Dimarts, 18 de Juny de 2019
Sant Marc i sant Marcel·lià, màrtirs
  • 19 de juny, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència Sexual en els Conflictes 2019
  • La imatge de la Mare de Déu del Remei retorna a la seva ermita
  • Renovats els membres del Patronat de la Sagrada Família
  • El Papa obre el debat per ordenar homes casats
  • Mèxic: L'Episcopat lamenta "amb dolor i tristesa" els assassinats de Leonardo i Norberto
  • Proper llançament del llibre "El Sínode per a l'Amazònia" del cardenal Hummes
  • Mons. Chica Arellano: planificar solucions sostenibles per fer front a la sequera
  • Mèxic serà seu de la IV Trobada Mundial de Joves organitzat per Scholas i World ORT
  • Colòmbia- El bisbe de Buenaventura: violència a nivells aterridors, la gent té por de denunciar
  • Papa a Frares Menors: prediquin la pau i continguin l'hemorràgia de l'abandonament

El Papa signa a Loreto l'exhortació postsinodal

"En el temps de Quaresma, el Senyor ens convida a la conversió. Cada un de nosaltres ha de sentir interpel·lat per aquesta crida, corregint alguna cosa en la seva vida, en la seva manera de pensar, actuar i viure les relacions amb el proïsme ", va recordar el papa Francesc al migdia d'aquest diumenge 24 de març, a treure el cap a la finestra del Palau Apostòlic per resar juntament amb els milers de fidels de tot el món congregats a la plaça de Sant Pere.

AICA, 25 març 19

El Sant Pare va arribar al Centre juvenil "Joan Pau II" de Montoroso, on el van rebre l'arquebisbe prelat de Loreto, monsenyor Fabio Dal Cin, i les autoritats locals, el pontífex es va traslladar en cotxe fins al Santuari.

Allí el pontífex va resar davant la imatge de la santíssima Mare de Déu abans de celebrar la missa. Durant 15 minuts, davant la imatge mariana, el papa Francesc es va recollir en silenciosa pregària.

El Papa no va pronunciar l'homilia i algunes de les seves paraules que van introduir l'Oració dels fidels van ser: "Maria és l'arca de l'aliança nova i eterna: en ella es compleix el misteri del Fill de Déu fet home per obra de l'Esperit Sant. Preguem al Senyor amb fe i humilitat. Diguem junts: Que la teva paraula es compleixi en nosaltres, Senyor ".

Immediatament després, sempre a la Santa Casa, sobre l'altar davant de la imatge de la Verge Negra de Loreto, el Papa va signar l'exhortació apostòlica postsinodal en forma de Carta als Joves, com a conclusió del Sínode celebrat al Vaticà el mes d'octubre passat. "Viu Crist, esperança nostra" és el títol del text original en castellà, que es publicarà més endavant.

Un esdeveniment històric -assenyala Vatican Media- ha estat definit per molts: l'altra signatura d'una exhortació apostòlica fora del Vaticà va passar amb sant Joan Pau II el 1995, quan amb ocasió d'un viatge a l'Àfrica es va donar a conèixer l'Exhortació "Ecclesia in Africa".


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIMECRES, 19 DE JUNY

CELEBRACIÓ DE FINAL DE CURS AL SEMINARI CONCILIAR DE BARCELONA. Lloc: Seminari Conciliar de Barcelona, c. Diputació, 231, Barcelona. Hora: 19 h

DISSABTE, 22 DE JUNY

VETLLA EUCARÍSTICA DIOCESANA DEL CORPUSLloc: Basílica de la Sagrada Família, c. Mallorca, Barcelona. Hora: de 20 a 22 h

DIUMENGE, 23 DE JUNY

EUCARISTIA DE CORPUS A TOTS ELS BISBATS I PROCESSÓ DEL SANTÍSSIM. Bisbats catalans. A dintre de l'agenda hi ha tots els horarisAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.