Dilluns, 15 d'Octubre de 2018
Santa Teresa de Jesús, verge i doctora
  • El President de Càritas Espanyola coneix la realitat de Càritas diocesana d’Urgell
  • Les pèrdues econòmiques pels desastres climàtics creixen un 151% en vint anys
  • El papa Francesc recorda el llegat i els dons de sant Joan Pau II
  • Nous nomenaments signats per l'Arquebisbe de Tarragona
  • Els aiguats deixen 10 morts i un desaparegut a Mallorca
  • El papa Francesc possiblement viatjarà a Madagascar el 2019
  • Els bisbes catalans parlen de la canonització del papa Pau VI i l’arquebisbe Óscar Romero
  • Coneguem quina és la tasca del missioner germà de La Salle Joan Sala Coll
  • L’embassament de Riudecanyes i la Sagrada Família, objectius gihadistes
  • "L'avortament no és un dret, és com pagar a un sicari per resoldre un problema"

S'obre la matrícula del diploma Blanquerna en Comunicació Institucional i Religió a l'Era Digital

Blanquerna ofereix un any més el Diploma d’Especialització Universitària en Comunicació Institucional i Religió a l’Era Digital, un postgrau únic a l’Estat espanyol que combina la tríada comunicació, religió i noves tecnologies i que enguany arriba a la seva tercera edició.

Blanquerna, 15 setembre 15

Entre els més de trenta professors i professionals que imparteixen el diploma, aquest any s’hi incorpora el professor Antonio Spadaro, SJ, considerat una autoritat mundial en comunicació i religió i expert en Ciberteologia, i també la religiosa experta en mitjans digitals Xiskya Valladares.

A més a més, com cada any, comptaran amb el periodista vaticanista italià del diari Il Corriere della Sera Luigi Accattoli; el president d’Aleteia, fundador de Zenit i cofundador d'H2onews, Jesús Colina, i la periodista Paloma Gómez Borrero, entre d’altres.

Aquesta tercera edició incorpora nous “labs” en gestió de crisis comunicatives, seminaris, eines interactives i estudis de cas en màrqueting i món digital religiós.

Aquest títol propi de la Universitat Ramon Llull, i que neix de l’Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura, té com a objectiu formar professionals competents en la comunicació i la imatge pública d’entitats eclesials i religioses així com també explorar les noves possibilitats comunicatives que ofereix l’entorn digital per transmetre el missatge religiós i institucional.

La flexibilitat horària (un divendres a la tarda i un dissabte al matí al mes i una setmana el mes de juny de 2016) permeten combinar-lo amb altres ocupacions.

Aquest curs (octubre-juny) es completa amb una visita a Roma a les institucions mediàtiques vaticanes. El període de matriculació per al curs 2015-2016 és de l'1 i al 30 de setembre.

La preinscripció pot ser en línia o presencial a la Secretaria de Màsters i Postgraus de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIVENDRES, 12 D'OCTUBRE

65a JORNADA GENERAL DE L’ACCIÓ CATÒLICA OBRERA AMB EL LEMA “ANEU PER TOT ARREU I DONEU FRUIT”. Lloc: col·legi Salesians Sant Joan Bosco, Pg. Vall d’Hebron, 258, Barcelona. Hora: 9.30 h

DISSABTE, 13 D'OCTUBRE

OBRA DE TEATRE “POBRECITO FRANCISCO DE ASÍS”. Obra de teatre sobre Sant Francesc d'Assís, adreçada a tos els públics, amb dos actors, un com a Francesc i l’altre que arriba a donar cos a 12 personatges. És un obra interactiva, dinàmica, i contundent en el seu missatge, narrat en llenguatge actual. Lloc: Caputxins d’Igualada, c. Caputxins, 66, Igualada. Hora: de 17.30 a 19.30 h

DIUMENGE, 14 D'OCTUBRE

CANONITZACIÓ DE PAU VI, ÒSCAR ROMERO I ALTRES BEATS. Lloc: Plaça de Sant Pere, Ciutat del Vaticà. Hora: 10.15 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.