• Nova missa vespertina a la basílica de la Sagrada Família
  • 4 de cada 10 persones pobres considera que la seva salut és regular, dolenta o molt dolenta
  • El món admira l'ONU com a vehicle per aconseguir la pau, la seguretat i els drets humans universals
  • El Papa: "Els projectes humans sense la signatura de Déu fallen"
  • Catalonia Sacra se suma a les Jornades Europees del Patrimoni
  • El papa Francesc resa i demana més suport per a malalts d'Alzheimer
  • Sant Tomàs d'Aquino reuneix estudiants europeus i americans
  • La Santa Seu s'instal·la permanentment a l'OEA
  • La Sagrada Família acull una representació del ‘Misteri de la Selva’
  • El Papa obrirà el Mes Missioner Extraordinari a la basílica de Sant Pere

El vertigen d'educar els fills

Posar l'educació dels fills "en mans de Déu". Aquest és el consell que dóna a pares i mares l'arquebisbe de Barcelona Joan Josep Omella.

Aleteia 3, 4 octubre 16

L'arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella, acompanya a la reflexió sobre l'educació dels fills, un camí no sempre fàcil. 

Omella es basa en l'experiència d'un jove matrimoni que va conèixer a l'Institut d'Ensenyament Mitjà. Els joves, davant el naixement del seu primer fill, van explicar a Omella que les seves vides havien canviat completament i que era ara quan recordaven els propis pares "d'una altra manera", tot afegint el vertigen que provoca pensar que l'educació dels fills "recau en les nostres mans".

L'arquebisbe reconeix que aquest és el pensament de milers de famílies que es plantegen constantment si ho estant fent correctament o no.

Molts pares han passat o estan passant per experiències de dolor davant del que ells mateixos defineixen com "fracàs en l'educació dels fills", preguntant-se constantment on s'ha pogut fallar o què s'ha fet tan malament per rebre el rebuig dels propis fills.

És aleshores que l'arquebisbe anima a la pregària, a demanar ajuda a Déu per rebre la seva guia. I mantenir l'esperança, estimar encara més els fills amb les seves debilitats i defectes, amb els seus encants, esperances i somnis de futur.

Joan Josep Omella envia aquest missatge a tots els pares i educadors: "Els vostres fills, els petits, els joves a qui proveu d'educar, estan en mans de Déu, tot sortirà bé". 


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIJOUS, 19 DE SETEMBRE

CONGRÉS NACIONAL DE MISSIONS, amb motiu del Mes Missioner Extraordinari “Batejats i enviats: l’Església de Crist en missió al món”, convocat pel papa Francesc per a l’octubre de 2019. Dies: del 19 al 22. Lloc: Parròquia de Sant Francesc de Borja, c. Maldonado, 1, Madrid.

DIVENDRES, 20 DE SETEMBRE

ESPECTACLE “MISERICÒRDIA: DE REUS AL CEL”. Aquest espectacle escènic de cant, música, dansa i teatre narra l’aparició de la Mare de Déu de Misericòrdia a la pastoreta Isabel Besora explicant també detalls i trames secundàries, a partir de l’estudi de textos i publicacions. A càrrec de: l’Orfeó Reusenc. Lloc: Prioral de Sant Pere, Reus. Hora: 21.30 h

DIUMENGE, 22 DE SETEMBRE

ORDENACIÓ PRESBITERAL DE MN. JORDI MONDRAGÓN I MN. JAVIER OJEDA, PER LA PREGÀRIA I LA IMPOSICIÓ DE MANS DE MONS. AGUSTÍ CORTÉS, BISBE DE SANT FELIU DE LLOBREGATLloc: Catedral de Sant Llorenç, Sant Feliu de Llobregat. Hora: 18 h

REPRESENTACIÓ DEL MISTERI DE LA SELVA, el drama sacre assumpcionista més antic d’Europa en llengua romànica. Acte presidit pel cardenal Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona. Lloc: Basílica de la Sagrada Família, Barcelona. Hora: 20 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.