• Xile: No a l'ensenyament optatiu de la religió a l'escola
  • Un filipí, nou mestre general dels dominics
  • Elefantes i Manolo García estrenen la cançó “Agua” a favor d'Oxfam Intermón
  • Bisbe Sergi Gordo: «Fem del mar la nostra llar»
  • El papa Francesc nomena 9 membres de la Congregació per al Clergat
  • Funeral Cardenal Sardi. Bertone: "Mestre de la teologia moral"
  • Bisbes: "Veneçuela crida per un canvi de rumb, per un retorn a la Constitució"
  • L’organista de Saint Eustache de París, Thomas Ospital, interpretarà obres del gran repertori romàntic a Montserrat
  • "Protegir i salvaguardar els drets humans" de mariners i pescadors
  • El Papa: "Que s'arribi a un acord que posi fi al patiment a Veneçuela"

Nova campanya de FEDAIA a twitter, facebook i instagram per promoure la igualtat d'oportunitats

La FEDAIA impulsa un hashtag per reivindicar la necessitat d'invertir en la infància més vulnerable i promoure la festa solidària que organitza aquest dissabte 22 de novembre a Port Aventura a la qual hi assistiran més de 3.000 infants en risc d'exclusió social.  S'ha triat el somriure com a lema per a la festa perquè és un element que iguala a tots els nens, més enllà de la seva situació social o econòmica.

FEDAIA, 7 novembre 14

La FEDAIA, la federació d'entitats catalanes que treballen amb infants en situació de desemparament o risc d'exclusió social, ha engegat la campanya #somriuxlainfancia a les xarxes socials per recordar la necessitat d'invertir en la infància més vulnerable.

Des d'aquesta setmana i fins al 20 de novembre, Dia Universal dels Drets dels Infants, la FEDAIA promourà a les xarxes socials el hashtag #somriuxlainfancia per recol·lectar selfies amb somriures i promocionar així la festa que organitza el dissabte 22 de novembre a Port Aventura a la qual hi assistiran més de 3.000 infants en risc d'exclusió social.  S'ha triat el somriure com a lema per a la festa perquè és un element que iguala a tots els nens, més enllà de la seva situació social o econòmica.

Per a la festa, la FEDAIA ha posat a la venda- a través de Ticketmaster- entrades a Port Aventura pel 22 de novembre a un preu especial de 18 euros. Part de la recaptació es destinarà als programes que impulsa la federació per afavorir la igualtat d'oportunitats entre els infants més vulnerables però també perquè molts d'ells puguin participar d'aquest dia a Port Aventura.

Com es pot col·laborar amb la campanya #somriuxlainfancia? Pujant a les xarxes socials un selfie amb aquest hahstag, comprant una entrada per a la festa del dia 22 de novembre o ajudant a donar a conèixer la campanya.

Amb aquestes iniciatives, la FEDAIA vol posar de relleu la urgència d'invertir en polítiques que garanteixin el benestar de la infància a curt i llarg termini i que garanteixin la igualtat d'oportunitats entre tots els infants. Creu que aquest objectiu passa per homologar el percentatge que Catalunya i Espanya destinen a polítiques d'infància i família- 0,9% i 1,4% del PIB respectivament- a la mitjana europea que és del 2,2% del PIB.

La FEDAIA és la plataforma que agrupa a Catalunya el conjunt d’entitats d’infància, joves i famílies en situació de risc social o desemparament. Nascuda l’any 1996, està formada per 90 entitats que atenen a més de 100.000 infants i 35.000 famílies a través de serveis en l’àmbit de l’acció social, l’educació, la formació pre-laboral i l’atenció a les famílies, com per exemple centres d’acollida residencial i familiar, adopció, pisos assistits, punts de trobada, residències maternals, centres oberts, serveis de teràpia, UECs, PQPI, entre d’altres.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DILLUNS, 15 DE JULIOL

32è CURSET D’ESTIU AMB EL TEMA “SÍNODE PER A L’ESPERANÇA”. Sessió sobre “La sinodalitat, un camí per al tercer mil·lenni”. Organitza: bisbat de Vic. Dies: del 15 al 17. Lloc: Seminari de Vic. Hora: de 10 a 17 h. Més informació i inscripcions: tel. 938 832 655.

DISSABTE, 20 DE JULIOL

ORDENACIÓ DIACONAL DEL GERMÀ CARMELITA BLADIMIR RAMOS, PER LA PREGÀRIA I LA IMPOSICIÓ DE MANS DE MONS. JOSEP ÀNGEL SAIZ, BISBE DE TERRASSA. Lloc: parròquia de la Mare de Déu del Carme, Terrassa. Hora: 20 h

DILLUNS, 22 DE JULIOL

I TROBADA D’ANIMADORS DE CANT PER A LA LITÚRGIA. Formació intensiva en el ministeri de l’animació del cant en la litúrgia. La ponència d’enguany la impartiran M. Teresa Gamisans i Pau Prades, amb el títol «El diumenge: anunci i cant de la Paraula»Dies: del 22 al 27. A càrrec de: Montserrat Lluveras. Lloc: Monestir de MontserratAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.