Diumenge, 25 d'Agost de 2019
  • Fundació Pere Tarrés: Gairebé 500 infants en situació vulnerable comencen els casals socials
  • Els joves de Càritas «fan enrenou»
  • Visites guiades a la catedral de la Seu d’Urgell
  • La Ciutat del Vaticà tindrà un sistema per denunciar abusos sexuals
  • Per primera vegada s'obre al públic la casa natal de Joan Pau I
  • Religiosos Escolapis visiten La Seu d'Urgell
  • L’enriquiment del diàleg interreligiós
  • Migrants: Església xilena demana solucions que involucrin tots els països de la regió
  • QUE TINGUEU UNES BONES VACANCES
  • L'ITF porta a Barcelona la llicenciatura en teologia fonamental

Cicle de xerrades: La Sacralitat de Viure

Es presenta el cicle La sacralitat de viure organitzat conjuntament per l’Oficina d’Afers Religiosos i Biblioteques de Barcelona i que s’iniciarà el dijous 4 d’abril. El cicle consta de sis sessions en les quals es parlarà de la sacralitat de viure dialogant sobre ciència, rituals, arts, nutrició i salut, criança,... En definitiva, de tots aquells àmbits que ens fan tornar a connectar amb la nostra essència primera, més enllà d'uns dogmes i unes creences en particular.

Oficina d'Afers Religiosos, 27 març 19

Les persones convidades a participar en aquest cicle no només tenen un gran coneixement sobre les qüestions que tractaran sinó que totes elles tenen gran sensibilitat cap a la noció del sagrat.

Les tres primeres sessions seran:

Dijous 4 d’abril, 19 h La poesia, eina devocional. A càrrec de Lluís Solà, poeta i dramaturg, i Jesús Aguado, poeta i especialista en l’Índia. De l’Índia fins a casa nostra, ja sigui fa milers d’anys o avui mateix, la poesia ha servit per a lloar la bellesa, cantar el misteri i interrogar-se sobre un mateix. Biblioteca Guinardó - Mercè Rodoreda (Camèlies, 76-80).

Dilluns 8 d’abril, 19 h Infància i adolescència: cel i terra. A càrrec de Sònia Kliass, psicòloga i assessora familiar, i Sònia Castaño, educadora. Dos valuosos testimonis que compartiran les seves visions sobre com acompanyar infants i adolescents des del respecte pel que són, amb amor i consciència, perquè no perdin la seva connexió vital.
Biblioteca Vila de Gràcia (Torrent de l’Olla, 104).

Dilluns 15 d’abril, 19 h Ecologia profunda. A càrrec Ángeles Parra, directora de Biocultura i presidenta de Vida Sana, i Pedro Burruezo, músic, periodista i director de The Ecologist.
N’hi ha prou amb una defensa del medi ambient utilitarista i superficial, o més aviat cal una ecologia que tingui en compte també els anhels espirituals i profunds de l’ésser humà? Biblioteca Sagrada Família – Josep M. Ainaud de Lasarte (Provença, 480)

Podeu consultar tot el programa en el següent enllaç: https://ajuntament.barcelona.cat/oficina-afers-religiosos/ca/noticia/nou-cicle-de-xerrades-de-l-oar-i-biblioteques-de-barcelona-sacralitatdeviure


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS, 1 D'AGOST

CURS PRÀCTIC D’ICONOGRAFIA BIZANTINAA càrrec de: Neculai Saftiu, mestre iconogràfic. Dies: de l’1 al 6. Lloc: L’Albà (prop de Santes Creus). Més informació: tel. 678 933 391

DISSABTE, 3 D'AGOST

9è FESTIVAL DE MÚSICA DELS PIRINEUS. A càrrec d’: Auditexaudi. Lloc: Seminari, c. del Bisbe Benlloch, 9, La Seu d’Urgell. Hora: 21 h

DILLUNS, 5 D'AGOST

SETMANA DE PREGÀRIA AMB EL LEMA “JESÚS, MESTRE DE PREGÀRIA”. Organitza: Renovació Carismàtica Catòlica en l’Esperit a Catalunya. Dies: del 5 al 9. A càrrec del: P. Josep M. Massana. Lloc: Casal de Pau (a 3Km d’Arbúcies). Més informació: tel. 669 130 010 (Maria Artigas) o 618 293 992 (Ricard Martínez)Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.