Dilluns, 15 d'Octubre de 2018
Santa Teresa de Jesús, verge i doctora
  • El President de Càritas Espanyola coneix la realitat de Càritas diocesana d’Urgell
  • Les pèrdues econòmiques pels desastres climàtics creixen un 151% en vint anys
  • El papa Francesc recorda el llegat i els dons de sant Joan Pau II
  • Nous nomenaments signats per l'Arquebisbe de Tarragona
  • Els aiguats deixen 10 morts i un desaparegut a Mallorca
  • El papa Francesc possiblement viatjarà a Madagascar el 2019
  • Els bisbes catalans parlen de la canonització del papa Pau VI i l’arquebisbe Óscar Romero
  • Coneguem quina és la tasca del missioner germà de La Salle Joan Sala Coll
  • L’embassament de Riudecanyes i la Sagrada Família, objectius gihadistes
  • "L'avortament no és un dret, és com pagar a un sicari per resoldre un problema"

Ràdio Estel compleix 20 anys

Ràdio Estel visqué el seu 20è aniversari aquest dimarts 28 d’octubre. És la mateixa data en què, aquell històric 1994, es va inaugurar formalment l’emissora amb un acte presidit per l’aleshores arquebisbe de Barcelona, Ricard Maria Carles, i amb la presència de qui era en aquell moment president del Parlament de Catalunya, Joan Rigol. Es van sumar igualment a la celebració el primer director de la nova realitat radiofònica, Francesc Viñas, el sacerdot Jaume Aymar, aleshores delegat de Mitjans de Comunicació de l’Arquebisbat de Barcelona i actualment director de Ràdio Estel, el director general de Radiodifusió de la Generalitat en aquell moment i altres personalitats, treballadors, col·laboradors i amics en general del nou projecte. La inauguració va tenir lloc a la sala d’actes del convent de Pompeia, dels Caputxins, a la Riera de Sant Miquel de Barcelona i al costat dels primers estudis de Ràdio Estel, a l’avinguda Diagonal, 460.

Redacció, 30 octubre 14

Els 20 anys de Ràdio Estel són una etapa de gran riquesa tant per a tot un projecte fet realitat com per al panorama audiovisual a casa nostra. Des de l’inici, amb la primera freqüència del 106.6 FM a Barcelona, s’ha apostat per un model de radiofórmula musical, amb una selecció acurada i molt pensada per a l’acompanyament de l’oient, combinada amb alguns programes i petits espais de contingut social, de pensament, d’espiritualitat i de cultura. Aquesta estructura, amb accents i matisos, s’ha mantingut sempre i ha connectat amb una part important de la societat catalana, que coneix perfectament i valora l’oferta sobretot per la música i per un servei adaptable a diverses sensibilitats. En aquestes dues dècades, a més, les freqüències han crescut fins a arribar a la majoria del territori de Catalunya i també a Andorra.

En algun moment de la seva història per Ràdio Estel han passat personatges tant rellevants de la comunicació com Òscar Dalmau, Marta Cailà, Joan M. Pou, Xavier Puig, Helena Garcia Melero, Tomàs Molina, Txell Barrionuevo, Dr. Joan Corbella, Miquel Murga, Francesc Rosaura, Quim Morales, Eduard Berraondo, Marta Torné, entre molts d'altres.

El panorama ha canviat des que es va començar a dissenyar i plantejar l’emissora, a partir de les primeres inquietuds sorgides els anys 80 en el si de l’Església i de moltes comunitats cristianes. Ara Ràdio Estel viu el present i mira al futur amb la voluntat de seguir al servei de la nostra societat des d’una opció fidel a les arrels i oberta a la diversitat.

Ràdio Estel, en aquesta línia, té la mirada posada en la tercera edició de la Nit, un sopar solidari a benefici de la mateixa emissora i també del setmanari Catalunya Cristiana, que arriba aquest any al seu 35è aniversari. La vetllada es farà el dijous 27 de novembre, a les 20.35 h. al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB). Per a més informació, es pot trucar al telèfon 93 409 27 70 o bé enviar un e-mail a l’adreça lanit@radioestel.cat.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DIVENDRES, 12 D'OCTUBRE

65a JORNADA GENERAL DE L’ACCIÓ CATÒLICA OBRERA AMB EL LEMA “ANEU PER TOT ARREU I DONEU FRUIT”. Lloc: col·legi Salesians Sant Joan Bosco, Pg. Vall d’Hebron, 258, Barcelona. Hora: 9.30 h

DISSABTE, 13 D'OCTUBRE

OBRA DE TEATRE “POBRECITO FRANCISCO DE ASÍS”. Obra de teatre sobre Sant Francesc d'Assís, adreçada a tos els públics, amb dos actors, un com a Francesc i l’altre que arriba a donar cos a 12 personatges. És un obra interactiva, dinàmica, i contundent en el seu missatge, narrat en llenguatge actual. Lloc: Caputxins d’Igualada, c. Caputxins, 66, Igualada. Hora: de 17.30 a 19.30 h

DIUMENGE, 14 D'OCTUBRE

CANONITZACIÓ DE PAU VI, ÒSCAR ROMERO I ALTRES BEATS. Lloc: Plaça de Sant Pere, Ciutat del Vaticà. Hora: 10.15 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.