Dilluns, 1 de Juny de 2020
Sant Justí, màrtir
  • XV Premi Memorial Joan Gomis: S'obre el període d'admissió d'obres i candidatures
  • Actualització de les mesures de prevenció davant l'entrada a la fase II del desconfinament al Bisbat de Girona
  • El P. Ramon Ribera-Mariné celebra el jubileu monàstic a Montserrat
  • Sant Pau VI a la Litúrgia de les Hores
  • Endesa reforça el servei elèctric de Montserrat amb un sistema de control remot
  • La basílica de la Nativitat de Betlem reobre les seves portes
  • La Pontifícia Universitat Antonianum té nou rector
  • La Catedral de Barcelona publica les homilies de Setmana Santa del cardenal Omella
  • Pérez Esquivel: Fem que sorgeixin rius subterranis de solidaritat
  • Els bisbes catalans parlen de la solemnitat de la Pentecosta i del Dia de l'Acció Catòlica i de l'Apostolat Seglar

La FEDAIA celebra la Festa de les famílies solidàries

Sensibilitzar, conscienciar i informar la societat sobre l’acolliment familiar, una mesura de protecció infantil que continua sent desconeguda per a la majoria de la ciutadania i que representa una gran oportunitat per a molts infants en situació de desemparament. Aquest és un dels objectius amb els quals la FEDAIA, la federació d'entitats catalanes que treballen amb infants en situació de desemparament o risc d'exclusió social, celebrarà el divendres 24 de juny la Festa de les famílies solidàries al parc aquàtic Illa Fantasia.

FEDAIA, 17 juny 16

Per fer possible l’esdeveniment, s’han posat a la venda entrades solidàries que tenen un preu especial de 13 €. La FEDAIA disposarà, a més, de 300 entrades gratuïtes cedides pel parc per poder convidar a passar un dia d’oci i esbarjo a Illa Fantasia a les famílies d’acollida de Catalunya. Part de la recaptació es destinarà a projectes de la Federació destinats a infants i famílies en situació de desemparament o risc d'exclusió social

L’esdeveniment compta amb el suport de l’Institut Català de l'Acolliment i de l'Adopció (ICAA) i busca potenciar l’acolliment familiar, un recurs que té com a objectiu proporcionar a un infant que ho necessita durant un temps determinat un entorn familiar i tot el que això implica: afecte, atenció individualitzada, nous models i referents familiars. 

Durant tota la jornada hi haurà un punt informatiu en què les persones que ho desitgin podran rebre més informació sobre l’acolliment familiar, així com també sobre les entitats de la FEDAIA que el desenvolupen: AD’Iniciatives Socials, Casa Sant Josep, Cel Obert, Creu Roja, Drecera, Infància i Família, Intress i Ires. Perquè sigui un dia excepcional, tots els assistents podran gaudir d’una Aquasound Pool Party, una activitat del parc que es realitza en la gran piscina d’ones, amb el millor DJ de Mashup, DJ Surda, a partir de les 15.30 h.

L'Institut Català de l'Acolliment i de l'Adopció (ICAA) depèn del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i té per finalitat primordial contribuir a potenciar una política global d'adopcions i d'acolliment simple en família aliena, d'agilitar els processos de valoració de la idoneïtat de les persones o famílies que opten per l'acolliment o per l'adopció, i de tramitar, quan correspongui, l'adopció internacional.

Durant el 2015, 1.018 infants i adolescents a Catalunya van ser acollits per 628 famílies, però se’n necessiten més. La nostra legislació diu que l'acolliment familiar, sempre que sigui possible, té preferència davant d’altres mesures de protecció perquè té la capacitat d'oferir als infants un entorn d’exclusivitat i d’individualitat que els permet vincular-se amb referents afectius estables i segurs.

Més informació: http://www.festafamiliessolidaries.org/


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

Si vols escoltar les laudes cantades, connecta't al facebook de Cor Nou amb l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström, cada dia a les 6.30 h (matí).

Els dimarts, a les 21.30 h, grup de pregària (bilingüe) amb Cor Nou.

Els dissabtes a les 19.00 h, lloança, amb Cor Nou.

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020


Fundació
Institució Josefa Maresch

Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.