Dissabte, 16 de Febrer de 2019
Sant Onèsim
  • Si no es prenen mesures 150 milions de nenes seran casades abans del 2030
  • Més de 200 cristians a la presó acusats per la llei de blasfèmia al Pakistan
  • El Papa demana als pobles originaris "transmetre'ns la seva saviesa ancestral de diàleg amb la terra"
  • Augmenten en 1,5% les visites a la Catedral de Girona durant l’any 2018
  • Els bisbes catalans parlen sobre diversos temes d'actualitat
  • Una marxa cap a la frontera per la pau entre l'Índia i el Pakistan
  • Neuròlegs del Trueta troben una nova malaltia genètica
  • Papa Francesc: "La litúrgia és un tresor que no pot reduir-se a gustos o corrents"
  • Vèncer la batalla contra la fam és possible: "No és un eslògan"
  • Mèxic: 152 sacerdots retirats del ministeri per pederàstia, en els últims 9 anys

Nova campanya de FEDAIA a twitter, facebook i instagram per promoure la igualtat d'oportunitats

La FEDAIA impulsa un hashtag per reivindicar la necessitat d'invertir en la infància més vulnerable i promoure la festa solidària que organitza aquest dissabte 22 de novembre a Port Aventura a la qual hi assistiran més de 3.000 infants en risc d'exclusió social.  S'ha triat el somriure com a lema per a la festa perquè és un element que iguala a tots els nens, més enllà de la seva situació social o econòmica.

FEDAIA, 7 novembre 14

La FEDAIA, la federació d'entitats catalanes que treballen amb infants en situació de desemparament o risc d'exclusió social, ha engegat la campanya #somriuxlainfancia a les xarxes socials per recordar la necessitat d'invertir en la infància més vulnerable.

Des d'aquesta setmana i fins al 20 de novembre, Dia Universal dels Drets dels Infants, la FEDAIA promourà a les xarxes socials el hashtag #somriuxlainfancia per recol·lectar selfies amb somriures i promocionar així la festa que organitza el dissabte 22 de novembre a Port Aventura a la qual hi assistiran més de 3.000 infants en risc d'exclusió social.  S'ha triat el somriure com a lema per a la festa perquè és un element que iguala a tots els nens, més enllà de la seva situació social o econòmica.

Per a la festa, la FEDAIA ha posat a la venda- a través de Ticketmaster- entrades a Port Aventura pel 22 de novembre a un preu especial de 18 euros. Part de la recaptació es destinarà als programes que impulsa la federació per afavorir la igualtat d'oportunitats entre els infants més vulnerables però també perquè molts d'ells puguin participar d'aquest dia a Port Aventura.

Com es pot col·laborar amb la campanya #somriuxlainfancia? Pujant a les xarxes socials un selfie amb aquest hahstag, comprant una entrada per a la festa del dia 22 de novembre o ajudant a donar a conèixer la campanya.

Amb aquestes iniciatives, la FEDAIA vol posar de relleu la urgència d'invertir en polítiques que garanteixin el benestar de la infància a curt i llarg termini i que garanteixin la igualtat d'oportunitats entre tots els infants. Creu que aquest objectiu passa per homologar el percentatge que Catalunya i Espanya destinen a polítiques d'infància i família- 0,9% i 1,4% del PIB respectivament- a la mitjana europea que és del 2,2% del PIB.

La FEDAIA és la plataforma que agrupa a Catalunya el conjunt d’entitats d’infància, joves i famílies en situació de risc social o desemparament. Nascuda l’any 1996, està formada per 90 entitats que atenen a més de 100.000 infants i 35.000 famílies a través de serveis en l’àmbit de l’acció social, l’educació, la formació pre-laboral i l’atenció a les famílies, com per exemple centres d’acollida residencial i familiar, adopció, pisos assistits, punts de trobada, residències maternals, centres oberts, serveis de teràpia, UECs, PQPI, entre d’altres.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIVENDRES, 15 DE FEBRER

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE DOCAT. QUÈ CAL FER? LA DOCTRINA SOCIAL DE L’ESGLÉSIAHi intervindran: Cardenal Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona; Mn. Josep Mateu, coordinador del Secretariat Interdiocesà de Joventut; Sr. Eduard Ibáñez, director de Justícia i Pau de Barcelona i Màxim Muñoz, representant d’Editorial Claret. Lloc: Sala Pere Casaldàliga de la llibreria Claret, c. Roger de Llúria, 5, Barcelona. Hora: 19 h

DISSABTE, 16 DE FEBRER

II APLEC DE MESTRES I PROFESSORS CRISTIANS AMB EL LEMA “SOM TESTIMONIS!”. Organitzen: delegacions d’Ensenyament de les diòcesis amb seu de Catalunya i Fundació Escola Cristiana de Catalunya. Lloc: Centre Tarraconense El Seminari, c. de Sant Pau, 4, Tarragona. Hora: de 9.30 a 17 h

DIJOUS, 21 DE FEBRER

JORNADA D'ESTUDI MORIR DIGNAMENT EN EL SEGLE XXI. METES ACONSEGUIDES I REPTES PENDENTS. Organitza: Metges Cristians de Catalunya. Lloc: Palau Macaya (Passeig de Sant Joan, 108, Barcelona). Hora: De 9.45 h a 14.30 h



Amb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.