• Xile: No a l'ensenyament optatiu de la religió a l'escola
  • Un filipí, nou mestre general dels dominics
  • Elefantes i Manolo García estrenen la cançó “Agua” a favor d'Oxfam Intermón
  • Bisbe Sergi Gordo: «Fem del mar la nostra llar»
  • El papa Francesc nomena 9 membres de la Congregació per al Clergat
  • Funeral Cardenal Sardi. Bertone: "Mestre de la teologia moral"
  • Bisbes: "Veneçuela crida per un canvi de rumb, per un retorn a la Constitució"
  • L’organista de Saint Eustache de París, Thomas Ospital, interpretarà obres del gran repertori romàntic a Montserrat
  • "Protegir i salvaguardar els drets humans" de mariners i pescadors
  • El Papa: "Que s'arribi a un acord que posi fi al patiment a Veneçuela"

El papa Francesc visita de sorpresa a una Fundació per a discapacitats

A la tarda d'aquest diumenge 24 de juny, el papa Francesc va realitzar una visita sorpresa a la seu de la Fundació “Durante y después de nosotros” i la Cooperativa OSA, per a persones amb discapacitat greu, als afores de Roma. Segons ha informat l'Oficina de Premsa de la Santa Seu el pontífex va estar unes dues hores al lloc i va conèixer un projecte de vida i autonomia per persones amb discapacitat greu.

AICA, 26 juny 18

El Sant Pare va ser rebut amb aplaudiments i emoció pels més de 200 interns d'aquest projecte a qui el Papa, un per un, li va donar la mà i va conversar breument.

El president de la Cooperativa OSA, Giuseppe Milanese va il·lustrar al pontífex en detall la iniciativa d'habitatge solidari, dirigida a discapacitats greus i dissenyats per assegurar que la Cooperativa i les seves famílies rebin un lloc per construir un projecte de vida i assistència, fins i tot quan estiguin destinats a romandre sols.

"Casa OSA -va explicar el president- és un projecte de vida que estimula les emocions, les actituds, les relacions i els desitjos dels assistits i que sosté a les famílies l'únic desig és garantir un futur digne per als seus fills, fins i tot quan ja no estiguin amb ells".

El papa Francesc va dedicar paraules d'alè i va agrair a tots per la feina i pel moment "de celebració en família" que va passar al costat d'ells.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DILLUNS, 15 DE JULIOL

32è CURSET D’ESTIU AMB EL TEMA “SÍNODE PER A L’ESPERANÇA”. Sessió sobre “La sinodalitat, un camí per al tercer mil·lenni”. Organitza: bisbat de Vic. Dies: del 15 al 17. Lloc: Seminari de Vic. Hora: de 10 a 17 h. Més informació i inscripcions: tel. 938 832 655.

DISSABTE, 20 DE JULIOL

ORDENACIÓ DIACONAL DEL GERMÀ CARMELITA BLADIMIR RAMOS, PER LA PREGÀRIA I LA IMPOSICIÓ DE MANS DE MONS. JOSEP ÀNGEL SAIZ, BISBE DE TERRASSA. Lloc: parròquia de la Mare de Déu del Carme, Terrassa. Hora: 20 h

DILLUNS, 22 DE JULIOL

I TROBADA D’ANIMADORS DE CANT PER A LA LITÚRGIA. Formació intensiva en el ministeri de l’animació del cant en la litúrgia. La ponència d’enguany la impartiran M. Teresa Gamisans i Pau Prades, amb el títol «El diumenge: anunci i cant de la Paraula»Dies: del 22 al 27. A càrrec de: Montserrat Lluveras. Lloc: Monestir de Montserrat



Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.