Dissabte, 20 d'Abril de 2019
Sant Teòtim, bisbe
  • Els migrants guatemaltencs pateixen abusos no només de les pandilles, també dels funcionaris
  • Níger - Set mesos de captiveri del p. Pier Luigi Maccalli: testimonis i pregàries
  • Sir John Eliot Gardiner porta Semele de Händel al Palau de la Música Catalana
  • Catequesi del Papa: "Al Getsemaní, la soledat no dóna sortides, l'oració sí"
  • El Papa visitarà el Centre Penitenciari Velletri
  • L’Editorial Claret presenta Zapatos Rotos, una autobiografia poètica del fotògraf Joan Guerrero
  • Els bisbes catalans parlen de la Pasqua
  • Autoritzen l’Open Arms a salpar per portar ajut, però no per a tasques rescat
  • Pasqua, anhel de vida!
  • L'altar i la creu de Notre Dame de París llueixen intactes després de l'incendi

Cicle de xerrades: La Sacralitat de Viure

Es presenta el cicle La sacralitat de viure organitzat conjuntament per l’Oficina d’Afers Religiosos i Biblioteques de Barcelona i que s’iniciarà el dijous 4 d’abril. El cicle consta de sis sessions en les quals es parlarà de la sacralitat de viure dialogant sobre ciència, rituals, arts, nutrició i salut, criança,... En definitiva, de tots aquells àmbits que ens fan tornar a connectar amb la nostra essència primera, més enllà d'uns dogmes i unes creences en particular.

Oficina d'Afers Religiosos, 27 març 19

Les persones convidades a participar en aquest cicle no només tenen un gran coneixement sobre les qüestions que tractaran sinó que totes elles tenen gran sensibilitat cap a la noció del sagrat.

Les tres primeres sessions seran:

Dijous 4 d’abril, 19 h La poesia, eina devocional. A càrrec de Lluís Solà, poeta i dramaturg, i Jesús Aguado, poeta i especialista en l’Índia. De l’Índia fins a casa nostra, ja sigui fa milers d’anys o avui mateix, la poesia ha servit per a lloar la bellesa, cantar el misteri i interrogar-se sobre un mateix. Biblioteca Guinardó - Mercè Rodoreda (Camèlies, 76-80).

Dilluns 8 d’abril, 19 h Infància i adolescència: cel i terra. A càrrec de Sònia Kliass, psicòloga i assessora familiar, i Sònia Castaño, educadora. Dos valuosos testimonis que compartiran les seves visions sobre com acompanyar infants i adolescents des del respecte pel que són, amb amor i consciència, perquè no perdin la seva connexió vital.
Biblioteca Vila de Gràcia (Torrent de l’Olla, 104).

Dilluns 15 d’abril, 19 h Ecologia profunda. A càrrec Ángeles Parra, directora de Biocultura i presidenta de Vida Sana, i Pedro Burruezo, músic, periodista i director de The Ecologist.
N’hi ha prou amb una defensa del medi ambient utilitarista i superficial, o més aviat cal una ecologia que tingui en compte també els anhels espirituals i profunds de l’ésser humà? Biblioteca Sagrada Família – Josep M. Ainaud de Lasarte (Provença, 480)

Podeu consultar tot el programa en el següent enllaç: https://ajuntament.barcelona.cat/oficina-afers-religiosos/ca/noticia/nou-cicle-de-xerrades-de-l-oar-i-biblioteques-de-barcelona-sacralitatdeviure


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS SANT, 18 D'ABRIL

MISSA DE LA CENA DEL SENYOR A TOTS ELS BISBATS CATALANS. A dintre de l'agenda trobareu tots els horaris.

DIVENDRES SANT, 19 D'ABRIL

JORNADA DE PORTES OBERTES AL MUSEU BÍBLIC TARRACONENSE. Lloc: Museu Bíblic Tarraconense, c. de les Coques, 1, Tarragona. Hora: de 10 a 13 h

DIUMENGE DE PASQUA, 21 D'ABRIL

MISSA DEL DIA DE PASQUA A TOTES LES DIÒCESIS CATALANES. A dintre de l'agenda trobareu tots els horaris.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.