Dimarts, 18 de Juny de 2019
Sant Marc i sant Marcel·lià, màrtirs
  • 19 de juny, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència Sexual en els Conflictes 2019
  • La imatge de la Mare de Déu del Remei retorna a la seva ermita
  • Renovats els membres del Patronat de la Sagrada Família
  • El Papa obre el debat per ordenar homes casats
  • Mèxic: L'Episcopat lamenta "amb dolor i tristesa" els assassinats de Leonardo i Norberto
  • Proper llançament del llibre "El Sínode per a l'Amazònia" del cardenal Hummes
  • Mons. Chica Arellano: planificar solucions sostenibles per fer front a la sequera
  • Mèxic serà seu de la IV Trobada Mundial de Joves organitzat per Scholas i World ORT
  • Colòmbia- El bisbe de Buenaventura: violència a nivells aterridors, la gent té por de denunciar
  • Papa a Frares Menors: prediquin la pau i continguin l'hemorràgia de l'abandonament

Cicle de xerrades: La Sacralitat de Viure

Es presenta el cicle La sacralitat de viure organitzat conjuntament per l’Oficina d’Afers Religiosos i Biblioteques de Barcelona i que s’iniciarà el dijous 4 d’abril. El cicle consta de sis sessions en les quals es parlarà de la sacralitat de viure dialogant sobre ciència, rituals, arts, nutrició i salut, criança,... En definitiva, de tots aquells àmbits que ens fan tornar a connectar amb la nostra essència primera, més enllà d'uns dogmes i unes creences en particular.

Oficina d'Afers Religiosos, 27 març 19

Les persones convidades a participar en aquest cicle no només tenen un gran coneixement sobre les qüestions que tractaran sinó que totes elles tenen gran sensibilitat cap a la noció del sagrat.

Les tres primeres sessions seran:

Dijous 4 d’abril, 19 h La poesia, eina devocional. A càrrec de Lluís Solà, poeta i dramaturg, i Jesús Aguado, poeta i especialista en l’Índia. De l’Índia fins a casa nostra, ja sigui fa milers d’anys o avui mateix, la poesia ha servit per a lloar la bellesa, cantar el misteri i interrogar-se sobre un mateix. Biblioteca Guinardó - Mercè Rodoreda (Camèlies, 76-80).

Dilluns 8 d’abril, 19 h Infància i adolescència: cel i terra. A càrrec de Sònia Kliass, psicòloga i assessora familiar, i Sònia Castaño, educadora. Dos valuosos testimonis que compartiran les seves visions sobre com acompanyar infants i adolescents des del respecte pel que són, amb amor i consciència, perquè no perdin la seva connexió vital.
Biblioteca Vila de Gràcia (Torrent de l’Olla, 104).

Dilluns 15 d’abril, 19 h Ecologia profunda. A càrrec Ángeles Parra, directora de Biocultura i presidenta de Vida Sana, i Pedro Burruezo, músic, periodista i director de The Ecologist.
N’hi ha prou amb una defensa del medi ambient utilitarista i superficial, o més aviat cal una ecologia que tingui en compte també els anhels espirituals i profunds de l’ésser humà? Biblioteca Sagrada Família – Josep M. Ainaud de Lasarte (Provença, 480)

Podeu consultar tot el programa en el següent enllaç: https://ajuntament.barcelona.cat/oficina-afers-religiosos/ca/noticia/nou-cicle-de-xerrades-de-l-oar-i-biblioteques-de-barcelona-sacralitatdeviure


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIMECRES, 19 DE JUNY

CELEBRACIÓ DE FINAL DE CURS AL SEMINARI CONCILIAR DE BARCELONA. Lloc: Seminari Conciliar de Barcelona, c. Diputació, 231, Barcelona. Hora: 19 h

DISSABTE, 22 DE JUNY

VETLLA EUCARÍSTICA DIOCESANA DEL CORPUSLloc: Basílica de la Sagrada Família, c. Mallorca, Barcelona. Hora: de 20 a 22 h

DIUMENGE, 23 DE JUNY

EUCARISTIA DE CORPUS A TOTS ELS BISBATS I PROCESSÓ DEL SANTÍSSIM. Bisbats catalans. A dintre de l'agenda hi ha tots els horarisAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.