Dijous, 22 d'Agost de 2019
  • Fundació Pere Tarrés: Gairebé 500 infants en situació vulnerable comencen els casals socials
  • Els joves de Càritas «fan enrenou»
  • Visites guiades a la catedral de la Seu d’Urgell
  • La Ciutat del Vaticà tindrà un sistema per denunciar abusos sexuals
  • Per primera vegada s'obre al públic la casa natal de Joan Pau I
  • Religiosos Escolapis visiten La Seu d'Urgell
  • L’enriquiment del diàleg interreligiós
  • Migrants: Església xilena demana solucions que involucrin tots els països de la regió
  • QUE TINGUEU UNES BONES VACANCES
  • L'ITF porta a Barcelona la llicenciatura en teologia fonamental

El pessebre de Corbera estrena il·luminació

El pessebre vivent iniciarà nova temporada dissabte i espera rebre prop de 25.000 visitants en les seves 49 representacions, fins al 15 de gener del 2017.

Maria José Rodríguez/El Punt Avui, 5 desembre 16

Cada any dóna el tret de sortida de Nadal. El pessebre vivent de Corbera de Llobregat, el més matiner de Catalunya, arrenca dissabte la nova temporada nadalenca. En el seu procés de millora contínua, l'associació Amics de Corbera, entitat que s'encarrega de l'organització des del 1962, estrena il·luminació i millora la teatralització de les seves representacions. La 55a temporada s'allargarà fins al diumenge 15 de gener del 2017. En total es faran 49 representacions a la penya del Corb, i es preveu l'assistència de prop de 25.000 visitants.

Enguany, com a novetat, el pessebre vivent té una nova direcció de les representacions, a càrrec de dues persones del món del teatre, per optimitzar els diferents quadres escènics. Això implica un increment de la teatralització i la dinamització de cada quadre, que anirà en benefici global de l'obra i dels espectadors. D'altra banda, també s'estrena la il·luminació de diferents quadres escènics, cosa que permetrà generar nous efectes lumínics i de colors en diferents espais del recinte.

Al pessebre hi tornaran a participar, un any més, més de 250 voluntaris (200 dels quals són actuants), la majoria dels quals són veïns i veïnes de la localitat que participen en l'esdeveniment i es converteixen en figures protagonistes del pessebre. Les representacions es faran en un circuit de 700 metres dins d'un entorn de més de 14.000 metres quadrats, en el qual s'interpretaran 15 escenes, com ara l'anunciació, l'anunci de l'àngel als pastors, el naixement a la cova, la vida familiar a Natzaret, escenes d'oficis artesanals catalans o la típica tradició de fer cagar el tió. Aquest any els visitants tindran com a fita localitzar el caganer, que s'amagarà entre els boscos del recinte.

Representacions

Dies: 3, 4, 5-8, 10, 11, 17, 18, 24-26 de desembre i 1, 5-8, 14 i 15 de gener.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS, 1 D'AGOST

CURS PRÀCTIC D’ICONOGRAFIA BIZANTINAA càrrec de: Neculai Saftiu, mestre iconogràfic. Dies: de l’1 al 6. Lloc: L’Albà (prop de Santes Creus). Més informació: tel. 678 933 391

DISSABTE, 3 D'AGOST

9è FESTIVAL DE MÚSICA DELS PIRINEUS. A càrrec d’: Auditexaudi. Lloc: Seminari, c. del Bisbe Benlloch, 9, La Seu d’Urgell. Hora: 21 h

DILLUNS, 5 D'AGOST

SETMANA DE PREGÀRIA AMB EL LEMA “JESÚS, MESTRE DE PREGÀRIA”. Organitza: Renovació Carismàtica Catòlica en l’Esperit a Catalunya. Dies: del 5 al 9. A càrrec del: P. Josep M. Massana. Lloc: Casal de Pau (a 3Km d’Arbúcies). Més informació: tel. 669 130 010 (Maria Artigas) o 618 293 992 (Ricard Martínez)Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.