Dimecres, 17 de Juliol de 2019
Santa Marcel•lina, verge
  • El Vaticà es convertirà en el primer Estat "lliure de plàstic d'un sol ús"
  • Primer cas d'Ebola a Goma, ciutat congolesa d'un milió d'habitants
  • El dispositiu d'atenció immediata pels MENA, a Collserola
  • Mèxic: Pregària per les víctimes d'abusos a l'Església
  • Filipines: Davant "l'emergència climàtica", els bisbes convoquen a una "conversió ecològica"
  • Encontre a Canàries de seminaristes de batxillerat
  • El Cardenal Omella rep el bisbe anglicà a Espanya
  • El franciscà guanyador del premi global de mestres 2019 visita Buenos Aires
  • Nacions Unides proclama el 22 d'agost Dia Internacional de les Víctimes de Violència per Motius Religiosos
  • Tàrrega celebrà amb nodrida participació les Festes del Carme 2019

Regina Coeli: El Papa explica la "lògica de l'Evangeli" que ensenya l'Esperit Sant

En finalitzar el rés del Regina Coeli aquest diumenge 26 de maig al Vaticà, el papa Francesc va explicar com l'Esperit Sant ensenya la "lògica de l'Evangeli" i així ajuda a l'Església a recordar fidelment els ensenyaments de Jesús.

ACiprensa, 27 maig 19

"El Senyor avui ens convida a obrir els nostres cors al do de l'Esperit Sant, per guiar-nos pels camins de la història. Dia a dia ens ensenya la lògica de l'Evangeli, la lògica de l'amor acollidor, 'ensenyant-nos tot' i 'recordant-nos tot el que el Senyor ens ha dit'", va dir el papa Francesc davant els fidels i els pelegrins reunits a la Plaça de Sant Pere.

Aquest diumenge, el Sant Pare va reflexionar sobre el discurs que Jesús va dirigir als Apòstols en l'Últim Sopar sobre la missió de l'Esperit Sant: "El Paràclit, l'Esperit Sant que el Pare els enviarà en nom meu, els ensenyarà totes les coses, i els recordarà tot el que jo els he dit ".

En aquest sentit, el Papa explica que Jesús els va recordar que l'Esperit Sant sempre els anava a donar suport a "la missió de portar l'Evangeli a tothom. Així mateix, induirà a les persones "a posar en pràctica concretament els ensenyaments de Jesús".
"Jesús torna al Pare, però continua instruint i animant els seus deixebles a través de l'acció de l'Esperit Sant", ha afegit.

En un altre moment, el papa Francesc va assenyalar que l'Església mai "pot romandre estàtica", sinó "actua com una comunitat en moviment, animada i recolzada per la llum i la força de l'Esperit Sant que fa que totes les coses siguin noves".

"Es tracta d'alliberar-nos dels lligams mundans que representen els nostres punts de vista, les nostres estratègies, els nostres objectius, que sovint pesen sobre el camí de la fe, i de posar-nos a l'escolta dòcil de la Paraula del Senyor", va explicar.

Finalment, el Sant Pare va destacar que, en permetre la guia de l'Esperit de Déu, podrà brillar "el rostre autèntic, bonic i lluminós, desitjat per Crist".

Al final del Regina Coaeli, el papa Francesc va saludar, com és habitual, les famílies, grups parroquials i associacions.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIMECRES, 17 DE JULIOL

32è CURSET D’ESTIU AMB EL TEMA “SÍNODE PER A L’ESPERANÇA”. Sessió sobre “El Sínode diocesà”. Organitza: bisbat de Vic. Dies: del 15 al 17. Lloc: Seminari de Vic. Hora: de 10 a 17 h. A dintre l'agenda hi ha l'horari.

DISSABTE, 20 DE JULIOL

ORDENACIÓ DIACONAL DEL GERMÀ CARMELITA BLADIMIR RAMOS, PER LA PREGÀRIA I LA IMPOSICIÓ DE MANS DE MONS. JOSEP ÀNGEL SAIZ, BISBE DE TERRASSA. Lloc: parròquia de la Mare de Déu del Carme, Terrassa. Hora: 20 h

DILLUNS, 22 DE JULIOL

I TROBADA D’ANIMADORS DE CANT PER A LA LITÚRGIA. Formació intensiva en el ministeri de l’animació del cant en la litúrgia. La ponència d’enguany la impartiran M. Teresa Gamisans i Pau Prades, amb el títol «El diumenge: anunci i cant de la Paraula»Dies: del 22 al 27. A càrrec de: Montserrat Lluveras. Lloc: Monestir de MontserratAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.