Dimecres, 17 de Juliol de 2019
Santa Marcel•lina, verge
  • El Vaticà es convertirà en el primer Estat "lliure de plàstic d'un sol ús"
  • Primer cas d'Ebola a Goma, ciutat congolesa d'un milió d'habitants
  • El dispositiu d'atenció immediata pels MENA, a Collserola
  • Mèxic: Pregària per les víctimes d'abusos a l'Església
  • Filipines: Davant "l'emergència climàtica", els bisbes convoquen a una "conversió ecològica"
  • Encontre a Canàries de seminaristes de batxillerat
  • El Cardenal Omella rep el bisbe anglicà a Espanya
  • El franciscà guanyador del premi global de mestres 2019 visita Buenos Aires
  • Nacions Unides proclama el 22 d'agost Dia Internacional de les Víctimes de Violència per Motius Religiosos
  • Tàrrega celebrà amb nodrida participació les Festes del Carme 2019

El vertigen d'educar els fills

Posar l'educació dels fills "en mans de Déu". Aquest és el consell que dóna a pares i mares l'arquebisbe de Barcelona Joan Josep Omella.

Aleteia 3, 4 octubre 16

L'arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella, acompanya a la reflexió sobre l'educació dels fills, un camí no sempre fàcil. 

Omella es basa en l'experiència d'un jove matrimoni que va conèixer a l'Institut d'Ensenyament Mitjà. Els joves, davant el naixement del seu primer fill, van explicar a Omella que les seves vides havien canviat completament i que era ara quan recordaven els propis pares "d'una altra manera", tot afegint el vertigen que provoca pensar que l'educació dels fills "recau en les nostres mans".

L'arquebisbe reconeix que aquest és el pensament de milers de famílies que es plantegen constantment si ho estant fent correctament o no.

Molts pares han passat o estan passant per experiències de dolor davant del que ells mateixos defineixen com "fracàs en l'educació dels fills", preguntant-se constantment on s'ha pogut fallar o què s'ha fet tan malament per rebre el rebuig dels propis fills.

És aleshores que l'arquebisbe anima a la pregària, a demanar ajuda a Déu per rebre la seva guia. I mantenir l'esperança, estimar encara més els fills amb les seves debilitats i defectes, amb els seus encants, esperances i somnis de futur.

Joan Josep Omella envia aquest missatge a tots els pares i educadors: "Els vostres fills, els petits, els joves a qui proveu d'educar, estan en mans de Déu, tot sortirà bé". 


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIMECRES, 17 DE JULIOL

32è CURSET D’ESTIU AMB EL TEMA “SÍNODE PER A L’ESPERANÇA”. Sessió sobre “El Sínode diocesà”. Organitza: bisbat de Vic. Dies: del 15 al 17. Lloc: Seminari de Vic. Hora: de 10 a 17 h. A dintre l'agenda hi ha l'horari.

DISSABTE, 20 DE JULIOL

ORDENACIÓ DIACONAL DEL GERMÀ CARMELITA BLADIMIR RAMOS, PER LA PREGÀRIA I LA IMPOSICIÓ DE MANS DE MONS. JOSEP ÀNGEL SAIZ, BISBE DE TERRASSA. Lloc: parròquia de la Mare de Déu del Carme, Terrassa. Hora: 20 h

DILLUNS, 22 DE JULIOL

I TROBADA D’ANIMADORS DE CANT PER A LA LITÚRGIA. Formació intensiva en el ministeri de l’animació del cant en la litúrgia. La ponència d’enguany la impartiran M. Teresa Gamisans i Pau Prades, amb el títol «El diumenge: anunci i cant de la Paraula»Dies: del 22 al 27. A càrrec de: Montserrat Lluveras. Lloc: Monestir de MontserratAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.