• Xile: No a l'ensenyament optatiu de la religió a l'escola
  • Un filipí, nou mestre general dels dominics
  • Elefantes i Manolo García estrenen la cançó “Agua” a favor d'Oxfam Intermón
  • Bisbe Sergi Gordo: «Fem del mar la nostra llar»
  • El papa Francesc nomena 9 membres de la Congregació per al Clergat
  • Funeral Cardenal Sardi. Bertone: "Mestre de la teologia moral"
  • Bisbes: "Veneçuela crida per un canvi de rumb, per un retorn a la Constitució"
  • L’organista de Saint Eustache de París, Thomas Ospital, interpretarà obres del gran repertori romàntic a Montserrat
  • "Protegir i salvaguardar els drets humans" de mariners i pescadors
  • El Papa: "Que s'arribi a un acord que posi fi al patiment a Veneçuela"

La FEDAIA torna a dibuixar somriures amb la seva festa solidària amb la infància en risc

Solidaritzar-se amb els infants en situació de desemparament o risc d'exclusió social. És l'objectiu de la festa "Somriu per la infància" que la FEDAIA organitza anualment al parc temàtic de Port Aventura Park i que enguany arriba a la seva cinquena edició.

Redacció, 16 maig 17

Sota el lema #somriuxlainfancia5 la FEDAIA celebrarà el dissabte 20 de maig una nova edició d'aquest esdeveniment amb el qual es busca sensibilitzar i solidaritzar la societat sobre la necessitat de garantir la igualtat d'oportunitats de tots els infants, especialment dels més vulnerables, però també que els infants atesos per diferents entitats sense ànim de lucre gaudeixin d'un dia d’emoció, aventures i solidaritat.

En aquesta edició participaran al voltant de 4.000 infants de més de 100 centres i serveis i també infants de famílies d’acollida. A més, aquell dia tothom que vulgui sumar-se a la festa ho podrà fer comprant entrades solidàries a un preu excepcional de 20€, sempre que s’adquireixin a través de la pàgina web www.somriuperlainfancia.org. Part de la recaptació es destinarà a impulsar programes per afavorir la igualtat d’oportunitats entre els infants, adolescents i joves vulnerables.

Perquè sigui un dia especial, hi haurà actors que dinamitzaran la jornada, un photocall, tallers de perruqueria creativa, una màster class de zumba i un Mannequin Challenge pels drets de la infància. Amb la intenció de sensibilitzar la societat, la FEDAIA recollirà "somriures solidaris" en xarxes socials, una activitat amb la qual s’anima als usuaris a compartir fotografies.

S'ha triat el somriure com a lema d'aquesta festa perquè és un element d'unió que iguala tots els infants més enllà de la seva situació social o econòmica. 

Aquesta acció es realitza amb la col·laboració de la Fundació PortAventura, que centra els seus esforços en el suport a projectes i jornades dedicades a nens i joves en risc d'exclusió per raons socials, de salut o econòmiques. A més hi participen l'Obra Social "la Caixa", l'Ajuntament de Tarragona, l'Ajuntament de Barcelona, Rodalies de Catalunya, Cadena SER, Marc Martí, Mamma Proof, Sortir amb nens, OP & Kids, El Club dels Tarraconins, Kids i Adolescents.cat.

Què és la FEDAIA?

És la plataforma que agrupa a Catalunya el conjunt d’entitats d’infància, joves i famílies en situació de risc social o desemparament. Nascuda l’any 1996, està formada per 91 entitats que atenen més de 100.000 infants i 35.000 famílies a través de serveis en l’àmbit de l’acció social, l’educació, la formació prelaboral i l’atenció a les famílies, com per exemple centres d’acollida residencial i familiar, adopció, pisos assistits, punts de trobada, residències maternals, centres oberts, serveis de teràpia familiar, UEC o PFI, entre d’altres.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DILLUNS, 15 DE JULIOL

32è CURSET D’ESTIU AMB EL TEMA “SÍNODE PER A L’ESPERANÇA”. Sessió sobre “La sinodalitat, un camí per al tercer mil·lenni”. Organitza: bisbat de Vic. Dies: del 15 al 17. Lloc: Seminari de Vic. Hora: de 10 a 17 h. Més informació i inscripcions: tel. 938 832 655.

DISSABTE, 20 DE JULIOL

ORDENACIÓ DIACONAL DEL GERMÀ CARMELITA BLADIMIR RAMOS, PER LA PREGÀRIA I LA IMPOSICIÓ DE MANS DE MONS. JOSEP ÀNGEL SAIZ, BISBE DE TERRASSA. Lloc: parròquia de la Mare de Déu del Carme, Terrassa. Hora: 20 h

DILLUNS, 22 DE JULIOL

I TROBADA D’ANIMADORS DE CANT PER A LA LITÚRGIA. Formació intensiva en el ministeri de l’animació del cant en la litúrgia. La ponència d’enguany la impartiran M. Teresa Gamisans i Pau Prades, amb el títol «El diumenge: anunci i cant de la Paraula»Dies: del 22 al 27. A càrrec de: Montserrat Lluveras. Lloc: Monestir de MontserratAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.