Divendres, 3 d'Abril de 2020
Sant Ricard, bisbe
  • Els Salesians de Don Bosco davant la pandèmia del coronavirus
  • La Setmana Santa a Montserrat, en directe per les TV de la Xarxa de Comunicació Local i Montserrat RTV
  • La Catedral de Girona oferirà en streaming les celebracions litúrgiques de la Setmana Santa
  • Horaris de Setmana Santa als mitjans de comunicació
  • Setmana Santa a la Catedral de Barcelona
  • El Seminari de Vic cedeix 30 habitacions per a pacients de coronavirus
  • La gent més empobrida s'està tornant encara més pobre perquè no pot assumir l'alt cost de la vida
  • Celebració de la Setmana Santa a la Diòcesi d'Urgell
  • 24 hores d'activitat esportiva a favor del Banc dels Aliments
  • Els bisbes catalans parlen de la Setmana Santa en temps de pandèmia

El pessebre de Corbera estrena il·luminació

El pessebre vivent iniciarà nova temporada dissabte i espera rebre prop de 25.000 visitants en les seves 49 representacions, fins al 15 de gener del 2017.

Maria José Rodríguez/El Punt Avui, 5 desembre 16

Cada any dóna el tret de sortida de Nadal. El pessebre vivent de Corbera de Llobregat, el més matiner de Catalunya, arrenca dissabte la nova temporada nadalenca. En el seu procés de millora contínua, l'associació Amics de Corbera, entitat que s'encarrega de l'organització des del 1962, estrena il·luminació i millora la teatralització de les seves representacions. La 55a temporada s'allargarà fins al diumenge 15 de gener del 2017. En total es faran 49 representacions a la penya del Corb, i es preveu l'assistència de prop de 25.000 visitants.

Enguany, com a novetat, el pessebre vivent té una nova direcció de les representacions, a càrrec de dues persones del món del teatre, per optimitzar els diferents quadres escènics. Això implica un increment de la teatralització i la dinamització de cada quadre, que anirà en benefici global de l'obra i dels espectadors. D'altra banda, també s'estrena la il·luminació de diferents quadres escènics, cosa que permetrà generar nous efectes lumínics i de colors en diferents espais del recinte.

Al pessebre hi tornaran a participar, un any més, més de 250 voluntaris (200 dels quals són actuants), la majoria dels quals són veïns i veïnes de la localitat que participen en l'esdeveniment i es converteixen en figures protagonistes del pessebre. Les representacions es faran en un circuit de 700 metres dins d'un entorn de més de 14.000 metres quadrats, en el qual s'interpretaran 15 escenes, com ara l'anunciació, l'anunci de l'àngel als pastors, el naixement a la cova, la vida familiar a Natzaret, escenes d'oficis artesanals catalans o la típica tradició de fer cagar el tió. Aquest any els visitants tindran com a fita localitzar el caganer, que s'amagarà entre els boscos del recinte.

Representacions

Dies: 3, 4, 5-8, 10, 11, 17, 18, 24-26 de desembre i 1, 5-8, 14 i 15 de gener.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

Si vols escoltar les vespres cantades, connecta't al facebook de Cor Nou amb l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström, cada dia a les 19.00 h.

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020


Fundació
Institució Josefa Maresch

Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.