• Nova missa vespertina a la basílica de la Sagrada Família
  • 4 de cada 10 persones pobres considera que la seva salut és regular, dolenta o molt dolenta
  • El món admira l'ONU com a vehicle per aconseguir la pau, la seguretat i els drets humans universals
  • El Papa: "Els projectes humans sense la signatura de Déu fallen"
  • Catalonia Sacra se suma a les Jornades Europees del Patrimoni
  • El papa Francesc resa i demana més suport per a malalts d'Alzheimer
  • Sant Tomàs d'Aquino reuneix estudiants europeus i americans
  • La Santa Seu s'instal·la permanentment a l'OEA
  • La Sagrada Família acull una representació del ‘Misteri de la Selva’
  • El Papa obrirà el Mes Missioner Extraordinari a la basílica de Sant Pere

Consagració a l’Església Ortodoxa Russa

L’Església Ortodoxa Russa a Barcelona ha consagrat una nova parròquia. Una missa que va ser concelebrada pel bisbe de l’Església Ortodoxa Russa a França, Espanya, Suïssa, Itàlia i Portugal, Nèstor de Korsun; i el Bisbe ortodox romanès d’Espanya i Portugal, Mons. Teòfil d’Ibèria.

Arquebisbat de Barcelona, 10 abril 19

La cerimònia va omplir la parròquia amb tots els devots ortodoxos que s’hi anaven acostant. Espelmes que s’anaven encenent i apagant, resos cantats i parts del ritu ortodox que tots els feligresos van viure amb plena devoció. Tots expectants per espargir l’aigua beneïda a l’altar, protagonista de la consagració ortodoxa. Seguidament a totes les parets de l’Església i, finalment, als feligresos presents.

Descobrim l’Església Ortodoxa Russa

Església Ortodoxa Russa a l’Estranger, és una part semiautònoma i indissoluble de l’Església ortodoxa russa. Aquesta està composta d’aquelles comunitats que estan fora dels límits de la Federació Russa i que són guiades per la jerarquia d’una diòcesi amb les seves parròquies, comunitats eclesials, missions espirituals i monestirs. Actualment es comptabilitzen en més de 400 les parròquies i al voltant de 20 monestirs els que es troben sota la jurisdicció del Sínode de Bisbes de l’Església Russa a l’Estranger.

Nou paradigma

En un moment de globalització on orient i occident estan més junts que mai, és necessari que totes les persones que viuen a l’estranger puguin tenir l’assistència espiritual que necessiten. Totes les persones vingudes de l’est han aportat als països occidentals un nou prisma per viure la cultura i la religió.  Comença un nou camí per a l’Església Ortodoxa Russa, al servei de la comunitat, per la comunitat.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS, 19 DE SETEMBRE

CONGRÉS NACIONAL DE MISSIONS, amb motiu del Mes Missioner Extraordinari “Batejats i enviats: l’Església de Crist en missió al món”, convocat pel papa Francesc per a l’octubre de 2019. Dies: del 19 al 22. Lloc: Parròquia de Sant Francesc de Borja, c. Maldonado, 1, Madrid.

DIVENDRES, 20 DE SETEMBRE

ESPECTACLE “MISERICÒRDIA: DE REUS AL CEL”. Aquest espectacle escènic de cant, música, dansa i teatre narra l’aparició de la Mare de Déu de Misericòrdia a la pastoreta Isabel Besora explicant també detalls i trames secundàries, a partir de l’estudi de textos i publicacions. A càrrec de: l’Orfeó Reusenc. Lloc: Prioral de Sant Pere, Reus. Hora: 21.30 h

DIUMENGE, 22 DE SETEMBRE

ORDENACIÓ PRESBITERAL DE MN. JORDI MONDRAGÓN I MN. JAVIER OJEDA, PER LA PREGÀRIA I LA IMPOSICIÓ DE MANS DE MONS. AGUSTÍ CORTÉS, BISBE DE SANT FELIU DE LLOBREGATLloc: Catedral de Sant Llorenç, Sant Feliu de Llobregat. Hora: 18 h

REPRESENTACIÓ DEL MISTERI DE LA SELVA, el drama sacre assumpcionista més antic d’Europa en llengua romànica. Acte presidit pel cardenal Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona. Lloc: Basílica de la Sagrada Família, Barcelona. Hora: 20 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.