Dissabte, 20 d'Abril de 2019
Sant Teòtim, bisbe
  • Els migrants guatemaltencs pateixen abusos no només de les pandilles, també dels funcionaris
  • Níger - Set mesos de captiveri del p. Pier Luigi Maccalli: testimonis i pregàries
  • Sir John Eliot Gardiner porta Semele de Händel al Palau de la Música Catalana
  • Catequesi del Papa: "Al Getsemaní, la soledat no dóna sortides, l'oració sí"
  • El Papa visitarà el Centre Penitenciari Velletri
  • L’Editorial Claret presenta Zapatos Rotos, una autobiografia poètica del fotògraf Joan Guerrero
  • Els bisbes catalans parlen de la Pasqua
  • Autoritzen l’Open Arms a salpar per portar ajut, però no per a tasques rescat
  • Pasqua, anhel de vida!
  • L'altar i la creu de Notre Dame de París llueixen intactes després de l'incendi

El Papa signa a Loreto l'exhortació postsinodal

"En el temps de Quaresma, el Senyor ens convida a la conversió. Cada un de nosaltres ha de sentir interpel·lat per aquesta crida, corregint alguna cosa en la seva vida, en la seva manera de pensar, actuar i viure les relacions amb el proïsme ", va recordar el papa Francesc al migdia d'aquest diumenge 24 de març, a treure el cap a la finestra del Palau Apostòlic per resar juntament amb els milers de fidels de tot el món congregats a la plaça de Sant Pere.

AICA, 25 març 19

El Sant Pare va arribar al Centre juvenil "Joan Pau II" de Montoroso, on el van rebre l'arquebisbe prelat de Loreto, monsenyor Fabio Dal Cin, i les autoritats locals, el pontífex es va traslladar en cotxe fins al Santuari.

Allí el pontífex va resar davant la imatge de la santíssima Mare de Déu abans de celebrar la missa. Durant 15 minuts, davant la imatge mariana, el papa Francesc es va recollir en silenciosa pregària.

El Papa no va pronunciar l'homilia i algunes de les seves paraules que van introduir l'Oració dels fidels van ser: "Maria és l'arca de l'aliança nova i eterna: en ella es compleix el misteri del Fill de Déu fet home per obra de l'Esperit Sant. Preguem al Senyor amb fe i humilitat. Diguem junts: Que la teva paraula es compleixi en nosaltres, Senyor ".

Immediatament després, sempre a la Santa Casa, sobre l'altar davant de la imatge de la Verge Negra de Loreto, el Papa va signar l'exhortació apostòlica postsinodal en forma de Carta als Joves, com a conclusió del Sínode celebrat al Vaticà el mes d'octubre passat. "Viu Crist, esperança nostra" és el títol del text original en castellà, que es publicarà més endavant.

Un esdeveniment històric -assenyala Vatican Media- ha estat definit per molts: l'altra signatura d'una exhortació apostòlica fora del Vaticà va passar amb sant Joan Pau II el 1995, quan amb ocasió d'un viatge a l'Àfrica es va donar a conèixer l'Exhortació "Ecclesia in Africa".


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS SANT, 18 D'ABRIL

MISSA DE LA CENA DEL SENYOR A TOTS ELS BISBATS CATALANS. A dintre de l'agenda trobareu tots els horaris.

DIVENDRES SANT, 19 D'ABRIL

JORNADA DE PORTES OBERTES AL MUSEU BÍBLIC TARRACONENSE. Lloc: Museu Bíblic Tarraconense, c. de les Coques, 1, Tarragona. Hora: de 10 a 13 h

DIUMENGE DE PASQUA, 21 D'ABRIL

MISSA DEL DIA DE PASQUA A TOTES LES DIÒCESIS CATALANES. A dintre de l'agenda trobareu tots els horaris.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.