Dijous, 22 d'Agost de 2019
  • Fundació Pere Tarrés: Gairebé 500 infants en situació vulnerable comencen els casals socials
  • Els joves de Càritas «fan enrenou»
  • Visites guiades a la catedral de la Seu d’Urgell
  • La Ciutat del Vaticà tindrà un sistema per denunciar abusos sexuals
  • Per primera vegada s'obre al públic la casa natal de Joan Pau I
  • Religiosos Escolapis visiten La Seu d'Urgell
  • L’enriquiment del diàleg interreligiós
  • Migrants: Església xilena demana solucions que involucrin tots els països de la regió
  • QUE TINGUEU UNES BONES VACANCES
  • L'ITF porta a Barcelona la llicenciatura en teologia fonamental

El Rosari, síntesi de la història de la misericòrdia de Déu

El Sant Pare va presidir una vigília d'oració dins de la celebració del Jubileu Marià i va repassar els moments més transcendentals de Maria al costat de Jesús.

es.aleteia.org/ 3, 11 octubre 16

En el decurs de la Vetlla d'Oració Mariana, en ocasió del Jubileu Marià, el papa Francesc va recordar la importància de la figura de la Mare de Déu tot destacant que Maria va fer al llarg de la seva vida el que es demana a l'Església: fer memòria perpètua de Crist. Maria expressa la riquesa de la misericòrdia divina que es troba en cada fet diari.

En la seva homilia, el Bisbe de Roma va recordar els moments fonamentals de la vida de Jesús en companyia de Maria.

Igualment, va afirmar que "amb la ment i el cor hem anat als dies del compliment de la missió de Crist en el món. La resurrecció com a senyal de l'amor extrem del Pare que torna la vida a tot i és anticipació de la nostra condició futura. L'Ascenció com a participació de la glòria del Pare i la pentecosta, expressió de la missió de l'Església a la història, fins a la fi dels temps sota la guia de l'Esperit Sant.

Per molts aspectes, va seguir, l'oració del Rosari és la síntesi de la història de la misericòrdia de Déu que es transforma en història de salvació per a aquells que es deixen tocar per la gràcia.

A part, Maria ens permet comprendre què significa ser deixeble de Crist. Ella va ser escollida per ser la Mare i va aprendre a ser deixeble, també. El seu primer acte va ser escoltar Déu i obeir l'anunci de l'Àngel, obrint el seu cor a la maternitat divina. Posteriorment, va seguir Jesús escoltant cada paraula, conservant-ho tot en el seu cor i es va convertir en memòria viva dels signes realitzats pel Fill de Déu per promoure la nostra fe.

Al final de la missa, el Papa va invocar Maria amb la certesa de saber que ens donarà socors amb la seva misericòrdia maternal.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS, 1 D'AGOST

CURS PRÀCTIC D’ICONOGRAFIA BIZANTINAA càrrec de: Neculai Saftiu, mestre iconogràfic. Dies: de l’1 al 6. Lloc: L’Albà (prop de Santes Creus). Més informació: tel. 678 933 391

DISSABTE, 3 D'AGOST

9è FESTIVAL DE MÚSICA DELS PIRINEUS. A càrrec d’: Auditexaudi. Lloc: Seminari, c. del Bisbe Benlloch, 9, La Seu d’Urgell. Hora: 21 h

DILLUNS, 5 D'AGOST

SETMANA DE PREGÀRIA AMB EL LEMA “JESÚS, MESTRE DE PREGÀRIA”. Organitza: Renovació Carismàtica Catòlica en l’Esperit a Catalunya. Dies: del 5 al 9. A càrrec del: P. Josep M. Massana. Lloc: Casal de Pau (a 3Km d’Arbúcies). Més informació: tel. 669 130 010 (Maria Artigas) o 618 293 992 (Ricard Martínez)Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.