Diumenge, 24 de Març de 2019
Sant Adelmar, abat
  • Per l'acollida i inclusió d'infants i joves emigrats sols
  • Creix la pobresa i les desigualtats després de 2 anys de millora lleugera
  • "Promoveu una sanitat solidària i inclusiva" demana el Papa als pediatres
  • Cloenda de la fase diocesana de la causa de beatificació i canonització del P. Butinyà
  • El papa Francesc encoratja els joves a no esperar el futur per començar a actuar
  • Obrir una aixeta i obtenir aigua potable, un gest quotidià impossible per 2.100 milions de persones
  • "Per a Marià Mullerat ser metge i alcalde era un apostolat"
  • Nova Zelanda prohibeix la venda d'armes d'assalt i semiautomàtiques
  • Els bisbes catalans parlen de la Jornada a favor de la vida
  • El Papa a polítics eslaus: sigueu protagonistes de la fraternitat i promotors del bé comú

S'obre la matrícula del diploma Blanquerna en Comunicació Institucional i Religió a l'Era Digital

Blanquerna ofereix un any més el Diploma d’Especialització Universitària en Comunicació Institucional i Religió a l’Era Digital, un postgrau únic a l’Estat espanyol que combina la tríada comunicació, religió i noves tecnologies i que enguany arriba a la seva tercera edició.

Blanquerna, 15 setembre 15

Entre els més de trenta professors i professionals que imparteixen el diploma, aquest any s’hi incorpora el professor Antonio Spadaro, SJ, considerat una autoritat mundial en comunicació i religió i expert en Ciberteologia, i també la religiosa experta en mitjans digitals Xiskya Valladares.

A més a més, com cada any, comptaran amb el periodista vaticanista italià del diari Il Corriere della Sera Luigi Accattoli; el president d’Aleteia, fundador de Zenit i cofundador d'H2onews, Jesús Colina, i la periodista Paloma Gómez Borrero, entre d’altres.

Aquesta tercera edició incorpora nous “labs” en gestió de crisis comunicatives, seminaris, eines interactives i estudis de cas en màrqueting i món digital religiós.

Aquest títol propi de la Universitat Ramon Llull, i que neix de l’Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura, té com a objectiu formar professionals competents en la comunicació i la imatge pública d’entitats eclesials i religioses així com també explorar les noves possibilitats comunicatives que ofereix l’entorn digital per transmetre el missatge religiós i institucional.

La flexibilitat horària (un divendres a la tarda i un dissabte al matí al mes i una setmana el mes de juny de 2016) permeten combinar-lo amb altres ocupacions.

Aquest curs (octubre-juny) es completa amb una visita a Roma a les institucions mediàtiques vaticanes. El període de matriculació per al curs 2015-2016 és de l'1 i al 30 de setembre.

La preinscripció pot ser en línia o presencial a la Secretaria de Màsters i Postgraus de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIVENDRES, 22 DE MARÇ

XXI JORNADES NACIONALS DELS PROFESSIONALS SANITARIS CRISTIANS. Les Jornades ofereixen als professionals sanitaris cristians, laics (metges, personal d’infermeria, psicòlegs, treballadores socials, etc.) compartir experiències, reflexionar junts per animar i estimular a tots per ser testimonis de l’Evangeli en el món sanitari. Lloc: Av. del Cardenal Vidal i Barraquer, 15, Barcelona. Hora: 15.30 h

DISSABTE, 23 DE MARÇ

BEATIFICACIÓ DEL SERVENT DE DÉU MARIÀ MULLERAT I SOLDEVILA. Celebració presidida pel cardenal Angelo Becciu, prefecte de la Congregació de les Causes dels Sants. Lloc: Catedral de Tarragona. Hora: 11 h

DILLUNS, 25 DE MARÇ

CONFERÈNCIA-COL·LOQUI: PARRÒQUIES AMB COMPROMÍS ECOLÒGIC per Maria Bargalló Castellon, responsable de la comissió d'Ecologia i Justícia de Justícia i Pau. Sala Mn. Joan Vinyeta. Plaça de Sant Maria, 7 de Vilafranca del Penedès. Hora: 9.00 h a 2/4 d'11 de la nit.Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.