Dimecres, 17 de Juliol de 2019
Santa Marcel•lina, verge
  • El Vaticà es convertirà en el primer Estat "lliure de plàstic d'un sol ús"
  • Primer cas d'Ebola a Goma, ciutat congolesa d'un milió d'habitants
  • El dispositiu d'atenció immediata pels MENA, a Collserola
  • Mèxic: Pregària per les víctimes d'abusos a l'Església
  • Filipines: Davant "l'emergència climàtica", els bisbes convoquen a una "conversió ecològica"
  • Encontre a Canàries de seminaristes de batxillerat
  • El Cardenal Omella rep el bisbe anglicà a Espanya
  • El franciscà guanyador del premi global de mestres 2019 visita Buenos Aires
  • Nacions Unides proclama el 22 d'agost Dia Internacional de les Víctimes de Violència per Motius Religiosos
  • Tàrrega celebrà amb nodrida participació les Festes del Carme 2019

Consagració a l’Església Ortodoxa Russa

L’Església Ortodoxa Russa a Barcelona ha consagrat una nova parròquia. Una missa que va ser concelebrada pel bisbe de l’Església Ortodoxa Russa a França, Espanya, Suïssa, Itàlia i Portugal, Nèstor de Korsun; i el Bisbe ortodox romanès d’Espanya i Portugal, Mons. Teòfil d’Ibèria.

Arquebisbat de Barcelona, 10 abril 19

La cerimònia va omplir la parròquia amb tots els devots ortodoxos que s’hi anaven acostant. Espelmes que s’anaven encenent i apagant, resos cantats i parts del ritu ortodox que tots els feligresos van viure amb plena devoció. Tots expectants per espargir l’aigua beneïda a l’altar, protagonista de la consagració ortodoxa. Seguidament a totes les parets de l’Església i, finalment, als feligresos presents.

Descobrim l’Església Ortodoxa Russa

Església Ortodoxa Russa a l’Estranger, és una part semiautònoma i indissoluble de l’Església ortodoxa russa. Aquesta està composta d’aquelles comunitats que estan fora dels límits de la Federació Russa i que són guiades per la jerarquia d’una diòcesi amb les seves parròquies, comunitats eclesials, missions espirituals i monestirs. Actualment es comptabilitzen en més de 400 les parròquies i al voltant de 20 monestirs els que es troben sota la jurisdicció del Sínode de Bisbes de l’Església Russa a l’Estranger.

Nou paradigma

En un moment de globalització on orient i occident estan més junts que mai, és necessari que totes les persones que viuen a l’estranger puguin tenir l’assistència espiritual que necessiten. Totes les persones vingudes de l’est han aportat als països occidentals un nou prisma per viure la cultura i la religió.  Comença un nou camí per a l’Església Ortodoxa Russa, al servei de la comunitat, per la comunitat.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIMECRES, 17 DE JULIOL

32è CURSET D’ESTIU AMB EL TEMA “SÍNODE PER A L’ESPERANÇA”. Sessió sobre “El Sínode diocesà”. Organitza: bisbat de Vic. Dies: del 15 al 17. Lloc: Seminari de Vic. Hora: de 10 a 17 h. A dintre l'agenda hi ha l'horari.

DISSABTE, 20 DE JULIOL

ORDENACIÓ DIACONAL DEL GERMÀ CARMELITA BLADIMIR RAMOS, PER LA PREGÀRIA I LA IMPOSICIÓ DE MANS DE MONS. JOSEP ÀNGEL SAIZ, BISBE DE TERRASSA. Lloc: parròquia de la Mare de Déu del Carme, Terrassa. Hora: 20 h

DILLUNS, 22 DE JULIOL

I TROBADA D’ANIMADORS DE CANT PER A LA LITÚRGIA. Formació intensiva en el ministeri de l’animació del cant en la litúrgia. La ponència d’enguany la impartiran M. Teresa Gamisans i Pau Prades, amb el títol «El diumenge: anunci i cant de la Paraula»Dies: del 22 al 27. A càrrec de: Montserrat Lluveras. Lloc: Monestir de MontserratAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.