• ’Editorial Claret presenta “Canviar el consum per canviar la vida”, una proposta educativa i de conversió ecològica
  • Els targarins visqueren la gran festa religiosa i cultural del Corpus
  • Calor, crida de Sant'Egidio: Hi ha molts ancians en perill. No els deixem sols
  • El Secretariat Interdiocesà de Catequesi organitza les XVIIIes Jornades Interdiocesanes de Catequesi
  • La Filmoteca Vaticana presenta el "videocatecisme de l'Església Catòlica"
  • L’Orde del Sant Sepulcre nomena el català Enric Mas Vice-governador General per Llatinoamèrica
  • Cardenal Omella: «l’Eucaristia és el centre de la vida cristiana, que fa i construeix l’Església»
  • Mèxic - Sol·licitud d'asil s'ha convertit en un viacrucis per als immigrants
  • Polítics encara a la presó, esglésies assetjades, fidels atacats: el diàleg continua sent la solució a la crisi
  • Des d'avui 30a reunió del Consell de Cardenals amb el Papa

Es presenta “La música de la fe. Que no deje de sonar”, un llibre valent que planteja la transmissió de valors de la nostra societat, de Jesús Ballaz

La Llibreria Claret serà l’escenari, el proper dimecres dia 3 d’abril a les 19.00h, de la presentació del llibre “La música de la fe. Que no deje de sonar”. Jesús Ballaz, autor del libre, és llicenciat en Filosofia i Lletres i ha realitzat estudis de Teologia. És Premi Nacional de Traducció i Crítica de llibres infantils i autor de més de quaranta llibres de literatura infantil i juvenil, traduïts a diferents llengües. Es presentarà a la Sala Pere Casaldàliga Llibreria Claret (Roger de Llúria, 5, Barcelona).

Editorial Claret, 28 març 19

En l’acte de presentació hi intervindrà el Sr. Josep Otón, doctor en Història (UB) i catedràtic d’ensenyament secundari, docent a l’Institut Superior de Ciències Religioses de Barcelona; la Sra. Rosario Muñoz, mestre d’Educació Infantil, activista cristiana, voluntària del Banc d’Aliments, Grups de dol i àvia i el Sr. Jesús Ballaz, reconegut editor i autor del llibre.

Els sociòlegs de la cultura parlen d’una ruptura en la cadena de transmissió, quelcom que no només afecta a la religió, sinó també a la política i a les organitzacions socials. És en aquest context on l’autor vol transmetre als seus néts i a les futures generacions tot allò que ha anat aprenent al llarg dels anys, centrant-se sobretot en la fe cristiana. “No volia que es perdés aquesta part que jo he disfrutat i que m’ha ajudat a ser qui soc: la dimensió religiosa” afirma.

Ballaz respon a preguntes que s’ha anat fent al llarg dels anys. Preguntes que, com ell diu, no són molt diferents de les que li han anat fent persones del seu entorn i de la seva generació. Vol actuar com un mestre que ajuda a que aflorin les preguntes dels seus oients.

Defineix la seva intervenció com la d’un mestre que, a diferència del professor, intenta anar més enllà. Intenta educar, transmetre una manera de ser, de formar com a persona. I ho fa des del cor i la intel·ligència. Els seus suggeriments procedeixen del que ha alimentat en bona part les seves profundes conviccions. Gairebé totes estan relacionades amb la tradició cristiana en la qual el van formar i, que després, ha reformulat per mantenir-les com a guia de la seva vida. Ballaz, en definitiva, invita als seus néts – i a les noves generacions- a conèixer la fe cristiana, a explicar-los què és i què pot representar a la vida d’una persona. “Estic convençut de que aquesta herència, el cristianisme, segueix sent vàlida per les generacions que venen, encara que l’ambient està fent creure a molts que és quelcom del que s’han de desprendre”.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIMARTS, 25 DE JUNY

CURS SOBRE ANTONI GAUDÍ. Dies: del 25 al 28. Organitza: Ateneu Universitari Sant Pacià i Facultat Antoni Gaudí. Lloc: Facultat Antoni Gaudí, c. Diputació, 231, Barcelona. Hora: 17 h

DIMECRES, 26 DE JUNY

TALLER SOBRE “EDUCACIÓ DE LA INTIMITAT I PREVENCIÓ D’ABUSOS SEXUALS A MENORS”. A càrrec de: Lourdes Illán, psicòloga i sexòloga. Lloc: església de Sant Joan, Berga. Hora: 20.30 h

DIJOUS, 27 DE JUNY

JORNADA SOBRE ART I CULTURA RELIGIOSA A CATALUNYA. Organitzen: Institut Superior de Ciències Religioses de Vic i Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya. Lloc: Institut Superior de Ciències Religioses, Ronda de Francesc Camprodon, 2, Vic. Hora: de 9 a 17.30 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.