Dimarts, 18 de Juny de 2019
Sant Marc i sant Marcel·lià, màrtirs
  • 19 de juny, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència Sexual en els Conflictes 2019
  • La imatge de la Mare de Déu del Remei retorna a la seva ermita
  • Renovats els membres del Patronat de la Sagrada Família
  • El Papa obre el debat per ordenar homes casats
  • Mèxic: L'Episcopat lamenta "amb dolor i tristesa" els assassinats de Leonardo i Norberto
  • Proper llançament del llibre "El Sínode per a l'Amazònia" del cardenal Hummes
  • Mons. Chica Arellano: planificar solucions sostenibles per fer front a la sequera
  • Mèxic serà seu de la IV Trobada Mundial de Joves organitzat per Scholas i World ORT
  • Colòmbia- El bisbe de Buenaventura: violència a nivells aterridors, la gent té por de denunciar
  • Papa a Frares Menors: prediquin la pau i continguin l'hemorràgia de l'abandonament

“El Mayor Regalo” al Sant Pau de Tarragona

El Col·legi Sant Pau Apòstol de Tarragona projectarà el film “El Mayor Regalo”, del director Juan Manuel Cotelo, el proper 11 d’abril a les 17.30h a la sala d’actes del centre. Es tracta del documental més vist de l’any a les sales de cinema de tot el país, i la quarta pel·lícula que més diners ha aconseguit a través de crowdfunding a Espanya. Només estrenant-se a 33 cinemes, va situar-se al TOP 10 de les pel·lícules més vistes de la cartellera, al costat de films que es projecten a 100, 200, 300 i 400 sales de cinema.

Col·legi Sant Pau Apòstol, 9 abril 19

De què va? “El Mayor Regalo” comença en mig de la filmació d’una pel·lícula del far west. El seu director no ha decidit quin final tindrà, però té clar que no es pot resoldre com sempre... a trets! Buscant un altre final, descobrirem una arma amb capacitat per a resoldre qualsevol conflicte. La estan utilitzant a França, Espanya, Irlanda, Mèxic, Colòmbia, Ruanda... i sempre funciona. Té un gran poder constructiu i és gratuïta. Tot i que cal ser molt valent per utilitzar-la. I fins aquí podem llegir. El que s’ha fet evident en els últims mesos, és que els espectadors no queden indiferents davant aquesta proposta que ha arribat ja a més de 18 països.

L’activitat persegueix recollir fons per fer sostenible el programa de formació on-line per a professors hondurenys anomenat Aula Compartida, impulsat per mestres i professors de les Escoles Diocesanes de Tarragona (EDT). Per això és es posa a disposició del públic una entrada solidària que inclou crispetes i refresc, pel donatiu de 5€.

Aquest programa col·labora en el desenvolupament educatiu de les escoles hondurenyes, solidaritzant-se amb els reptes educatius i socials d'aquest país. El 5 de març passat, s’iniciava la segona edició dels cursos online per a mestres hondurenys que enguany donarà servei i acompanyament a 150 mestres i professors d’escoles de Trujillo, al departament de Colón, Hondures. Això és possible gràcies a l’esforç dels docents de les Escoles Diocesanes de Tarragona, que han dissenyat a mida cursos de formació en les àrees de més interès dels claustres hondurenys. La seva tasca inclou l’acompanyament personalitzat a cadascun dels alumnes que estan rebent aquests cursos amb l’objectiu d’empoderar-los i que puguin desenvolupar la docència amb autonomia i recursos personals.

Es poden aconseguir entrades per a la sessió de cinema solidari a la consergeria del propi centre (Passeig Torroja s/n) o a través del correu colsantpau@colsantpau.com.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIMECRES, 19 DE JUNY

CELEBRACIÓ DE FINAL DE CURS AL SEMINARI CONCILIAR DE BARCELONA. Lloc: Seminari Conciliar de Barcelona, c. Diputació, 231, Barcelona. Hora: 19 h

DISSABTE, 22 DE JUNY

VETLLA EUCARÍSTICA DIOCESANA DEL CORPUSLloc: Basílica de la Sagrada Família, c. Mallorca, Barcelona. Hora: de 20 a 22 h

DIUMENGE, 23 DE JUNY

EUCARISTIA DE CORPUS A TOTS ELS BISBATS I PROCESSÓ DEL SANTÍSSIM. Bisbats catalans. A dintre de l'agenda hi ha tots els horarisAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.