• Diumenge de la Paraula i IV Setmana de la Bíblia
  • Kenya: La campanya de Quaresma se centrarà en una bona gestió de la creació
  • Seminari "L’acompanyament a la persona reclusa"
  • Líbia: després de Berlín creix l'esperança de pau
  • Aplec de docents cristians al Bisbat de Sant Feliu de Llobregat
  • Cent anys del naixement de Chiara Lubich
  • "Mitjans de comunicació i proximitat": Comença la 24a Jornada de Sant Francesc de Sales a Lourdes
  • L’interior de la Sagrada Família, protagonista de l’acte central de la Setmana de la Bíblia
  • 55enes Jornades de Qüestions Pastorals de Castelldaura
  • Ordenació presbiteral de Mn. Antoni Coll i Casals a la Catedral de Girona

Bonhoeffer, combatent de la ideologia nacionalsocialista

La Facultat de Teologia de Catalunya i l'Església Èvangèlica de parla alemanya de Barcelona, conviden a demà dimecres a un l'acte de commemoració dels cent anys del naixement del teòleg protestant alemany Dietrich Bonhoeffer. Bonhoeffer combaté la ideologia nacionalsocialista amb la seva paraula i els seus escrits, per la qual cosa fou arrestat i conduït al camp de concentració de Flossenbürg on va ser penjat l'any 1945. Bonhoeffer fou vicari de la parròquia alemanya evangèlica de Barcelona en els anys 1928-29.

Flama.info, 16 gener 07

Durant l'acte hi intervindràn Karl-August Baudach, membre de la comunitat evangèlica que parlarà sobre els Records d'infància amb Dietrich Bonhoeffer a Barcelona; Lluís Duch, monjo de Montserrat i professor de la Facultat de teologia, que parlarà del Coratge civil de Dietrich Bonhoeffer; i Klaus Berger, professor de la Facultat de Teologia Evangèlica de Heidelberg, que parlarà sobre Dietrich Bonhoeffers Kirchenbegriff.

Durant l'acte hi haurà una meditació musical "Von guten Mächten" a càrrec de Matthias Weinmann i Judith Hämmerling-Weinmann.

L'acte s'iniciarà a les 12 hores amb una salutació del Dr. Armand Puig, Degà-President de la Facultat de Teologia i de la Sra. Susanne Storck, Rectora de la Parròquia Evengàlica. El clourà Mons. Lluís Martínez Sistach, Gran Canceller i Arquebisbe de Barcelona. Seguidament s'inaugurarà l'exposició "Dietrich Bonhoeffer, cent anys".


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIMECRES 22 DE GENER

55 JORNADES DE QÜESTIONS PASTORALS AMB EL TEMA “DÉU T’ESTIMA! L’ANUNCI MÉS GRAN ALS JOVESDies: 21 i 22. Organitza: Centre Sacerdotal Rosselló. Lloc: Castelldaura, Carretera de Sant Pere de Premià s/n, Premià de Dalt. Hora: 10.45 h  

DIJOUS 23 DE GENER

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE ALS 25 ANYS DEL CONCILI PROVINCIAL TARRACONENSE. AMB FIDELITAT I AMB LLIBERTAT, DE MONTSERRAT COLL I AURELI ORTÍN. Acte presidit per Mons. Joan Planellas, arquebisbe de Tarragona. Lloc: Casa dels Concilis, c. de les Coques, 1C, Tarragona. Hora: 19 h

DISSABTE, 15 DE FEBRER

RECÉS DIRIGIT PER MN. JOAN COSTA A CAN MASRIERA (SANT ANDREU DE LLAVANERES). Organitzat per Metges Cristians de Catalunya i la Federació de Cristians de Catalunya. Hora: 10.30 h i les 18.00 h. Dinar (15 euros). Més informació: 93 363 03 64.

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.