Dissabte, 7 de Desembre de 2019
Sant Ambròs, bisbe i doctor
  • Justícia i Pau, menció honorífica del Premi Voluntariat 2019 per la seva actuació a les presons catalanes
  • Els bisbes catalans parlen de la Solemnitat de la Immaculada Concepció de la Benaurada Verge Maria
  • 57 persones mortes en el naufragi d'una pastera a Mauritània camí de les Canàries
  • El C6 ultima aspectes de la nova constitució apostòlica sobre la Cúria Romana
  • La cripta de la Sagrada Família recupera l’orgue
  • Mor fra Josep Massana
  • "Fundem la nostra vida en el Senyor i no en les aparences"
  • Mons. Bernardito Auza s'incorpora a la Nunciatura Apostòlica a Espanya
  • Eutanàsia, bisbes espanyols: "No és humà causar mort, si ho és alleujar el dolor"
  • El Vídeo del Papa: Cada nen que pateix és un crit que s'eleva a Déu

La Universitat de Navarra llança el Diploma en línia de Pedagogia de la fe per a catequistes i educadors

L'Institut Superior de Ciències Religioses de la Universitat de Navarra ha llançat el Diploma en línia de Pedagogia de la fe. El programa s'adreça a qualsevol persona interessada a adquirir coneixements sobre educació i didàctica de la religió catòlica, que ajudin a aconseguir una formació religiosa eficaç per a la transmissió de la fe.

Redacció, 10 gener 17

D'interès per a catequistes, pares de família, educadors i agents pastorals, aquest programa està format per quatre assignatures repartides en 18 crèdits ECTS i es pot cursar en un termini de fins a dos anys, explica la Universitat en un comunicat.

Noves edicions d'altres diplomes en línia

Així mateix, l'Institut ha posat en marxa noves edicions del Diploma en línia de Teologia Bíblica i el Diploma en línia de Teologia. El primer consta de 25 crèdits repartits en 7 assignatures, a través de les quals l'alumne podrà aprofundir en el coneixement de la Sagrada Escriptura. Està destinat a qualsevol persona interessada a conèixer millor la Bíblia, ampliar coneixements o especialitzar-se.

El Diploma en línia de Teologia ofereix coneixement científic de les veritats fonamentals de la fe cristiana seguint el Magisteri de l'Església Catòlica, amb l'objectiu que els alumnes sàpiguen raonar i transmetre la seva fe en diàleg obert amb la societat actual. Està format per 9 assignatures repartides en 37 crèdits.

Els tres diplomes començaran el 15 de febrer. El seu caràcter en línia permet que l'alumne estudiï i treballi de forma flexible, amb un sistema d'avaluació contínua basat en activitats com fòrums, tests i classes en línia. Els estudis tenen un examen final presencial als campus de la Universitat de Navarra a Pamplona o Madrid, segons informa Religión Confidencial.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DISSABTE 7 DE DESEMBRE

VETLLA DE LA IMMACULADA, AMB EL LEMA “ESCOLTEU A MARIA, LA INFLUENCER DE DÉU”. Organitzen: delegacions de joventut de Barcelona, Sant Feliu de Llobregat i Terrassa. Lloc: Basílica de la Mare de Déu de la Mercè, Barcelona. Hora: 21 h

DIUMENGE 8 DE DESEMBRE

RETRANSMISSIÓ DE LA MISSA. Presideix la celebració: Mn. Carles Cahuana. Intervenció en els cants: Coral de l’Escola Maria Ward, de Badalona (Barcelonès, arxidiòcesi de Barcelona). Director: Toni Balada. Canal: TVE 2. Hora: 10.30 h

DIMARTS 10 DE DESEMBRE

NANOÈXODE. TROBADA SOBRE LA (NANO)CIÈNCIA I L’ART DES DE TEMPS IMMEMORIALS. Organitzen: Espai Nano (Associació Catalana de Comunicació Científica) i Ateneu Universitari Sant Pacià. Hi intervindran: investigadors científics, artistes i teòlegs: Jordi Díaz-Marcos, Víctor F. Puntes, Francisco Valderrama, Laura Lechuga, Pep Gatell, Emili Marlès, Joan Mendoza i Raül Toran. Actuacions musicals basades en nanotecnologia d’Antonie Reserbat-Plantey, Banda xdifference, Eudald Dantí i Josep Lluís Viladot. Lloc: Basílica dels Sants Màrtirs Just i Pastor, pl. de Sant Just, s/n, Barcelona. Hora: 19 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.