Dimarts, 26 de Maig de 2020
Sant Felip Neri, prevere
  • El Papa reprendrà el rés del Regina Coeli amb fidels a la plaça de Sant Pere
  • Assistència als oficis de Montserrat durant la Fase 1
  • La tornada de la Missa Dominical al Bisbat de Lleida
  • Una Eucaristia per commemorar el final de curs
  • El coronavirus posa en risc el primer Congrés dels nens de la Infància Missionera a Malawi
  • El Museu Episcopal de Vic reobre portes aquest dissabte amb una aposta per gaudir de l'art amb seguretat
  • Nova comunitat de la xarxa d'Hospitalitat a Sant Cugat del Vallès
  • Catholic Relief Service llança una campanya per acabar amb la fam
  • El Papa: La unitat no és només el resultat de la nostra acció, és do de l'Esperit
  • Dissabte 30 de maig la pregària del Rosari amb el papa Francesc

Cicle de xerrades: La Sacralitat de Viure

Es presenta el cicle La sacralitat de viure organitzat conjuntament per l’Oficina d’Afers Religiosos i Biblioteques de Barcelona i que s’iniciarà el dijous 4 d’abril. El cicle consta de sis sessions en les quals es parlarà de la sacralitat de viure dialogant sobre ciència, rituals, arts, nutrició i salut, criança,... En definitiva, de tots aquells àmbits que ens fan tornar a connectar amb la nostra essència primera, més enllà d'uns dogmes i unes creences en particular.

Oficina d'Afers Religiosos, 27 març 19

Les persones convidades a participar en aquest cicle no només tenen un gran coneixement sobre les qüestions que tractaran sinó que totes elles tenen gran sensibilitat cap a la noció del sagrat.

Les tres primeres sessions seran:

Dijous 4 d’abril, 19 h La poesia, eina devocional. A càrrec de Lluís Solà, poeta i dramaturg, i Jesús Aguado, poeta i especialista en l’Índia. De l’Índia fins a casa nostra, ja sigui fa milers d’anys o avui mateix, la poesia ha servit per a lloar la bellesa, cantar el misteri i interrogar-se sobre un mateix. Biblioteca Guinardó - Mercè Rodoreda (Camèlies, 76-80).

Dilluns 8 d’abril, 19 h Infància i adolescència: cel i terra. A càrrec de Sònia Kliass, psicòloga i assessora familiar, i Sònia Castaño, educadora. Dos valuosos testimonis que compartiran les seves visions sobre com acompanyar infants i adolescents des del respecte pel que són, amb amor i consciència, perquè no perdin la seva connexió vital.
Biblioteca Vila de Gràcia (Torrent de l’Olla, 104).

Dilluns 15 d’abril, 19 h Ecologia profunda. A càrrec Ángeles Parra, directora de Biocultura i presidenta de Vida Sana, i Pedro Burruezo, músic, periodista i director de The Ecologist.
N’hi ha prou amb una defensa del medi ambient utilitarista i superficial, o més aviat cal una ecologia que tingui en compte també els anhels espirituals i profunds de l’ésser humà? Biblioteca Sagrada Família – Josep M. Ainaud de Lasarte (Provença, 480)

Podeu consultar tot el programa en el següent enllaç: https://ajuntament.barcelona.cat/oficina-afers-religiosos/ca/noticia/nou-cicle-de-xerrades-de-l-oar-i-biblioteques-de-barcelona-sacralitatdeviure


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

Si vols escoltar les laudes cantades, connecta't al facebook de Cor Nou amb l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström, cada dia a les 6.30 h (matí).

Els dimarts, a les 21.30 h, grup de pregària (bilingüe) amb Cor Nou.

Els dissabtes a les 19.00 h, lloança, amb Cor Nou.

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020


Fundació
Institució Josefa Maresch

Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.