Dissabte, 20 d'Abril de 2019
Sant Teòtim, bisbe
  • Els migrants guatemaltencs pateixen abusos no només de les pandilles, també dels funcionaris
  • Níger - Set mesos de captiveri del p. Pier Luigi Maccalli: testimonis i pregàries
  • Sir John Eliot Gardiner porta Semele de Händel al Palau de la Música Catalana
  • Catequesi del Papa: "Al Getsemaní, la soledat no dóna sortides, l'oració sí"
  • El Papa visitarà el Centre Penitenciari Velletri
  • L’Editorial Claret presenta Zapatos Rotos, una autobiografia poètica del fotògraf Joan Guerrero
  • Els bisbes catalans parlen de la Pasqua
  • Autoritzen l’Open Arms a salpar per portar ajut, però no per a tasques rescat
  • Pasqua, anhel de vida!
  • L'altar i la creu de Notre Dame de París llueixen intactes després de l'incendi

Els partits polítics i la concertada de Girona i Salt

Les escoles concertades de Girona i Salt ens definim com un col·lectiu educatiu heterogeni que, des de fa molts anys, treballa amb un objectiu comú: contribuir, conjuntament amb l’escola pública, a la millora del sistema educatiu i, d’aquesta manera, enfortir la xarxa educativa del nostre país.

Bisbat de Girona, 11 abril 19

La nostra presència genera una oferta d’elecció de projectes educatius a totes les famílies, les quals disposen així de la possibilitat de triar l’escola més en la línia de l’educació i l’acompanyament en el creixement dels infants, segons el seu punt de vista.

Per aquest motiu, creiem que una societat tan diversa com l’actual ha de tenir resposta per part de l’escola concertada. Per això tenim en compte la diversitat en molts àmbits: familiar, ideològic, cultural, lingu?ístic, religiós i el referent a la pròpia identitat entre d’altres. Aquesta és la nostra raó de ser.

Els mesos de gener i febrer passats, els representants dels nostres centres ens hem reunit amb tots els partits polítics amb representació parlamentària, per compartir i explicar la nostra tasca, la nostra missió, les nostres condicions laborals, el finançament insuficient que rebem per part de l’Administració i els nostres compromisos socials.

Hem pogut observar que hi ha responsables polítics que no són conscients de la nostra tasca diària i de la nostra voluntat i constància per acompanyar el nostre alumnat en el seu creixement global, malgrat la manca de recursos. Afortunadament, n’hi ha d’altres que són coneixedors de la necessitat de l’existència de l‘escola concertada per tal de cobrir la demanda de les famílies que volen escollir un model educatiu d’acord amb els seus valors.

En aquestes trobades, hem demanat a tots els partits unes ratlles sobre la seva visió de l’educació concertada, per tal de poder-la fer arribar a les famílies de les escoles concertades de Girona i Salt. Al dossier adjunt hi teniu el que cada partit ens ha fet arribar. Estan ordenats per ordre alfabètic.

No obstant això, encara ens queda camí per tal que tothom conegui la nostra acció i la nostra pluralitat.


Arxius:

CONCERTADA Girona i Salt i partits poli?tics


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS SANT, 18 D'ABRIL

MISSA DE LA CENA DEL SENYOR A TOTS ELS BISBATS CATALANS. A dintre de l'agenda trobareu tots els horaris.

DIVENDRES SANT, 19 D'ABRIL

JORNADA DE PORTES OBERTES AL MUSEU BÍBLIC TARRACONENSE. Lloc: Museu Bíblic Tarraconense, c. de les Coques, 1, Tarragona. Hora: de 10 a 13 h

DIUMENGE DE PASQUA, 21 D'ABRIL

MISSA DEL DIA DE PASQUA A TOTES LES DIÒCESIS CATALANES. A dintre de l'agenda trobareu tots els horaris.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.