cada 10 persones pobres considera que la seva salut és regular, dolenta o molt dolenta
  • El món admira l'ONU com a vehicle per aconseguir la pau, la seguretat i els drets humans universals
  • El Papa: "Els projectes humans sense la signatura de Déu fallen"
  • Catalonia Sacra se suma a les Jornades Europees del Patrimoni
  • El papa Francesc resa i demana més suport per a malalts d'Alzheimer
  • Sant Tomàs d'Aquino reuneix estudiants europeus i americans
  • La Santa Seu s'instal·la permanentment a l'OEA
  • La Sagrada Família acull una representació del ‘Misteri de la Selva’
  • El Papa obrirà el Mes Missioner Extraordinari a la basílica de Sant Pere

Regina Coeli: El Papa explica la "lògica de l'Evangeli" que ensenya l'Esperit Sant

En finalitzar el rés del Regina Coeli aquest diumenge 26 de maig al Vaticà, el papa Francesc va explicar com l'Esperit Sant ensenya la "lògica de l'Evangeli" i així ajuda a l'Església a recordar fidelment els ensenyaments de Jesús.

ACiprensa, 27 maig 19

"El Senyor avui ens convida a obrir els nostres cors al do de l'Esperit Sant, per guiar-nos pels camins de la història. Dia a dia ens ensenya la lògica de l'Evangeli, la lògica de l'amor acollidor, 'ensenyant-nos tot' i 'recordant-nos tot el que el Senyor ens ha dit'", va dir el papa Francesc davant els fidels i els pelegrins reunits a la Plaça de Sant Pere.

Aquest diumenge, el Sant Pare va reflexionar sobre el discurs que Jesús va dirigir als Apòstols en l'Últim Sopar sobre la missió de l'Esperit Sant: "El Paràclit, l'Esperit Sant que el Pare els enviarà en nom meu, els ensenyarà totes les coses, i els recordarà tot el que jo els he dit ".

En aquest sentit, el Papa explica que Jesús els va recordar que l'Esperit Sant sempre els anava a donar suport a "la missió de portar l'Evangeli a tothom. Així mateix, induirà a les persones "a posar en pràctica concretament els ensenyaments de Jesús".
"Jesús torna al Pare, però continua instruint i animant els seus deixebles a través de l'acció de l'Esperit Sant", ha afegit.

En un altre moment, el papa Francesc va assenyalar que l'Església mai "pot romandre estàtica", sinó "actua com una comunitat en moviment, animada i recolzada per la llum i la força de l'Esperit Sant que fa que totes les coses siguin noves".

"Es tracta d'alliberar-nos dels lligams mundans que representen els nostres punts de vista, les nostres estratègies, els nostres objectius, que sovint pesen sobre el camí de la fe, i de posar-nos a l'escolta dòcil de la Paraula del Senyor", va explicar.

Finalment, el Sant Pare va destacar que, en permetre la guia de l'Esperit de Déu, podrà brillar "el rostre autèntic, bonic i lluminós, desitjat per Crist".

Al final del Regina Coaeli, el papa Francesc va saludar, com és habitual, les famílies, grups parroquials i associacions.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS, 19 DE SETEMBRE

CONGRÉS NACIONAL DE MISSIONS, amb motiu del Mes Missioner Extraordinari “Batejats i enviats: l’Església de Crist en missió al món”, convocat pel papa Francesc per a l’octubre de 2019. Dies: del 19 al 22. Lloc: Parròquia de Sant Francesc de Borja, c. Maldonado, 1, Madrid.

DIVENDRES, 20 DE SETEMBRE

ESPECTACLE “MISERICÒRDIA: DE REUS AL CEL”. Aquest espectacle escènic de cant, música, dansa i teatre narra l’aparició de la Mare de Déu de Misericòrdia a la pastoreta Isabel Besora explicant també detalls i trames secundàries, a partir de l’estudi de textos i publicacions. A càrrec de: l’Orfeó Reusenc. Lloc: Prioral de Sant Pere, Reus. Hora: 21.30 h

DIUMENGE, 22 DE SETEMBRE

ORDENACIÓ PRESBITERAL DE MN. JORDI MONDRAGÓN I MN. JAVIER OJEDA, PER LA PREGÀRIA I LA IMPOSICIÓ DE MANS DE MONS. AGUSTÍ CORTÉS, BISBE DE SANT FELIU DE LLOBREGATLloc: Catedral de Sant Llorenç, Sant Feliu de Llobregat. Hora: 18 h

REPRESENTACIÓ DEL MISTERI DE LA SELVA, el drama sacre assumpcionista més antic d’Europa en llengua romànica. Acte presidit pel cardenal Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona. Lloc: Basílica de la Sagrada Família, Barcelona. Hora: 20 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.