Dijous, 22 d'Agost de 2019
  • Fundació Pere Tarrés: Gairebé 500 infants en situació vulnerable comencen els casals socials
  • Els joves de Càritas «fan enrenou»
  • Visites guiades a la catedral de la Seu d’Urgell
  • La Ciutat del Vaticà tindrà un sistema per denunciar abusos sexuals
  • Per primera vegada s'obre al públic la casa natal de Joan Pau I
  • Religiosos Escolapis visiten La Seu d'Urgell
  • L’enriquiment del diàleg interreligiós
  • Migrants: Església xilena demana solucions que involucrin tots els països de la regió
  • QUE TINGUEU UNES BONES VACANCES
  • L'ITF porta a Barcelona la llicenciatura en teologia fonamental

La Universitat de Navarra llança el Diploma en línia de Pedagogia de la fe per a catequistes i educadors

L'Institut Superior de Ciències Religioses de la Universitat de Navarra ha llançat el Diploma en línia de Pedagogia de la fe. El programa s'adreça a qualsevol persona interessada a adquirir coneixements sobre educació i didàctica de la religió catòlica, que ajudin a aconseguir una formació religiosa eficaç per a la transmissió de la fe.

Redacció, 10 gener 17

D'interès per a catequistes, pares de família, educadors i agents pastorals, aquest programa està format per quatre assignatures repartides en 18 crèdits ECTS i es pot cursar en un termini de fins a dos anys, explica la Universitat en un comunicat.

Noves edicions d'altres diplomes en línia

Així mateix, l'Institut ha posat en marxa noves edicions del Diploma en línia de Teologia Bíblica i el Diploma en línia de Teologia. El primer consta de 25 crèdits repartits en 7 assignatures, a través de les quals l'alumne podrà aprofundir en el coneixement de la Sagrada Escriptura. Està destinat a qualsevol persona interessada a conèixer millor la Bíblia, ampliar coneixements o especialitzar-se.

El Diploma en línia de Teologia ofereix coneixement científic de les veritats fonamentals de la fe cristiana seguint el Magisteri de l'Església Catòlica, amb l'objectiu que els alumnes sàpiguen raonar i transmetre la seva fe en diàleg obert amb la societat actual. Està format per 9 assignatures repartides en 37 crèdits.

Els tres diplomes començaran el 15 de febrer. El seu caràcter en línia permet que l'alumne estudiï i treballi de forma flexible, amb un sistema d'avaluació contínua basat en activitats com fòrums, tests i classes en línia. Els estudis tenen un examen final presencial als campus de la Universitat de Navarra a Pamplona o Madrid, segons informa Religión Confidencial.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS, 1 D'AGOST

CURS PRÀCTIC D’ICONOGRAFIA BIZANTINAA càrrec de: Neculai Saftiu, mestre iconogràfic. Dies: de l’1 al 6. Lloc: L’Albà (prop de Santes Creus). Més informació: tel. 678 933 391

DISSABTE, 3 D'AGOST

9è FESTIVAL DE MÚSICA DELS PIRINEUS. A càrrec d’: Auditexaudi. Lloc: Seminari, c. del Bisbe Benlloch, 9, La Seu d’Urgell. Hora: 21 h

DILLUNS, 5 D'AGOST

SETMANA DE PREGÀRIA AMB EL LEMA “JESÚS, MESTRE DE PREGÀRIA”. Organitza: Renovació Carismàtica Catòlica en l’Esperit a Catalunya. Dies: del 5 al 9. A càrrec del: P. Josep M. Massana. Lloc: Casal de Pau (a 3Km d’Arbúcies). Més informació: tel. 669 130 010 (Maria Artigas) o 618 293 992 (Ricard Martínez)Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.