Dissabte, 20 d'Abril de 2019
Sant Teòtim, bisbe
  • Els migrants guatemaltencs pateixen abusos no només de les pandilles, també dels funcionaris
  • Níger - Set mesos de captiveri del p. Pier Luigi Maccalli: testimonis i pregàries
  • Sir John Eliot Gardiner porta Semele de Händel al Palau de la Música Catalana
  • Catequesi del Papa: "Al Getsemaní, la soledat no dóna sortides, l'oració sí"
  • El Papa visitarà el Centre Penitenciari Velletri
  • L’Editorial Claret presenta Zapatos Rotos, una autobiografia poètica del fotògraf Joan Guerrero
  • Els bisbes catalans parlen de la Pasqua
  • Autoritzen l’Open Arms a salpar per portar ajut, però no per a tasques rescat
  • Pasqua, anhel de vida!
  • L'altar i la creu de Notre Dame de París llueixen intactes després de l'incendi

Inundacions a l'Iran: El Papa dóna 100.000 euros per ajudar les víctimes

El papa Francesc va donar 100.000 euros per ajudar les víctimes de les inundacions a l'Iran, on més de 70 persones han mort i desenes de milers van ser evacuades.

AICA, 15 abril 19

El donatiu pontifici va ser canalitzat a través del Dicasteri del Desenvolupament Humà Integral i té com a objectiu ajudar les persones damnificades en aquesta primera fase d'emergència.

Després d'indicar que aquesta contribució pretén ser una expressió immediata del sentiment de proximitat espiritual del Sant Pare als afectats, es va puntualitzar que es distribuirà, en col·laboració amb la Nunciatura Apostòlica, entre les zones més afectades per la catàstrofe i es destinarà a l'ajuda i assistència a les persones i territoris.

En les últimes dues setmanes, les inundacions fortes causades pel temporal van afectar les regions nord-oriental i meridional de l'Iran i les autoritats temen que el fenomen climàtic continuï en els propers dies.

Les poblacions de les províncies de Golestán, Lorestán i Kuzestán són les més afectades i la de Kermanshah ja va ser posada a prova pel terratrèmol de l'any passat. Més de 10 milions de persones van patir danys en les seves llars i propietats, mentre que 2 milions necessiten ajuda urgent.

Fins ara han mort 77 persones i almenys 1.070 van resultar ferides. Més de 200.000 persones van ser evacuades de les seves poblacions i el ministre de l'Interior també va anunciar l'evacuació de la ciutat d'Ahwaz. Els danys estructurals a la infraestructura i a l'agricultura són considerables.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS SANT, 18 D'ABRIL

MISSA DE LA CENA DEL SENYOR A TOTS ELS BISBATS CATALANS. A dintre de l'agenda trobareu tots els horaris.

DIVENDRES SANT, 19 D'ABRIL

JORNADA DE PORTES OBERTES AL MUSEU BÍBLIC TARRACONENSE. Lloc: Museu Bíblic Tarraconense, c. de les Coques, 1, Tarragona. Hora: de 10 a 13 h

DIUMENGE DE PASQUA, 21 D'ABRIL

MISSA DEL DIA DE PASQUA A TOTES LES DIÒCESIS CATALANES. A dintre de l'agenda trobareu tots els horaris.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.