Dissabte, 20 d'Abril de 2019
Sant Teòtim, bisbe
  • Els migrants guatemaltencs pateixen abusos no només de les pandilles, també dels funcionaris
  • Níger - Set mesos de captiveri del p. Pier Luigi Maccalli: testimonis i pregàries
  • Sir John Eliot Gardiner porta Semele de Händel al Palau de la Música Catalana
  • Catequesi del Papa: "Al Getsemaní, la soledat no dóna sortides, l'oració sí"
  • El Papa visitarà el Centre Penitenciari Velletri
  • L’Editorial Claret presenta Zapatos Rotos, una autobiografia poètica del fotògraf Joan Guerrero
  • Els bisbes catalans parlen de la Pasqua
  • Autoritzen l’Open Arms a salpar per portar ajut, però no per a tasques rescat
  • Pasqua, anhel de vida!
  • L'altar i la creu de Notre Dame de París llueixen intactes després de l'incendi

Líban: Aoun agraeix a Putin el seu suport als cristians de l'Orient Mitjà

En les converses entre el president del Líban, Michel Aoun, i el metropolita Hilarion, també es va considerar la possibilitat de crear en un futur pròxim un instrument de diàleg per afavorir la proximitat dels cristians russos amb els cristians d'Orient Mitjà, experimentant noves formes de col·laboració en els camps del turisme religiós, l'Educació escolar i obres socials i caritatives.

Fides, 10 abril 19

Els líders de la Duma, per la seva banda, han expressat el seu suport pel que fa a la urgència, recordada insistentment per molts líders libanesos, d'afavorir la repatriació dels refugiats sirians presents en el territori libanès. Referent a això, es va proposar convocar una conferència interparlamentària a Beirut, amb representants dels parlaments libanesos, russos, europeus, turcs, iranians i sirians per estudiar com repatriar els refugiats sirians.

La visita d'Aoun a Moscou té lloc en un moment en què els Estats Units està pressionant al govern libanès perquè redueixi la influència del partit xiïta Hezbollah. Segons els analistes libanesos, la delegació libanesa oficial va viatjar a Rússia també amb la intenció de diversificar els seus informes sobre escenaris internacionals.

Michel Aoun i molts altres líders libanesos reiteren que, segons ell, els països occidentals no tenen en compte les necessitats vitals del Líban pel que fa a la presència en el seu territori nacional de més d'un milió de refugiats.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS SANT, 18 D'ABRIL

MISSA DE LA CENA DEL SENYOR A TOTS ELS BISBATS CATALANS. A dintre de l'agenda trobareu tots els horaris.

DIVENDRES SANT, 19 D'ABRIL

JORNADA DE PORTES OBERTES AL MUSEU BÍBLIC TARRACONENSE. Lloc: Museu Bíblic Tarraconense, c. de les Coques, 1, Tarragona. Hora: de 10 a 13 h

DIUMENGE DE PASQUA, 21 D'ABRIL

MISSA DEL DIA DE PASQUA A TOTES LES DIÒCESIS CATALANES. A dintre de l'agenda trobareu tots els horaris.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.