Dissabte, 20 d'Abril de 2019
Sant Teòtim, bisbe
  • Els migrants guatemaltencs pateixen abusos no només de les pandilles, també dels funcionaris
  • Níger - Set mesos de captiveri del p. Pier Luigi Maccalli: testimonis i pregàries
  • Sir John Eliot Gardiner porta Semele de Händel al Palau de la Música Catalana
  • Catequesi del Papa: "Al Getsemaní, la soledat no dóna sortides, l'oració sí"
  • El Papa visitarà el Centre Penitenciari Velletri
  • L’Editorial Claret presenta Zapatos Rotos, una autobiografia poètica del fotògraf Joan Guerrero
  • Els bisbes catalans parlen de la Pasqua
  • Autoritzen l’Open Arms a salpar per portar ajut, però no per a tasques rescat
  • Pasqua, anhel de vida!
  • L'altar i la creu de Notre Dame de París llueixen intactes després de l'incendi

Scholas i Think Equal s'uneixen per impulsar el canvi a través de l'educació

Scholas Occurrentes and Think Equal van anunciar la seva aliança amb l'objectiu de promoure un canvi global a través de l'educació per a proporcionar les eines per ensenyar els valors de nens i joves, capacitant-los per esdevenir ciutadans globals inclusius. Aquesta aliança reforça la presència i el treball de Scholas i Think Equal en els cinc continents, permetent als nens i joves de tot el món aprendre a través d'un model educatiu diferent i innovador basat en l'art, l'esport, la tecnologia i l'aprenentatge emocional.

Scholas Occurrentes , 12 abril 19

"Aquest acord demostra la importància de treballar en equip, de generar aliances per transformar l'educació i arribar a més joves". El nostre treball conjunt permetrà als joves experimentar l'experiència de Scholas, adquirir les eines necessàries per acompanyar els nens petits, en aquesta etapa fonamental del seu desenvolupament" va dir José María del Corral, director mundial de Scholas Occurrentes.

Per la seva banda, Leslee Udwin, Fundadora i CEO de Think Equal, ha manifestat: "El meu meravellós equip, i jo estem doblement beneïts. Primer, ens sentim profundament honrats de col·laborar amb Scholas, l'impacte i treball important del qual admirem. A més, la col·laboració està sota la guia benèfica de la seva Santedat el papa Francesc, el Papa més il·lustrat i inspirador fins al moment. Aquesta és una alegria inimaginable i redobla la meva determinació de portar el programa Think Equal a tots els nens. Ensenyar als nostres infants a estimar, no a odiar ".

A través d'aquest acord, Scholas busca incorporar les tècniques i valors de Think Equal en el seu programa "Escola d'Educadors", on els joves que ja han participat en el programa "Scholas Ciutadania" assumeixen la seva capacitat i responsabilitat creativa. Aquesta segona etapa es presenta com una crida als joves, on comencen un viatge com a educadors compartint les seves passions i aprenent amb altres, a través de l'art, el joc i el pensament.

El programa Think Equal té com a objectiu proporcionar als nens una immersió profunda en l'empatia, els valors, la igualtat, la resolució pacífica de conflictes, el pensament crític, la sensibilitat de gènere, l'alfabetització emocional, l'autoregulació i l'ètica.

L'acord es va signar el 21 de març d'aquest any, a la seu de Scholas a la Ciutat del Vaticà, amb la presència de Sa Santedat el papa Francesc; José María del Corral, president de Scholas Ocurrentes; Agustí Dellagiovanna, director global de Desenvolupament Sostenible d'Acadèmics; Leslee Udwin, CEO de Think Equal, i Giulia D'Amico, directora de programes de Think Equal.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS SANT, 18 D'ABRIL

MISSA DE LA CENA DEL SENYOR A TOTS ELS BISBATS CATALANS. A dintre de l'agenda trobareu tots els horaris.

DIVENDRES SANT, 19 D'ABRIL

JORNADA DE PORTES OBERTES AL MUSEU BÍBLIC TARRACONENSE. Lloc: Museu Bíblic Tarraconense, c. de les Coques, 1, Tarragona. Hora: de 10 a 13 h

DIUMENGE DE PASQUA, 21 D'ABRIL

MISSA DEL DIA DE PASQUA A TOTES LES DIÒCESIS CATALANES. A dintre de l'agenda trobareu tots els horaris.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.