Dimarts, 18 de Juny de 2019
Sant Marc i sant Marcel·lià, màrtirs
  • 19 de juny, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència Sexual en els Conflictes 2019
  • La imatge de la Mare de Déu del Remei retorna a la seva ermita
  • Renovats els membres del Patronat de la Sagrada Família
  • El Papa obre el debat per ordenar homes casats
  • Mèxic: L'Episcopat lamenta "amb dolor i tristesa" els assassinats de Leonardo i Norberto
  • Proper llançament del llibre "El Sínode per a l'Amazònia" del cardenal Hummes
  • Mons. Chica Arellano: planificar solucions sostenibles per fer front a la sequera
  • Mèxic serà seu de la IV Trobada Mundial de Joves organitzat per Scholas i World ORT
  • Colòmbia- El bisbe de Buenaventura: violència a nivells aterridors, la gent té por de denunciar
  • Papa a Frares Menors: prediquin la pau i continguin l'hemorràgia de l'abandonament

Per una Setmana Santa sense accidents de trànsit

Arriba la Setmana Santa i un any més el Secretariat diocesà de pastoral del trànsit torna a demanar-nos precaució a l’hora d’agafar el cotxe. Durant aquesta setmana, especial per a tots els cristians, es comparteix la passió, mort i posterior resurrecció de Jesús. Però també és el moment de gaudir d’uns dies de descans i aventures. “Cada vegada més ens movem en avió, tren, vaixell però de ben segur que algun cotxe acabarem agafant” explica el director del Secretariat de trànsit, Mn. José Luís Fernández.

Arquebisbat de Barcelona, 11 abril 19

Dades colpidores

La Pastoral del Trànsit posa sobre la taula les estadístiques més doloroses i, a la vegada, les que generem més reflexió. 1.180 morts a les carreteres espanyoles dels quals 256 són a Catalunya l’any 2018. Mn. Fernández assegura que “són dades molt greus”. També posa en relleu “els milers de víctimes amb seqüeles de per vida i  les persones que estaran pendents de la seva atenció física i psíquica”.

“En el complex món de la mobilitat, la nostra aportació ha de ser senzilla, serena i humil” reitera el director del Secretariat de trànsit. Una feina difícil que promou el “civisme deixant de banda els egoismes”. «Germans, en nom de nostre Senyor Jesucrist, us demano que aneu tots d’acord i que no hi hagi divisions entre vosaltres, sinó que estigueu ben units en un sol pensament i en un sol parer». Carta de Sant Pau als cristians de Corint (1,10). Una reflexió que per Mn. Fernández és essencial per seguir endavant amb aquesta complexa tasca. Un bon auguri per tots els viatgers d’aquesta Setmana Santa. “Bons desplaçaments amb temps, relaxats i desitjosos d’aconseguir uns viatges d’anada i tornada satisfets pels objectius desitjats”.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIMECRES, 19 DE JUNY

CELEBRACIÓ DE FINAL DE CURS AL SEMINARI CONCILIAR DE BARCELONA. Lloc: Seminari Conciliar de Barcelona, c. Diputació, 231, Barcelona. Hora: 19 h

DISSABTE, 22 DE JUNY

VETLLA EUCARÍSTICA DIOCESANA DEL CORPUSLloc: Basílica de la Sagrada Família, c. Mallorca, Barcelona. Hora: de 20 a 22 h

DIUMENGE, 23 DE JUNY

EUCARISTIA DE CORPUS A TOTS ELS BISBATS I PROCESSÓ DEL SANTÍSSIM. Bisbats catalans. A dintre de l'agenda hi ha tots els horarisAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.