Dissabte, 20 d'Abril de 2019
Sant Teòtim, bisbe
  • Els migrants guatemaltencs pateixen abusos no només de les pandilles, també dels funcionaris
  • Níger - Set mesos de captiveri del p. Pier Luigi Maccalli: testimonis i pregàries
  • Sir John Eliot Gardiner porta Semele de Händel al Palau de la Música Catalana
  • Catequesi del Papa: "Al Getsemaní, la soledat no dóna sortides, l'oració sí"
  • El Papa visitarà el Centre Penitenciari Velletri
  • L’Editorial Claret presenta Zapatos Rotos, una autobiografia poètica del fotògraf Joan Guerrero
  • Els bisbes catalans parlen de la Pasqua
  • Autoritzen l’Open Arms a salpar per portar ajut, però no per a tasques rescat
  • Pasqua, anhel de vida!
  • L'altar i la creu de Notre Dame de París llueixen intactes després de l'incendi

Es presenta “La música de la fe. Que no deje de sonar”, un llibre valent que planteja la transmissió de valors de la nostra societat, de Jesús Ballaz

La Llibreria Claret serà l’escenari, el proper dimecres dia 3 d’abril a les 19.00h, de la presentació del llibre “La música de la fe. Que no deje de sonar”. Jesús Ballaz, autor del libre, és llicenciat en Filosofia i Lletres i ha realitzat estudis de Teologia. És Premi Nacional de Traducció i Crítica de llibres infantils i autor de més de quaranta llibres de literatura infantil i juvenil, traduïts a diferents llengües. Es presentarà a la Sala Pere Casaldàliga Llibreria Claret (Roger de Llúria, 5, Barcelona).

Editorial Claret, 28 març 19

En l’acte de presentació hi intervindrà el Sr. Josep Otón, doctor en Història (UB) i catedràtic d’ensenyament secundari, docent a l’Institut Superior de Ciències Religioses de Barcelona; la Sra. Rosario Muñoz, mestre d’Educació Infantil, activista cristiana, voluntària del Banc d’Aliments, Grups de dol i àvia i el Sr. Jesús Ballaz, reconegut editor i autor del llibre.

Els sociòlegs de la cultura parlen d’una ruptura en la cadena de transmissió, quelcom que no només afecta a la religió, sinó també a la política i a les organitzacions socials. És en aquest context on l’autor vol transmetre als seus néts i a les futures generacions tot allò que ha anat aprenent al llarg dels anys, centrant-se sobretot en la fe cristiana. “No volia que es perdés aquesta part que jo he disfrutat i que m’ha ajudat a ser qui soc: la dimensió religiosa” afirma.

Ballaz respon a preguntes que s’ha anat fent al llarg dels anys. Preguntes que, com ell diu, no són molt diferents de les que li han anat fent persones del seu entorn i de la seva generació. Vol actuar com un mestre que ajuda a que aflorin les preguntes dels seus oients.

Defineix la seva intervenció com la d’un mestre que, a diferència del professor, intenta anar més enllà. Intenta educar, transmetre una manera de ser, de formar com a persona. I ho fa des del cor i la intel·ligència. Els seus suggeriments procedeixen del que ha alimentat en bona part les seves profundes conviccions. Gairebé totes estan relacionades amb la tradició cristiana en la qual el van formar i, que després, ha reformulat per mantenir-les com a guia de la seva vida. Ballaz, en definitiva, invita als seus néts – i a les noves generacions- a conèixer la fe cristiana, a explicar-los què és i què pot representar a la vida d’una persona. “Estic convençut de que aquesta herència, el cristianisme, segueix sent vàlida per les generacions que venen, encara que l’ambient està fent creure a molts que és quelcom del que s’han de desprendre”.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS SANT, 18 D'ABRIL

MISSA DE LA CENA DEL SENYOR A TOTS ELS BISBATS CATALANS. A dintre de l'agenda trobareu tots els horaris.

DIVENDRES SANT, 19 D'ABRIL

JORNADA DE PORTES OBERTES AL MUSEU BÍBLIC TARRACONENSE. Lloc: Museu Bíblic Tarraconense, c. de les Coques, 1, Tarragona. Hora: de 10 a 13 h

DIUMENGE DE PASQUA, 21 D'ABRIL

MISSA DEL DIA DE PASQUA A TOTES LES DIÒCESIS CATALANES. A dintre de l'agenda trobareu tots els horaris.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.