Dissabte, 20 d'Abril de 2019
Sant Teòtim, bisbe
  • Els migrants guatemaltencs pateixen abusos no només de les pandilles, també dels funcionaris
  • Níger - Set mesos de captiveri del p. Pier Luigi Maccalli: testimonis i pregàries
  • Sir John Eliot Gardiner porta Semele de Händel al Palau de la Música Catalana
  • Catequesi del Papa: "Al Getsemaní, la soledat no dóna sortides, l'oració sí"
  • El Papa visitarà el Centre Penitenciari Velletri
  • L’Editorial Claret presenta Zapatos Rotos, una autobiografia poètica del fotògraf Joan Guerrero
  • Els bisbes catalans parlen de la Pasqua
  • Autoritzen l’Open Arms a salpar per portar ajut, però no per a tasques rescat
  • Pasqua, anhel de vida!
  • L'altar i la creu de Notre Dame de París llueixen intactes després de l'incendi

Per una Setmana Santa sense accidents de trànsit

Arriba la Setmana Santa i un any més el Secretariat diocesà de pastoral del trànsit torna a demanar-nos precaució a l’hora d’agafar el cotxe. Durant aquesta setmana, especial per a tots els cristians, es comparteix la passió, mort i posterior resurrecció de Jesús. Però també és el moment de gaudir d’uns dies de descans i aventures. “Cada vegada més ens movem en avió, tren, vaixell però de ben segur que algun cotxe acabarem agafant” explica el director del Secretariat de trànsit, Mn. José Luís Fernández.

Arquebisbat de Barcelona, 11 abril 19

Dades colpidores

La Pastoral del Trànsit posa sobre la taula les estadístiques més doloroses i, a la vegada, les que generem més reflexió. 1.180 morts a les carreteres espanyoles dels quals 256 són a Catalunya l’any 2018. Mn. Fernández assegura que “són dades molt greus”. També posa en relleu “els milers de víctimes amb seqüeles de per vida i  les persones que estaran pendents de la seva atenció física i psíquica”.

“En el complex món de la mobilitat, la nostra aportació ha de ser senzilla, serena i humil” reitera el director del Secretariat de trànsit. Una feina difícil que promou el “civisme deixant de banda els egoismes”. «Germans, en nom de nostre Senyor Jesucrist, us demano que aneu tots d’acord i que no hi hagi divisions entre vosaltres, sinó que estigueu ben units en un sol pensament i en un sol parer». Carta de Sant Pau als cristians de Corint (1,10). Una reflexió que per Mn. Fernández és essencial per seguir endavant amb aquesta complexa tasca. Un bon auguri per tots els viatgers d’aquesta Setmana Santa. “Bons desplaçaments amb temps, relaxats i desitjosos d’aconseguir uns viatges d’anada i tornada satisfets pels objectius desitjats”.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS SANT, 18 D'ABRIL

MISSA DE LA CENA DEL SENYOR A TOTS ELS BISBATS CATALANS. A dintre de l'agenda trobareu tots els horaris.

DIVENDRES SANT, 19 D'ABRIL

JORNADA DE PORTES OBERTES AL MUSEU BÍBLIC TARRACONENSE. Lloc: Museu Bíblic Tarraconense, c. de les Coques, 1, Tarragona. Hora: de 10 a 13 h

DIUMENGE DE PASQUA, 21 D'ABRIL

MISSA DEL DIA DE PASQUA A TOTES LES DIÒCESIS CATALANES. A dintre de l'agenda trobareu tots els horaris.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.