• Xile: No a l'ensenyament optatiu de la religió a l'escola
  • Un filipí, nou mestre general dels dominics
  • Elefantes i Manolo García estrenen la cançó “Agua” a favor d'Oxfam Intermón
  • Bisbe Sergi Gordo: «Fem del mar la nostra llar»
  • El papa Francesc nomena 9 membres de la Congregació per al Clergat
  • Funeral Cardenal Sardi. Bertone: "Mestre de la teologia moral"
  • Bisbes: "Veneçuela crida per un canvi de rumb, per un retorn a la Constitució"
  • L’organista de Saint Eustache de París, Thomas Ospital, interpretarà obres del gran repertori romàntic a Montserrat
  • "Protegir i salvaguardar els drets humans" de mariners i pescadors
  • El Papa: "Que s'arribi a un acord que posi fi al patiment a Veneçuela"

La FEDAIA engega la campanya "Somriuxlainfancia" per sensibilitzar la societat i solidaritzar-se amb els infants

La FEDAIA impulsa un hashtag per reivindicar la igualtat d'oportunitats per a la infància i promoure la festa solidària que organitza aquest dissabte 18 d'abril a PortAventura. Per tirar endavant aquesta iniciativa, han posat a la venda a través de Ticketmaster entrades a PortAventura per a aquest dia a un preu especial de 18 euros. Part de la recaptació es dedicarà als programes que impulsa la federació però també perquè els infants de la FEDAIA puguin participar.

FEDAIA, 13 abril 15

La FEDAIA, la federació d'entitats catalanes que treballen amb infants en situació de desemparament o risc d'exclusió social, ha engegat a les xarxes socials la campanya #somriuxlainfancia amb la qual busca recol·lectar somriures per a la infància més desfavorida. Sota el lema “Comparteix el teu somriure”, es busca sensibilitzar la societat sobre la necessitat de garantir la igualtat d'oportunitats per a tots els infants, especialment els més vulnerables.

#somriuxlainfancia busca recol·lectar fotos amb somriures i convidar també a la societat a participar a la festa que organitza el dissabte 18 d'abril a PortAventura per a més de 3.000 infants en risc d'exclusió social. Per tirar endavant aquesta iniciativa, la FEDAIA ha posat a la venda a través de Ticketmaster entrades a PortAventura per a aquest dia a un preu especial de 18 euros. Part de la recaptació es dedicarà als programes que impulsa la federació però també perquè els infants de la FEDAIA puguin participar.

Amb aquest tipus d'iniciatives, la FEDAIA busca sensibilitzar a la societat sobre la situació de la infància i posar en relleu la urgència d'invertir en polítiques que garanteixin el benestar de la infància a curt i llarg termini i la igualtat d'oportunitats

La FEDAIA és la plataforma que agrupa a Catalunya el conjunt d’entitats d’infància, joves i famílies en situació de risc social o desemparament. Nascuda l’any 1996, està formada per 90 entitats que atenen a més de 100.000 infants i 35.000 famílies a través de serveis en l’àmbit de l’acció social, l’educació, la formació pre-laboral i l’atenció a les famílies.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DILLUNS, 15 DE JULIOL

32è CURSET D’ESTIU AMB EL TEMA “SÍNODE PER A L’ESPERANÇA”. Sessió sobre “La sinodalitat, un camí per al tercer mil·lenni”. Organitza: bisbat de Vic. Dies: del 15 al 17. Lloc: Seminari de Vic. Hora: de 10 a 17 h. Més informació i inscripcions: tel. 938 832 655.

DISSABTE, 20 DE JULIOL

ORDENACIÓ DIACONAL DEL GERMÀ CARMELITA BLADIMIR RAMOS, PER LA PREGÀRIA I LA IMPOSICIÓ DE MANS DE MONS. JOSEP ÀNGEL SAIZ, BISBE DE TERRASSA. Lloc: parròquia de la Mare de Déu del Carme, Terrassa. Hora: 20 h

DILLUNS, 22 DE JULIOL

I TROBADA D’ANIMADORS DE CANT PER A LA LITÚRGIA. Formació intensiva en el ministeri de l’animació del cant en la litúrgia. La ponència d’enguany la impartiran M. Teresa Gamisans i Pau Prades, amb el títol «El diumenge: anunci i cant de la Paraula»Dies: del 22 al 27. A càrrec de: Montserrat Lluveras. Lloc: Monestir de MontserratAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.