Dimarts, 18 de Juny de 2019
Sant Marc i sant Marcel·lià, màrtirs
  • 19 de juny, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència Sexual en els Conflictes 2019
  • La imatge de la Mare de Déu del Remei retorna a la seva ermita
  • Renovats els membres del Patronat de la Sagrada Família
  • El Papa obre el debat per ordenar homes casats
  • Mèxic: L'Episcopat lamenta "amb dolor i tristesa" els assassinats de Leonardo i Norberto
  • Proper llançament del llibre "El Sínode per a l'Amazònia" del cardenal Hummes
  • Mons. Chica Arellano: planificar solucions sostenibles per fer front a la sequera
  • Mèxic serà seu de la IV Trobada Mundial de Joves organitzat per Scholas i World ORT
  • Colòmbia- El bisbe de Buenaventura: violència a nivells aterridors, la gent té por de denunciar
  • Papa a Frares Menors: prediquin la pau i continguin l'hemorràgia de l'abandonament

Els partits polítics i la concertada de Girona i Salt

Les escoles concertades de Girona i Salt ens definim com un col·lectiu educatiu heterogeni que, des de fa molts anys, treballa amb un objectiu comú: contribuir, conjuntament amb l’escola pública, a la millora del sistema educatiu i, d’aquesta manera, enfortir la xarxa educativa del nostre país.

Bisbat de Girona, 11 abril 19

La nostra presència genera una oferta d’elecció de projectes educatius a totes les famílies, les quals disposen així de la possibilitat de triar l’escola més en la línia de l’educació i l’acompanyament en el creixement dels infants, segons el seu punt de vista.

Per aquest motiu, creiem que una societat tan diversa com l’actual ha de tenir resposta per part de l’escola concertada. Per això tenim en compte la diversitat en molts àmbits: familiar, ideològic, cultural, lingu?ístic, religiós i el referent a la pròpia identitat entre d’altres. Aquesta és la nostra raó de ser.

Els mesos de gener i febrer passats, els representants dels nostres centres ens hem reunit amb tots els partits polítics amb representació parlamentària, per compartir i explicar la nostra tasca, la nostra missió, les nostres condicions laborals, el finançament insuficient que rebem per part de l’Administració i els nostres compromisos socials.

Hem pogut observar que hi ha responsables polítics que no són conscients de la nostra tasca diària i de la nostra voluntat i constància per acompanyar el nostre alumnat en el seu creixement global, malgrat la manca de recursos. Afortunadament, n’hi ha d’altres que són coneixedors de la necessitat de l’existència de l‘escola concertada per tal de cobrir la demanda de les famílies que volen escollir un model educatiu d’acord amb els seus valors.

En aquestes trobades, hem demanat a tots els partits unes ratlles sobre la seva visió de l’educació concertada, per tal de poder-la fer arribar a les famílies de les escoles concertades de Girona i Salt. Al dossier adjunt hi teniu el que cada partit ens ha fet arribar. Estan ordenats per ordre alfabètic.

No obstant això, encara ens queda camí per tal que tothom conegui la nostra acció i la nostra pluralitat.


Arxius:

CONCERTADA Girona i Salt i partits poli?tics


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIMECRES, 19 DE JUNY

CELEBRACIÓ DE FINAL DE CURS AL SEMINARI CONCILIAR DE BARCELONA. Lloc: Seminari Conciliar de Barcelona, c. Diputació, 231, Barcelona. Hora: 19 h

DISSABTE, 22 DE JUNY

VETLLA EUCARÍSTICA DIOCESANA DEL CORPUSLloc: Basílica de la Sagrada Família, c. Mallorca, Barcelona. Hora: de 20 a 22 h

DIUMENGE, 23 DE JUNY

EUCARISTIA DE CORPUS A TOTS ELS BISBATS I PROCESSÓ DEL SANTÍSSIM. Bisbats catalans. A dintre de l'agenda hi ha tots els horarisAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.