Dilluns, 1 de Juny de 2020
Sant Justí, màrtir
  • XV Premi Memorial Joan Gomis: S'obre el període d'admissió d'obres i candidatures
  • Actualització de les mesures de prevenció davant l'entrada a la fase II del desconfinament al Bisbat de Girona
  • El P. Ramon Ribera-Mariné celebra el jubileu monàstic a Montserrat
  • Sant Pau VI a la Litúrgia de les Hores
  • Endesa reforça el servei elèctric de Montserrat amb un sistema de control remot
  • La basílica de la Nativitat de Betlem reobre les seves portes
  • La Pontifícia Universitat Antonianum té nou rector
  • La Catedral de Barcelona publica les homilies de Setmana Santa del cardenal Omella
  • Pérez Esquivel: Fem que sorgeixin rius subterranis de solidaritat
  • Els bisbes catalans parlen de la solemnitat de la Pentecosta i del Dia de l'Acció Catòlica i de l'Apostolat Seglar

La FEDAIA engega la campanya "Somriuxlainfancia" per sensibilitzar la societat i solidaritzar-se amb els infants

La FEDAIA impulsa un hashtag per reivindicar la igualtat d'oportunitats per a la infància i promoure la festa solidària que organitza aquest dissabte 18 d'abril a PortAventura. Per tirar endavant aquesta iniciativa, han posat a la venda a través de Ticketmaster entrades a PortAventura per a aquest dia a un preu especial de 18 euros. Part de la recaptació es dedicarà als programes que impulsa la federació però també perquè els infants de la FEDAIA puguin participar.

FEDAIA, 13 abril 15

La FEDAIA, la federació d'entitats catalanes que treballen amb infants en situació de desemparament o risc d'exclusió social, ha engegat a les xarxes socials la campanya #somriuxlainfancia amb la qual busca recol·lectar somriures per a la infància més desfavorida. Sota el lema “Comparteix el teu somriure”, es busca sensibilitzar la societat sobre la necessitat de garantir la igualtat d'oportunitats per a tots els infants, especialment els més vulnerables.

#somriuxlainfancia busca recol·lectar fotos amb somriures i convidar també a la societat a participar a la festa que organitza el dissabte 18 d'abril a PortAventura per a més de 3.000 infants en risc d'exclusió social. Per tirar endavant aquesta iniciativa, la FEDAIA ha posat a la venda a través de Ticketmaster entrades a PortAventura per a aquest dia a un preu especial de 18 euros. Part de la recaptació es dedicarà als programes que impulsa la federació però també perquè els infants de la FEDAIA puguin participar.

Amb aquest tipus d'iniciatives, la FEDAIA busca sensibilitzar a la societat sobre la situació de la infància i posar en relleu la urgència d'invertir en polítiques que garanteixin el benestar de la infància a curt i llarg termini i la igualtat d'oportunitats

La FEDAIA és la plataforma que agrupa a Catalunya el conjunt d’entitats d’infància, joves i famílies en situació de risc social o desemparament. Nascuda l’any 1996, està formada per 90 entitats que atenen a més de 100.000 infants i 35.000 famílies a través de serveis en l’àmbit de l’acció social, l’educació, la formació pre-laboral i l’atenció a les famílies.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

Si vols escoltar les laudes cantades, connecta't al facebook de Cor Nou amb l'Anna Ludevid i l'Immanuel Elgström, cada dia a les 6.30 h (matí).

Els dimarts, a les 21.30 h, grup de pregària (bilingüe) amb Cor Nou.

Els dissabtes a les 19.00 h, lloança, amb Cor Nou.

Diumenge de la paraula
IV Setmana de la Bíblia
26 de gener - 1 de febrer de 2020


Fundació
Institució Josefa Maresch

Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.