Dimarts, 18 de Juny de 2019
Sant Marc i sant Marcel·lià, màrtirs
  • 19 de juny, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència Sexual en els Conflictes 2019
  • La imatge de la Mare de Déu del Remei retorna a la seva ermita
  • Renovats els membres del Patronat de la Sagrada Família
  • El Papa obre el debat per ordenar homes casats
  • Mèxic: L'Episcopat lamenta "amb dolor i tristesa" els assassinats de Leonardo i Norberto
  • Proper llançament del llibre "El Sínode per a l'Amazònia" del cardenal Hummes
  • Mons. Chica Arellano: planificar solucions sostenibles per fer front a la sequera
  • Mèxic serà seu de la IV Trobada Mundial de Joves organitzat per Scholas i World ORT
  • Colòmbia- El bisbe de Buenaventura: violència a nivells aterridors, la gent té por de denunciar
  • Papa a Frares Menors: prediquin la pau i continguin l'hemorràgia de l'abandonament

Més de 2.000 infants i joves participaran en les activitats de lleure de Setmana Santa de la Fundació Pere Tarrés

Més de 2.200 infants i joves participaran en les activitats de lleure que la Fundació Pere Tarrés i els seus centres d’esplai i centres socioeducatius adherits han preparat per a les vacances escolars de Setmana Santa. Entre les propostes hi ha casals, colònies, campaments, rutes organitzades pels centres d’esplai del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans (MCECC) de la Fundació Pere Tarrés. Tot això gràcies al suport d’un equip de 313 monitors i monitores, la majoria d’ells voluntaris.

Fundació Pere Tarrés, 12 abril 19

Les activitats de lleure s’han consolidat com una alternativa de qualitat per conciliar la vida laboral i familiar dels pares i mares durant les vacances escolars. Els casals, colònies i campaments permeten educar en valors a través d’un centre d’interès que vertebra la proposta educativa i vivencial que permet que els infants visquin com a nens i creixin com a persones. L’objectiu és que, gràcies a aquestes activitats, els participants aprenguin a conviure, desenvolupin habilitats i augmentin la seva autonomia personal.

A més, des de la Fundació Pere Tarrés també s’ofereix a les famílies estades en les seves cases colònies dins del programa Vacances en família.

Un moment ideal per a formar-se com a monitor i director de lleure

Les vacances de Setmana Santa són una època idònia per formar-se com a monitor/a i director/a de lleure. Així ho faran els 115 alumnes dels cursos residencials que es realitzarà a la casa de colònies de La Sala del 13 al 18 d’abril, i els 40 alumnes del curs Brúixola, també en format residencial, destinat a premonitors i premonitores que vulguin iniciar-se en l’educació en el lleure i que es durà a terme del 14 al 17 d’abril a la casa de colònies Montsant de Vilaller (Alta Ribargorça).

Els cursos residencials esdevenen un espai de convivència i formació vivencial intensiva que permeten que alumnes i professors comparteixin experiències i reflexions al voltat del lleure, combinant les classes magistrals amb les sessions pràctiques i el treball en petits grups.

Es consolida el model de Vacances en família

Gaudir d’un temps de descans amb tota la família a un preu econòmic i amb un programa d’activitats dissenyat segons les edats de cada participant és el que la Fundació Pere Tarrés proposa en les seves Vacances en família. Una proposta alternativa al turisme tradicional i que en els darrers anys ha tingut una àmplia acceptació per part del públic.

Enguany la Fundació Pere Tarrés proposa 4 opcions diferents amb programes d’activitats dissenyats segons les edats de cada participant i on es combinen esport, cultura i sortides a punts d’interès de l’entorn on estan situats els allotjaments. Amb el programa “Vacances en família” infants i adults comparteixen l’esperit de les colònies d’estiu: dormir en lliteres, portar la motxilla, visitar llocs emblemàtics i fer excursions en plena natura, una gimcana o jocs de nit, sempre acompanyats pels nostres monitors i convivint amb altres famílies.  “Gaudir de les vacances junts participant de les mateixes activitats cohesiona i enriqueix a tota la família, i encara més si es fa al costat d’altres famílies amb les que compartir i intercanviar experiències”, explica el responsable del programa “Vacances en família”, Pere Vives.

Entre les cases de colònies que ofereixen activitats per a famílies destaca Artur Martorell a Calafell (a la Costa Daurada), una destinació ideal per combinar el descans a la platja amb activitats cultural com les visites a la Ciutadella ibèrica o el Port de Vilanova i la Geltrú. Per als que prefereixen la muntanya es poden decantar per La Sala a La Pobla de Lillet (Berguedà), Santa Maria del Roure a Cantonigròs (Osona), o La Ruca (Bages).

La Fundació Pere Tarrés és l’entitat de lleure més gran de Catalunya, amb 199 centres d’esplai a Catalunya i Mallorca que apleguen 22.000 infants i 4.500 monitors.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIMECRES, 19 DE JUNY

CELEBRACIÓ DE FINAL DE CURS AL SEMINARI CONCILIAR DE BARCELONA. Lloc: Seminari Conciliar de Barcelona, c. Diputació, 231, Barcelona. Hora: 19 h

DISSABTE, 22 DE JUNY

VETLLA EUCARÍSTICA DIOCESANA DEL CORPUSLloc: Basílica de la Sagrada Família, c. Mallorca, Barcelona. Hora: de 20 a 22 h

DIUMENGE, 23 DE JUNY

EUCARISTIA DE CORPUS A TOTS ELS BISBATS I PROCESSÓ DEL SANTÍSSIM. Bisbats catalans. A dintre de l'agenda hi ha tots els horarisAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.