Dilluns, 24 de Juny de 2019
El naixement de sant Joan Baptista
  • Transformar la institucionalització dels ancians en ajuda a la llar
  • Perú: "Encara queda molt per fer a favor dels refugiats"
  • El Saló del Tron de l’Arquebisbat de Barcelona en un llibre
  • Lleida celebra la festivitat del Corpus Christi
  • Aquest diumenge, celebració de Corpus a la Catedral de Girona amb la participació de la Fal·lera Gironina
  • Càritas avisa que la ferida de la crisi no cicatritza
  • Nàpols: camins cap a un Mediterrani de convivència pacífica i tolerant
  • Nota en relació amb els clergues de la clausurada associació del Seminari del Poble de Déu a l’arxidiòcesi
  • Incendiada una església cristiana a Níger
  • Ajuda a l'Església Necessitada: Més de 111 milions recaptats el 2018 per ajudar a 139 països

Els targarins celebraran la festivitat de Sant Eloi amb una missa i un concert

El proper diumenge dia 1 de desembre els targarins renovaran la celebració de la festa patronímica de Sant Eloi en el marc de la seva ermita titular, la qual s’aixeca a dalt de la serra del mateix nom que domina la ciutat. La tradició arrenca ja des de l’any 1248 quan l’argenter local Simó Canet dedicà el petit temple al que es el copatró de la ciutat de Tàrrega, el sant Bisbe de Limoges, patró dels argenters. Cal dir que el multitudinari Aplec a Sant Eloi se celebra coincidint sempre amb el segon diumenge de setembre.

Josep Castellà per a Flama.info, 27 novembre 13

Aquest diumenge 1 de desembre, a les onze del matí, se celebrarà una Eucaristia, oficiada i predicada pel rector i arxiprest de Tàrrega, mossèn Josep Maria Vilaseca, amb la col·laboració de la Capella de Música de Sta. Maria del Alba, amb la interpretació final dels Goigs en lloança a Sant Eloi. La missa estarà dedicada en record a totes les persones difuntes associades a l’entitat des del 1913 fins avui, i a les juntes directives respectives de l’entitat en el Centenari de l’Associació dels Amics de l'Arbre, masovers del Parc de Sant Eloi.

Com a cloenda de la festa, tindrà lloc un concert a les 12 del migdia també en homenatge a totes les persones traspassades vinculades a l'Associació. Serà a càrrec del Quartet Prysma, interpretant-se obres de Mozart, Verdi, Mascagni, Rossimi i Puccini.

Els actes estan oberts a tothom i en especial als que es dediquen a la metal·lúrgia i altres oficis que tenen com a patró sant Eloi.


 Imprimir Noticia |  Enviar a un amic |  Exportar a PDF |  Augmentar grandària Restaurar grandària Disminuir grandària

Opcions:

MONOGRÀFIC
Agenda

DISSABTE, 22 DE JUNY

VETLLA EUCARÍSTICA DIOCESANA DEL CORPUSLloc: Basílica de la Sagrada Família, c. Mallorca, Barcelona. Hora: de 20 a 22 h

DIUMENGE, 23 DE JUNY

EUCARISTIA DE CORPUS A TOTS ELS BISBATS I PROCESSÓ DEL SANTÍSSIM. Bisbats catalans. A dintre de l'agenda hi ha tots els horaris

DIMARTS, 25 DE JUNY

CURS SOBRE ANTONI GAUDÍ. Dies: del 25 al 28. Organitza: Ateneu Universitari Sant Pacià i Facultat Antoni Gaudí. Lloc: Facultat Antoni Gaudí, c. Diputació, 231, Barcelona. Hora: 17 hAmb la col·laboració de la Direcció General d'Afers Religiosos del Departament de Governació i Relacions institucionals
Tota la informació continguda en aquesta página és propietat de l'Agència Cristiana de Notícies Flama.info o bé d'altres mitjans, la qual cosa s'avisarà sempre. Per a qualsevol dubte entreu a l'apartat contacte/suggeriments.
© Copyright www.flama.info · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font.