Dissabte, 20 d'Abril de 2019
Sant Teòtim, bisbe
  • Els migrants guatemaltencs pateixen abusos no només de les pandilles, també dels funcionaris
  • Níger - Set mesos de captiveri del p. Pier Luigi Maccalli: testimonis i pregàries
  • Sir John Eliot Gardiner porta Semele de Händel al Palau de la Música Catalana
  • Catequesi del Papa: "Al Getsemaní, la soledat no dóna sortides, l'oració sí"
  • El Papa visitarà el Centre Penitenciari Velletri
  • L’Editorial Claret presenta Zapatos Rotos, una autobiografia poètica del fotògraf Joan Guerrero
  • Els bisbes catalans parlen de la Pasqua
  • Autoritzen l’Open Arms a salpar per portar ajut, però no per a tasques rescat
  • Pasqua, anhel de vida!
  • L'altar i la creu de Notre Dame de París llueixen intactes després de l'incendi

La UdG inicia una línia de marxandatge social fet amb roba reciclada

La Universitat de Girona (UdG) traurà al setembre, coincidint amb el pròxim curs, una línia de productes de marxandatge amb la doble vessant de promocionar la institució i, a la vegada, implicar-se amb el compromís social, la sostenibilitat i la cooperació. Amb aquest objectiu, la UdG, segons va explicar el vicerector de comunicació, José Antonio Donaire, impulsa aquest projecte amb la col·laboració d’Ecosol, empresa d’inserció de Càritas, i l’escola de disseny, patronatge i confecció Qstura. Sempre, i segons Donaire, amb la idea de generar un marxandatge “d’alt valor afegit”. Donaire va remarcar la rellevància que el marxandatge serà propi, molt allunyat del de sèrie.

El Punt Avui, 12 abril 19

Els elements de la col·lecció, ara mateix formats per estoigs, dessuadores, una caputxa –que es pot afegir a la dessuadora– bosses i targeters–, seran dissenyats per Qstura i confeccionats per Ecosol, empresa del tercer sector que ofereix formació i sortides laborals a persones en situació de vulnerabilitat social i laboral. A tots hi predomina el color corporatiu de la UdG, el blau, i les peces tindran retalls de roba reciclada. Per recollir-la, durant aquest mes de maig hi haurà diferents contenidors de cartró repartits a les diferents facultats, on els estudiants i els membres de la comunitat universitària podran dipositar aquelles peces que ja no es posin. “Volem oferir un disseny singular i associar la marca UdG amb els valors d’equitat i justícia social”, destaca Donaire.

Sílvia Castelló, directora de Qstura, va remarcar la implicació dels estudiants de l’escola per crear els productes i la infinitat d’idees que van sorgir. Per la seva part, Anna Güell, gerent d’Ecosol, l’empresa d’inserció de Càritas Diocesana de Girona, va destacar que, de mitjana, cada persona llença uns 12 quilos de roba a l’any. D’aquests, cap a un 20% es destina a la venda de segona mà i la resta s’exporta o es porta a trinxar per tornar a entrar en el circuit de la indústria. La nova línia de marxandatge estarà disponible al setembre i els preus s’adequaran a la capacitat econòmica dels estudiants.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS SANT, 18 D'ABRIL

MISSA DE LA CENA DEL SENYOR A TOTS ELS BISBATS CATALANS. A dintre de l'agenda trobareu tots els horaris.

DIVENDRES SANT, 19 D'ABRIL

JORNADA DE PORTES OBERTES AL MUSEU BÍBLIC TARRACONENSE. Lloc: Museu Bíblic Tarraconense, c. de les Coques, 1, Tarragona. Hora: de 10 a 13 h

DIUMENGE DE PASQUA, 21 D'ABRIL

MISSA DEL DIA DE PASQUA A TOTES LES DIÒCESIS CATALANES. A dintre de l'agenda trobareu tots els horaris.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.